- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most elég sok kétséget ébresztett bennem ez az írás és a hozzászólások, de pozitív értelemben...Router vásárlást tervezek már egy ideje, de egyszer elhalasztottam mert nem találtam meg a számomra megfelelőt...
A topikban viszont számos lehetőség is felmerült, és nagyon gondolkodom. Ami viszont biztos, hogy nekem ekkora kapacitásra nincs szükségem és ennyi pénzt sem szeretnék beletenni, viszont szeretnék egy olyan routert amiben van némi tartalék és nem fogok korlátba ütközni, 1-2 évig...
Nagy igényeim nincsenek...szerintem. 20/10 a jelenlegi net, később 40/20-at tervezek...2 gép, 1-2 szerver, 2 mobil meg talán egy direktbe rákötött HDD amit el kéne bírnia anélkül, hogy a router kapacitása miatt lenne sebességcsökkenés...szóval ha elfogy a sávszél a net, vagy a gigabit kábelből, vagy az n-es wifi-ről...azzal nem foglalkozom...da ilyen 100% load miatt nyekeregjen...azt nagyon nem szeretném...Nemrég pl kilőttem a TP-linkeket, mert kiderült, hogy nem puszipajtások az Xperia U-val...
Routeres topikban is érdeklődtem, de mindenki meg van állva az 1043ND hackelésnél meg vargalexnél...ami egyébként szuper cucc mindkettő, csak nem érzem a kínálatot...ráadásul TP-link kilőve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- EAFC 26
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Arc Raiders
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi