- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brogyi
őstag
válasz
Bathalsar #355 üzenetére
A squid-hez sokszor HDD-t használnak. No, ott egyszerű megnézni. Sok felhasználónál kevés a RAM tárolásra. A squid-nek idő kell míg feltölti a rendelkezésre álló területet. Ha RAM van kijelölve neki akkor ne várj csodát. Esetleg valami beállítás kell neki. Lesz majd aki tud válaszolni neked, mert láttam használja valaki innen is.
Diagnostics/System Activity
Diagnostics/Command Prompt/Execute Shell Command/top
Diagnostics/Command Prompt/Execute Shell Command/dmesg | grep squid
Diagnostics/Edit File/BrowseAz utolsóhoz BSD ismeretek kellenek, mert szépen bele lehet rondítani. A többi csak figyelgetős/olvasós parancsok. Ártalmatlanok.
-
Brogyi
őstag
válasz
Bathalsar #348 üzenetére
Nekem lehet, hogy másképp jár az eszem.
Ha már van a LAN-on egy switch akkor miért nem oda dugod be a wifi AP-t? Mivel azt akarod hogy lássák egymást egy IP range kell.
Annak nem sok értelme van az én szempontból, hogy két külön IP range de azért lássák is egymást. Ahhoz bridge kell. Csak nem 255-nél nagyobb user tömeg van?
Hát pedig ott van a megoldás a youtube-on. Nekem 4 LAN van, és ment, de visszatértem a gyökerekhez az 1 LAN + switch. A belső forgalom nem terheli a pfsense-t. Ráadásul nekem így megy a port nyitogatás.
Mindegy, majd megkeresem a linket a 3 LAN bridge-hez.
A két IP range-t akkor alkalmazzák ha nem akarják látni egymást, vagy többen vannak mit 255 ( én így tudom).
Valami nekem nem gömbölyű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest