Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
Sima adaptive-ra állítottam be, a hiadaptive az jobban felkapcsol, magasabban tartja, a sima az nyugisabb, ha nagyon kell akkor kezdi el felnyomni, seed közben 759-1000-1700 között lépeget, ennél fentebb nem láttam.
Most így járatom kicsit, közben beállítottam hogy frissüljön a domainem is automatán, ha már PPPoE és van végre valós WAN IP cím.. alapból támogatja a namecheap-et is, ahogy megkapja az IP-t rögtön szinkronizál is a szerverrel.
Amit viszont nem értek, hogy ugyanúgy nem tudom elérni belülről a domainen át a webszerverem, automatán redirecteli HTTPS-re valami, pedig kiszedtem a szabályokat, és eddig belső átirányítással működött a dolog..
belső IP-vel persze minden megy, ráadásul domainnel a különböző portokra is behozza a dolgokat, de a főoldalt nem.. kívülről persze minden jó, szóval nem olyan nagy gond.Lehet azért vacakol mert a régi router konfigját egyben betöltöttem és tele volt szemetelve, pedig amit tudtam reseteltem.. de nembaj most próbálgatunk, aztán majd kap egy clean installt ha felmértem a helyzetet.
A lényeg hogy hasít a gép, bőven hozza az elvárt szintet, de még pár apróságot meg kell bütykölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- SAPPHIRE Radeon RX 6650 XT PULSE 8GB + 1 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Intel PC + monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest