- SSD kibeszélő
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
Sima adaptive-ra állítottam be, a hiadaptive az jobban felkapcsol, magasabban tartja, a sima az nyugisabb, ha nagyon kell akkor kezdi el felnyomni, seed közben 759-1000-1700 között lépeget, ennél fentebb nem láttam.
Most így járatom kicsit, közben beállítottam hogy frissüljön a domainem is automatán, ha már PPPoE és van végre valós WAN IP cím.. alapból támogatja a namecheap-et is, ahogy megkapja az IP-t rögtön szinkronizál is a szerverrel.
Amit viszont nem értek, hogy ugyanúgy nem tudom elérni belülről a domainen át a webszerverem, automatán redirecteli HTTPS-re valami, pedig kiszedtem a szabályokat, és eddig belső átirányítással működött a dolog..
belső IP-vel persze minden megy, ráadásul domainnel a különböző portokra is behozza a dolgokat, de a főoldalt nem.. kívülről persze minden jó, szóval nem olyan nagy gond.Lehet azért vacakol mert a régi router konfigját egyben betöltöttem és tele volt szemetelve, pedig amit tudtam reseteltem.. de nembaj most próbálgatunk, aztán majd kap egy clean installt ha felmértem a helyzetet.
A lényeg hogy hasít a gép, bőven hozza az elvárt szintet, de még pár apróságot meg kell bütykölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest