Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyco
aktív tag
-
Wyco
aktív tag
Ez a konkret alaplap nem VGA-kimenetes, szoval vegulis nincs jelentossege h APU vagy CPU van benne.
Ha bootol a gep VGA nelkul akkor teamviewer-rel lehet remote-olni bele, de szerintem ez kezd picit a valoszinuletnul strapas iranyba elmenni. Akinek ez a funcionalitas fontos, nagyobb alaplapot vesz. -
Wyco
aktív tag
válasz
#72042496 #44 üzenetére
A szerkesztettre valaszolok: szerintem meg akkor is nehezkes, marmint ha APU-d van akkor esetleg, vagy tudom teamviewer, de most oszinten, hanyszor szokas otthoni korulmenyek kozt m2 nvme ssd-ket klonozgatni?
- marmint en HDD-t is csak akkor klonozok amikor ujat veszek.
Ha ennyire szeretjuk az ITX meretet akkor egy M2 a masik meg mehet USB3-n vagy 3.1-n kulsore, azt a fel terabajtot szerintem 400-500 mega per masodperc mellett is kibirjuk egyszer. Max kozben megnezunk egy filmet. -
Wyco
aktív tag
Kinek mi
- marmint: ha azt nezem hogy m2 inkabb azert kell mert ne SATA legyen, akkor mondjuk egy 500GB-s M2 nvme ara (nincs ekezetem) az mondjuk £150-200, az 1TB-s meg mondjuk £400. Ezzel arra akarok kilukadni, hogy akinek fontos, hogy legyen rajta 2 M2 slot, annak az az extra szaz font/dollar/stb annyira nem nagy ervagas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest