Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyco
aktív tag
-
Wyco
aktív tag
Ez a konkret alaplap nem VGA-kimenetes, szoval vegulis nincs jelentossege h APU vagy CPU van benne.
Ha bootol a gep VGA nelkul akkor teamviewer-rel lehet remote-olni bele, de szerintem ez kezd picit a valoszinuletnul strapas iranyba elmenni. Akinek ez a funcionalitas fontos, nagyobb alaplapot vesz. -
Wyco
aktív tag
válasz
üzenetére
A szerkesztettre valaszolok: szerintem meg akkor is nehezkes, marmint ha APU-d van akkor esetleg, vagy tudom teamviewer, de most oszinten, hanyszor szokas otthoni korulmenyek kozt m2 nvme ssd-ket klonozgatni?
- marmint en HDD-t is csak akkor klonozok amikor ujat veszek.
Ha ennyire szeretjuk az ITX meretet akkor egy M2 a masik meg mehet USB3-n vagy 3.1-n kulsore, azt a fel terabajtot szerintem 400-500 mega per masodperc mellett is kibirjuk egyszer. Max kozben megnezunk egy filmet. -
Wyco
aktív tag
Kinek mi
- marmint: ha azt nezem hogy m2 inkabb azert kell mert ne SATA legyen, akkor mondjuk egy 500GB-s M2 nvme ara (nincs ekezetem) az mondjuk £150-200, az 1TB-s meg mondjuk £400. Ezzel arra akarok kilukadni, hogy akinek fontos, hogy legyen rajta 2 M2 slot, annak az az extra szaz font/dollar/stb annyira nem nagy ervagas.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Bober Tv - online tv
- Óra topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

- marmint en HDD-t is csak akkor klonozok amikor ujat veszek.
:/