- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igen, 3200
B350-nél 2 ad a Chipset, 2 a CPU, ha használod a CPU-tól jövőt akkor csak 2 pci-ex csatorna marad a chipset felé.
Szerintem 2/0 maradhat aktív, ha a chipset féle M.2-is igénybe veszed teljes (4x2.0)sávszélességgel. A csipszetben egy PLX áramkör van, ami szétosztja a sávszélességet, elvileg sata-M.2 komunikációt megoldja tokon belül, de ha egyszerre akarnál 2 db sata ssd-t, és az M2 ssd-t is olvasni akkor a fix 1600 helyett 800-1600 között fog ugrálni az M.2-ről jövő adatfolyam.
Így is - úgy is izzadságszaga van a második M.2 ssd támogatásának. Van drágább, nagyobb szabvány amin a CPU adja a sávokat hozzá, azzal kellene barátkozni.
-
törölt tag
2.0-ban felét tudja az eszköz az elméleti max. sebességének. a x370-en.
B350-en - ha jól értem - a második M.2 port nem ad még akkora sávszélt sem (2x2.0?), ezért csak kommunikációs célokra alkalmas.Asus-nál ez megszokott termék pozicionálási módszer, én voltam a legjobban meglepődve, hogy B-s ITX lap, és "mindent tud".
-
törölt tag
"It basically got confirmed, that ASUS will bring two different mITX boards. The first thing to notice is RAM support (3600MT/s on X370 and 3200MT/s on B350).
M.2 might also be different. For the X370 it is stated to use two slots, one directly on the CPU (PCIe 3.0 x4) and one on the chipset (PCIe 2.0 x4). The B350 needs a statement for M.2 and the used WLAN/Bluetooth yet." -
törölt tag
Én arra gondoltam, hogy adatok gyors átásolásánál/klónozásnál (ha lecseréli az ember az M.2 meghajtóját) is milyen jól jön. De belegondolva, azt inkább egy ilyennel, mert egyszerűbbnek látszik a szerelés. (Még ha itt a VGA-t ki is kéne venni arra a... hmm... néhány percre.
)
#45: Közben szerkesztettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Mini-ITX
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest