- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Fujifilm X
- Androidos fejegységek
- SONY LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
Mondjuk nem is i7-et tennék bele. Jobban örülnék, egy ilyen 15W körüli BGA-s procinak, de hát (számomra) normális felszereltséggel meg nem találok, de egyszer majd csak lesz olyan is. (NAS-PC-nek nem is kell sokkal komolyabb, csak mostanában észrevettem, hogy kicsit mintha kínlódna. Jelenleg is csak két kábel megy bele fixen: táp+net. Csak amikor a nagyot szét kell szedjem bármi okból, akkor azért nem baj, ha azt is tudom PC-nek használni, mert a víz miatt még gyorscsatlakozókkal együtt is soká tart, ha a nagynak a lelkébe kell nyúlni...)
BTW az a Kozuti nem piskóta.
-
Zotya84
őstag
válasz
#65675776 #14 üzenetére
Hát ez az. Akkor meg pont oda nincs értelme, ahova igazán jó lenne...
Csak mert monitorcsere, meg egyéb okok miatt cserélni tervezem a nem túl távoli jövőben a D510MO-t, de passzív hűtéssel nem nagyon találtam még megfelelő utódot. A házat meg nem fogom kicserélni annak ellenére sem, hogy az adaptert eddig háromszor kellett felújítanom, mert egy-egy része meghalódott, mert a szekrény tetején állítva így pont elfér, és még csak nem is porosodik a belseje...
-
Zotya84
őstag
Jó nagy lesz. Épp emiatt megnézném, hogy egy mini-ITX házba, amibe épphogy csak befér a lap, és nem középen van rajta a cpu, hogy is fog beférni?
Ilyen ház pl, amit én is használok, a Feel 202, 302, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest