Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Nálam is történnek érdekes dolgok offline módban.
Építettem a tier 5 blood altarom fölé egy incense altar-t a tranquility miatt, a külső peremén blood essence-el van körberakva, aztán egyszer csak ezt vettem észre:
Ahogy a képen látszik a blood essence-ből valahogy antimatter lett, és fogalmam sincs hogyan. Nem tudtam hogy ez egy baromi veszélyes cucc, mert amihez közvetlenül hozzáér, antimatter block lesz belőle, tehát tönkretesz mindent. Ha kiütsz egy antimatter blockot, az összes hozzá kapcsolódó antimatter block eltűnik. Még szerencse hogy pont pár perccel előtte backupolt a játékom, mielőtt a hülye fejemmel felelőtlenül kiütöttem az egyik blokkot. Szétfolyt, tönkretett egy csomó mindent odalent. Mikor megnyugodtam hogy van backup, kíváncsiságból kiütöttem még egy blokkot és akkor szépen elkezdett pusztítani lefelé, konkrétan egy nagy lyuk lett ami egyenesen a voidba vezetett, mivel még a bedrockot is kiszedte odalent

Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest