Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
Döglött Róka #135 üzenetére
A hisztit meg fejezd be
Te valakivel összekeversz, én pont nem hisztiztem, meg személyeskedtem
a VSS windows 2000-nel debutalt
Majdnem. A Windows 2003 Server-ben debütált, ügyféloldalon viszont csak a Vistától elérhető szolgáltatás (régebbi rendszereken is elérhetővé lett téve, de csak a kliens külön telepítésével, a rendszer maga nem tartalmazta, valószínű ez tévesztett téged meg, mert a 2000 SP3 volt minimum konfig ehhez) .
Inkabb az a szegyen, hogy eddig miert nem volt OSX-en.
Khhmm. A Vistával 1 évvel később jelent meg ügyféloldalon ez a funkció, mint a TM az OSX-ben (mondjuk a Vistával elég sok OSX-es funkciót is lemásolt a MS, de ez más történet).
Hidd el semmi kulonbseg a ketto kozott a mentesek idoziteset kiveve
Ennél azért sokkal több a különbség, mivel a TM nem csak verziókövetést, hanem backup-ot is megvalósít.
Nem az állománnyal azonos meghajtóra dolgozik, mint a Windows megoldása, hanem másik (legtöbbször külső) meghajtóra. Az már csak kényelmi különbség, hogy OSX-en visszaállítás nélkül is megtekinthetők a régebbi változatok és csak azt hozod vissza, amire tényleg szükséged van.Te nem, te hulyezel es hisztizel.
Ismét félrelősz, mert a személyeskedés nem az én asztalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest