Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
Döglött Róka #135 üzenetére
A hisztit meg fejezd be
Te valakivel összekeversz, én pont nem hisztiztem, meg személyeskedtem
a VSS windows 2000-nel debutalt
Majdnem. A Windows 2003 Server-ben debütált, ügyféloldalon viszont csak a Vistától elérhető szolgáltatás (régebbi rendszereken is elérhetővé lett téve, de csak a kliens külön telepítésével, a rendszer maga nem tartalmazta, valószínű ez tévesztett téged meg, mert a 2000 SP3 volt minimum konfig ehhez) .
Inkabb az a szegyen, hogy eddig miert nem volt OSX-en.
Khhmm. A Vistával 1 évvel később jelent meg ügyféloldalon ez a funkció, mint a TM az OSX-ben (mondjuk a Vistával elég sok OSX-es funkciót is lemásolt a MS, de ez más történet).
Hidd el semmi kulonbseg a ketto kozott a mentesek idoziteset kiveve
Ennél azért sokkal több a különbség, mivel a TM nem csak verziókövetést, hanem backup-ot is megvalósít.
Nem az állománnyal azonos meghajtóra dolgozik, mint a Windows megoldása, hanem másik (legtöbbször külső) meghajtóra. Az már csak kényelmi különbség, hogy OSX-en visszaállítás nélkül is megtekinthetők a régebbi változatok és csak azt hozod vissza, amire tényleg szükséged van.Te nem, te hulyezel es hisztizel.
Ismét félrelősz, mert a személyeskedés nem az én asztalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Call of Duty: Warzone
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged