Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Everest / AIDA64 topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hardverekkel indít a szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Parallaxis #134 üzenetére
Nem, nem tudod, de ez jol van igy
A hisztit meg fejezd be, semmi ertelme mivel csak magadat jaratod le megjobban.
En nem vitazom errol a funkciorol, ismerem es nagyon regota letezik windowsban, sokkal regebb ota mint OSX-ben (a VSS windows 2000-nel debutalt, az autosave 2006-ban jelent meg officeban.), a mukodeset is ertem mivel uzemelteto vagyok es mas platformokon mar hasznaltam. Hidd el semmi kulonbseg a ketto kozott a mentesek idoziteset kiveve
Inkabb az a szegyen, hogy eddig miert nem volt OSX-en.
Az meg, hogy egy fejleszto nem erti, hogy mukodik ez, teljesen normalis. Opr nem egyszer szaladt mar bele ilyenbe, van ilyen de legalabb tanul es elismeri ha teved.
Te nem, te hulyezel es hisztizel.
A cimekkel valo dicsekves tenyleg nem szep dolog, foleg hogy senki nem senior fejleszto 5-6 evvel a palyakezdes utan."(Én elhiszem, hogy profi fejlesztő és ért a Windows-hoz, de ne akarjon már megmondó ember lenni OSX terülten, mikor bevallottan nem is ismeri azt.)" - ez meg sulyos tevhit, egy profi fejleszto nem ert az os-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest