- OLED monitor topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ABIT AB-PR5 R2 segítség kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atus72
őstag
válasz
Blindmouse #28 üzenetére
A 26 Mrd eszköz az NEM AtMega-ra fog épülni és nem azon fognak jojózni hogy hány MB-os modult tesznek bele. Gondolj bele csak azon hogy mennyi pénzért jut el hozzád a termék a gyártótól és hány kézen megy keresztül és ezt viszonyítsd az alkatrész árához.
Egyébként neked nem volt anno Eclipse-ed (mármint MItsubishi)? -
válasz
Blindmouse #28 üzenetére
Bakker, az értékesítési hálózat költsége úgyis visz mindent. Remélem nem 300 forintért akarsz terméket piacra dobni.
Egy Cortex-M4 2 dollár alatt van. Spórolsz az ATM128-cal darabján 200 forintot, és szopsz a fejlesztésen egy vagyont.
-
atus72
őstag
válasz
Blindmouse #24 üzenetére
Nem Androidról beszétlem, de szerintem te meg a másik végletet képviseled a mindent megpróbálunk bepaszírozni szerencsétlen mikrokontrollerbe. Egyébként nem árulok el titkot de hidd el ennek valaha
nagymestere voltam amikor még nem AtMega-k voltak meg rPI-k hanem a PIC16C84 mint egyetlen flash-es elérhető mikrokontroller és társai, na ott aztán kellet izmozni (c fordító sem volt, vagy ha volt akkor akkora kódot generált hogy kuka, maradt az asm optimalizáció) úgyhogy tudom hogy honnan indult el ez az iparág és jelenleg hol tart ezért is írtam hogy a fasz fog neked 10KB-on spórolni meg heteket optilmalizálgatni, esetleg akkor ha garantálsz nekem egy több tizmilliós darabszámot hosszútávon és akkor elgondolkodom hogy spóroljak-e centeket, cserébe szopok hónapokat azzal hogy beleférjek egy szűkös limitbe és felvállaom hogy később baj lehet belőle hacsak valami über tesztet nem végzek előtte hogy 100% müködik a cucc és nincs benne sebezhetőség (ezt különösen írom mert ma rávannak gyógyulva az emberek).
Biztosan tudsz mondani (én igen) olyan alkalmazási területet ahol ez esetleg számít de hogy nem ez az irány amit követni kell abban biztos vagyok. -
atus72
őstag
válasz
Blindmouse #24 üzenetére
És mennyibe kerül az a board amivel szopnod kell a 128kByte-os limit miatt?
Megnéztem például az Arduino árait, sok sikert hozzá és jó optimalizálást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Adobe Lightroom topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Gitáros topic
- Witcher topik
- One mobilszolgáltatások
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Revolut
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged