- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- RAM topik
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
Van egy olyan mondás, hogy "aki tudja csinálja, aki nem tudja tanítja" ez a magyar oktatásra minden szintjére különösen igaz.
"Az oktatas megtanit arra is, hogyan viseld el, es vegezd el a kevesbe erdekes feladatokat is." Jajjj.... ezt nem tanítani kell... ez egyszerű szorgalom/lustaság kérdése... én is csinálom azt a feladatot amit rohadtul unok és nem akarok, mert kell, de azt soha ami teljességgel értelmetlen. Ezért is hagytam a felsőoktatást 2 hónap után, mert felébredtem az álomvilágból, és rájöttem hogy itt max egy papírom lesz, hasznos tudás semmi, azt magamtól/melóban tudok szerezni.
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
pakriksz
őstag
Ez így van, lásd a legtöbb egyetemi oktatót Nincs tudásuk, nem is zsenik, még is boldogulnak. De mondhatnám a politikusokat is.
[ Szerkesztve ]
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
Új hozzászólás Aktív témák
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- RAM topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest