Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
ZTE Tania Goes Live in France via SFR, Priced at €270 (US$365) - Franciaországban debütált a ZTE Tania - 86k, de már kommenteltél is oda. Szerintem még mindig inkább a Lumia...
A memóriáról istennek se találok adatot, XDA-n még topikja sincs.
-
randras
veterán
-
randras
veterán
-
randras
veterán
válasz
mukibuci #11094 üzenetére
Nem, a Samsung ma az egyik vezető minőségben. Az LG viszont 1) szarul szereli össze a telefonjait, 2) szar (optimalizálatlan) felülettel adja el őket. Egyébként, egyre több ember tudja ugyan ezt...
-
randras
veterán
válasz
Napfénysüti #11087 üzenetére
Az én microSD-men valami Nokia navigációs program volt! Formáztam...
-
randras
veterán
válasz
hunderbörd #11085 üzenetére
Mobiltelefon szaküzlet-ajánlónkat hallották!
(Nincsmit.)
-
randras
veterán
válasz
hunderbörd #11083 üzenetére
Igen, mindkettőre. A GSMLine csak akkor jó, ha ingyen memóriakártya kell.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz
hunderbörd #11081 üzenetére
Azok is ők, de én erre gondoltam.
-
randras
veterán
válasz
hunderbörd #11077 üzenetére
Azzal úgy számolj, hogy az ár csak a telefont és a töltőt tartalmazza, a többi tartozék plusz 4-6 ezer forint. Ezt beleszámolva ugyan ott vagy, mint a Nextel áraival, azzal a különbséggel, hogy ők nem 0 perceseket árulnak - értsd.: nem bontott dobozos telefonokat.
-
randras
veterán
válasz
hunderbörd #11073 üzenetére
Honnan veszed, én is akarok.
Tán csak nem Nextel?
-
randras
veterán
válasz
stevve #11049 üzenetére
Bukni rajta...
Másfél hónapja egy buta Samsungot használok, mert elhagytam egy HTC Sensationt!
DHD meg szervízben...
Azt hiszem, ha nem találok itt, vagy XDA-n komoly ellenvéleményt, belevágok.
Stabil, megbízható telefont szeretnék, és ezt az Android nem mindig biztosította... sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz
stevve #11046 üzenetére
Úgy tudom, ez a módszer sok-sok partíciót hoz létre, majd egy saját boot alkalmazást telepít, ami elhiteti a telefonnal, hogy az a NAND-ban van, legalábbis az Android dualboot így működik.
Mindegy, szóval nem biztos, hogy a legjobb ötlet. A baj az, hogy ha nem tetszik a WP7, és rögtön megvettem a WP7-es telefont, akkor lesz egy HTC HD7-em, amit az életben nem adok el, mert - legyünk őszinték - nem sokan harapnák még a rendszerre.
szerk.: "Inkább egy HD7 és azt is el lehet adni. Persze nem ismerem a csere részleteit."
Még semmi konkrét, de mivel 45-50 körül mennek a HD2-ők, simán rákérhetek a DHD-ra 25-30 ezret, mert patika állapotú, és egy halom plusz cuccot (akksi, tok, fólia) adok hozzá. Ideális esetben DHD=HD2+28k, ilyesmiben gondolkodom.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Helló!
Jelenleg Android user vagyok, de szeretném kipróbálni a WP7-et.
A tervem az, hogy elcserélem a HTC Desire HD-mat egy HTC HD2-re, amire ugye vannak WP7 ROM-ok.
Na most, ezt már eleve nem értem, mivel a WP7 zárt, tudtommal. Használhatók ezek a ROM-ok? A HD2 egy próba telefon lenne, ha bejön a WP, veszek egy HD7-et, ha nem, megmarad Androidosként. Előfordulhat, hogy olyan képet kapok a WP7-ről ilymódon, hogy elmegy a kedvem tőle, pedig nem is valós képet kapok?
Mennyire használatók ezek a ROM-ok? Mennyire egyszerű a frissítés, milyen a sebesség, mert úgy tudom, memkártyáról futna a ROM, maga.
Ez a kérdés legalább annyira HD2 topik, mint amennyire WP7, de azért reménykedem, hogy tudtok segíteni.
András
-
randras
veterán
Üdv!
Egy HTC HD7 vásárlása előtt állok!
Érdemes megvenni? Jó telefon, nincs valami nagy buktatója?
És a legfontosabb: azért választanám Android helyett a WP7-et, mert erre a platformra lesznek/vannak igen ütős játékok, úgy tudom. Van erre valami forrás, már létező játékokról, azok grafikájáról, stb.?
Köszi előre is,
András.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!