Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
ZTE Tania Goes Live in France via SFR, Priced at €270 (US$365) - Franciaországban debütált a ZTE Tania - 86k, de már kommenteltél is oda. Szerintem még mindig inkább a Lumia...
A memóriáról istennek se találok adatot, XDA-n még topikja sincs.
-
-
-
randras
veterán
válasz
mukibuci #11094 üzenetére
Nem, a Samsung ma az egyik vezető minőségben. Az LG viszont 1) szarul szereli össze a telefonjait, 2) szar (optimalizálatlan) felülettel adja el őket. Egyébként, egyre több ember tudja ugyan ezt...
-
randras
veterán
válasz
Napfénysüti #11087 üzenetére
Az én microSD-men valami Nokia navigációs program volt! Formáztam...
-
randras
veterán
válasz
hunderbörd #11085 üzenetére
Mobiltelefon szaküzlet-ajánlónkat hallották!
(Nincsmit.)
-
randras
veterán
válasz
hunderbörd #11083 üzenetére
Igen, mindkettőre. A GSMLine csak akkor jó, ha ingyen memóriakártya kell.
-
randras
veterán
válasz
hunderbörd #11081 üzenetére
Azok is ők, de én erre gondoltam.
-
randras
veterán
válasz
hunderbörd #11077 üzenetére
Azzal úgy számolj, hogy az ár csak a telefont és a töltőt tartalmazza, a többi tartozék plusz 4-6 ezer forint. Ezt beleszámolva ugyan ott vagy, mint a Nextel áraival, azzal a különbséggel, hogy ők nem 0 perceseket árulnak - értsd.: nem bontott dobozos telefonokat.
-
randras
veterán
válasz
hunderbörd #11073 üzenetére
Honnan veszed, én is akarok.
Tán csak nem Nextel?
-
randras
veterán
válasz
stevve #11049 üzenetére
Bukni rajta...
Másfél hónapja egy buta Samsungot használok, mert elhagytam egy HTC Sensationt!
DHD meg szervízben...
Azt hiszem, ha nem találok itt, vagy XDA-n komoly ellenvéleményt, belevágok.
Stabil, megbízható telefont szeretnék, és ezt az Android nem mindig biztosította... sajnos.
-
randras
veterán
válasz
stevve #11046 üzenetére
Úgy tudom, ez a módszer sok-sok partíciót hoz létre, majd egy saját boot alkalmazást telepít, ami elhiteti a telefonnal, hogy az a NAND-ban van, legalábbis az Android dualboot így működik.
Mindegy, szóval nem biztos, hogy a legjobb ötlet. A baj az, hogy ha nem tetszik a WP7, és rögtön megvettem a WP7-es telefont, akkor lesz egy HTC HD7-em, amit az életben nem adok el, mert - legyünk őszinték - nem sokan harapnák még a rendszerre.
szerk.: "Inkább egy HD7 és azt is el lehet adni. Persze nem ismerem a csere részleteit."
Még semmi konkrét, de mivel 45-50 körül mennek a HD2-ők, simán rákérhetek a DHD-ra 25-30 ezret, mert patika állapotú, és egy halom plusz cuccot (akksi, tok, fólia) adok hozzá. Ideális esetben DHD=HD2+28k, ilyesmiben gondolkodom.
-
randras
veterán
Helló!
Jelenleg Android user vagyok, de szeretném kipróbálni a WP7-et.
A tervem az, hogy elcserélem a HTC Desire HD-mat egy HTC HD2-re, amire ugye vannak WP7 ROM-ok.
Na most, ezt már eleve nem értem, mivel a WP7 zárt, tudtommal. Használhatók ezek a ROM-ok? A HD2 egy próba telefon lenne, ha bejön a WP, veszek egy HD7-et, ha nem, megmarad Androidosként. Előfordulhat, hogy olyan képet kapok a WP7-ről ilymódon, hogy elmegy a kedvem tőle, pedig nem is valós képet kapok?
Mennyire használatók ezek a ROM-ok? Mennyire egyszerű a frissítés, milyen a sebesség, mert úgy tudom, memkártyáról futna a ROM, maga.
Ez a kérdés legalább annyira HD2 topik, mint amennyire WP7, de azért reménykedem, hogy tudtok segíteni.
András
-
randras
veterán
Üdv!
Egy HTC HD7 vásárlása előtt állok!
Érdemes megvenni? Jó telefon, nincs valami nagy buktatója?
És a legfontosabb: azért választanám Android helyett a WP7-et, mert erre a platformra lesznek/vannak igen ütős játékok, úgy tudom. Van erre valami forrás, már létező játékokról, azok grafikájáról, stb.?
Köszi előre is,
András.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest