Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tamy

    senior tag

    válasz PHenis #22246 üzenetére

    Sim kártya csak egy rövid próba erejéig volt benne, még a belakásnál tartok. Nekem eddig sokkal jobban tetszik, mint a 10.2, egy percig se bánom, hogy frissítettem. Fagyást nem tapasztaltam, minden gyors. Ami egy kicsit zavar, hogy a Snap nem működik, talán egyszer javítva lesz, de meg lehet nélküle lenne.

    Szintén problémás, hogy a PayPal nem megy, olvastam több megoldást rá, itt is szóba került, hogy le kell szedni a Payment Options alkalmazást, de nálam ez sem segít. Igazából a World-ön belül még be is tudtam lépni, csak ha fizetni akartam dobott hibát. Most, hogy töröltem a PayPal accountom, már felvenni se tudom, maradt a bankkártya. Mindegy, ha belakom, úgyse nagyon telepítek már semmit.

    Amivel most küzdök, az a levelezőkliens. A gyári nekem fapados, natívból meg még fizetősbe se találok normálisat, így maradt az Androidos Aquamail. Nagyon szeretem, egy baj van vele: se nem csenget, se nem rezeg levél érkezésekor, hiába van beállítva. Androidon is küzdenek vele, valakinél az segített, ha kikapcsolta a rendszerhangoknál az alkalmazásra vonatkozó dolgokat. Én azt látom, hogy a led színe is az, amit a rendszerhangoknál beállítok, nem pedig amit az alkalmazásban. Viszont hiába adok neki ott is csengőhangot, és rezgést, csak a led villog. Néztem a K9 mail-t is, de az nagyon puritán. Egyébként alkalmazáson belül, ott is hiába állítok hangot, és rezgést, csak a rendszerszintű beállítás a nyerő. Mindegy, maradok az Aquamailnél ezzel együtt is. Telón én úgyis manuális lekérdezést szoktam beállítani, akkor meg látom.

    Amit még keresek, az egy egyszerű automatikus profilválasztó. Mindössze annyira van szükségem, hogy este repülő módba kapcsoljon, reggel meg vissza. Esetleg hétvégén más időpontban. Ha valakinek van bevált, szívesen veszem :)

    Még egy dolgot szeretnék: ha lezárt képernyővel töltöm nem kapok semmilyen visszajelzést. Jó lenne, ha mondjuk a led világítana, hogy lássam csinál valamit. Erre is várom a javaslatokat :)

    Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.

Új hozzászólás Aktív témák