Új hozzászólás Aktív témák
-
Más!
Telekomos BIS-es emberkék figyelem!
Mindenkinek jól megy a net az új szoftver alatt?
Eddig vettem észre jeleket, de attól még van eldobás. -
bucihost
senior tag
válasz
Praetorianus #18143 üzenetére
Ez megtörtén, több soron is. mióta nálam van a készülék azóta be van kapcsolva a protect, gondoltam hátha idő kell neki.... De nem, azóta el is feledkeztem róla, ma rálestem és még mindig semmi. Ma is megvolt a kikapcs újraindít kombó
-
bucihost
senior tag
BB Protectet használja valaki?
A készülék nincsen társítva a BlackBerry Protect alkalmazáshoz. Ha hozzá kívánja adni az eszközt a fiókhoz egy BlackBerry 10 operációs rendszert futtató eszközön, húzza végig az ujját a kezdő képernyő tetejétől lefelé. Érintse meg a Beállítások > Védelem lehetőséget. A BlackBerry Protect bekapcsolása.
A beállításokban be van kapcsolva a protect. Miért nem látja mégsem a készülékem?
-
Orgi
addikt
válasz
eventus #18136 üzenetére
Nekem minden név a gmailbe van felszinkronizálva, egyszer rendbe raktam pár éve és azóta már ez talán a 3. telefonom, amin teljesen jól működik a névjegyes dolgok, még az FB kontaktok is (bár itt néha kézzel kell összekapcsolni telón őket, ha más a kontakt és az FB kontakt neve).
-
Pacee87
aktív tag
Sziasztok!
Nincs véletlenül közöttetek olyan aki 10.3.2-es rendszert használ (leginkább Z10 v Z30 készüléken) és szombathelyi?
A 10.3.1 anno elcseszte a karakterkódolást az autós kihangosítómon, így vissza kellett állnom 10.2-re és most már nem tudok vakon kísérletezni a 10.3.2-vel, hogy nem lehet downgradelni!
Szóval ha valaki lenne oly kedves és egy kipróbálás erejéig rendelkezésre bocsájtaná a fenti paraméterekkel rendelkező Blackberry-jét, azért nagyon hálás lennék!
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
(Z30)
Szoftverkibocsájtás:
10.3.2.544
Operációs rendszer verziószáma:
10.8.2.840Erre jött most:
Blackberry 10 OS frissítése
Verzió 10.3.2.2474 - Méret 1.4GBMásnak is ez a frissítés jött?
Esetleg valami vélemény már róla? -
SÖ
addikt
Megjött a 10.3.2. Lehet frissíteni, 431 MB
-
válasz
kekkola #18128 üzenetére
Csak azzal lehet bármit is csinálni, amit külön imap mappaként jelenít meg a gmail. Ezek között nincsenek ezek a kategóriák, csak ezek a beérkező levelek, csillagozott, beszélgetések, összes levél, elküldött, kuka stb.
Megjegyzem a HUB úgyis ömlesztve fog megjeleníteni minden bejövőt, csak úgy lehet másik imap mappát nézni, ha csak a gmail fiókot jeleníti meg az ember, és ott a lefelé mutató nyilat kattintani a felső sorban, és ott kiválasztani a mappát, tehát szerintem ehhez amiről szó van, nem érdemes nagy reményeket fűzni. -
soldi3r
veterán
Esetleg van valakinek iGO skinje Classicra?
-
default.
őstag
Még egy kérdés:
HUB-ban a gmail-t be lehet úgy állítani, hogy csak az Elsődleges mappában lévő cuccokat mutassa, és a Közösségi illetve a Promóciók mappába érkező cuccokat ne jelenítse meg?
köszönöm előre is
-
default.
őstag
Még egy kérdés, srácok:
Van-e olyan lehetőség a tárcsázásnál, mint Androidban (Smart Dial, Speed Dial), hogy a szám-gombsoron elkezdem pötyögni valakinek a nevét (pl. Miki: 6-4-5-4) és így keresi meg a nevet?
Mert mikor ezt megpróbálom, akkor kiírja, hogy hány találat van az adott számsorra, de az a számokat veszi figyelembe, és nem a betűket -
default.
őstag
Hivatlaos, gyári beállítás a Facebook, Gmail és egyéb kontaktok "eltűntetésére" a telefonkönyvből:
* Contacts megnyitása
* Fentről lehúzod a képernyőt, majd Settings gomb
* Show Account in Contact List: kiválasztod, hogy mi legyen megjelenítve a telefonykönyvbenazért reméltem, hogy lesz erre gyári megoldás, és nem kell "hackelgetni"
üdv!
-
válasz
default. #18113 üzenetére
Valójában semmi gond nem lesz belőle, ha az emailes és a telefonszámos kontaktok is benne vannak a telefonkönyvedben, sőt. Például így ha emailt akarsz adni, ugye akkor beadja az email címet. A tárcsázóban pedig tudsz kedvenceket létrehozni, egy érintéssel tudsz így számokat tárcsázni. Illetve ugye nagyon gyakran van egy adott kontakthoz telefonszámod is és email címed is. Amikor valakit kikeresel a telefonkönyvből, akkor látod az összes adatát (én még a cégnevet is ki szoktam tölteni, ezt idáig csak a BB-n láttam, hogy ha bejövő hívás van, akkor kiírja a cégnevet is, ez nagyon sokat segít), és egy mozdulattal el tudod dönteni, hogy hívni akarod az illetőt, sms-t írsz, emailt írsz stb. Ez tényleg nagyon jól működik, szerintem érdemes kipróbálnod.
Illetve egy szintén nagyon hasznos lehetőség, hogy meg tudod nézni az egy adott személlyel folytatott kommunikációkat.
-
default.
őstag
válasz
lugosi #18107 üzenetére
1-2)
Az a baj, hogy a fő gmail fiókomat hozzárendeltem a telefonhoz, mint email fiókot, és abban a címtár tele van kontaktokkal, de ezek email-es kontaktok. Ha ezt hozzárendelem a telefonhoz, akkor megint tele lesz nem oda illő email címekkel és egyebekkel.
Viszont most nézem, hogy gmail-ben lehet a névjegyeken belül csoportokat létrehozni.
Esetleg BB-ben be lehet állítani, hogy a telefonkönyvemben csak egy adott gmail csoport szerepeljen?Erre gondolok:
-
jcage
tag
Vagy KeePass. Esetleg LastPass. Illetve EnPass is ok.
-
válasz
default. #18104 üzenetére
Csak párra tudok válaszolni, de a többiek majd kiegészítenek.
1-2-re a legjobb megoldás, ha valamilyen felhőszolgáltatásban tárolod, illetve oda szinkronizálod a kontaktjaidat. Ez megoldja a 2-t is, mivel (pl egy gmail-es szinkron esetén) a gmail felületén szerkeszted a kontaktjaidat, és szépen magától le is szinkronizálja őket. Később egy telefoncserénél sincs más dolgod, mint beállítani a gmail fiókot, és pár percen belül leszinkronizálódnak a kontaktok (naptár is).
3: nem valószínű, de végső soron bármilyet feltehetsz, így ez nem probléma. Nekem passportom van, abban gyárilag 15 van, nem tudom hogy azonos-e ebből a szempontból a két telefon, de mindenképpen kevesellném a 2-t. Nem lehet, hogy az előző tulaj törölgetett dolgokat? Factory resetet csináltál, mielőtt elkezdted használni? Ez biztonsági szempontból is nagyon fontos lenne szerintem.
4: Beállítások / Értesítések / Képernyőzárolás beállításai: itt tudod beállítani, hogy egyáltalán ne tegyen ki értesítést a zárolt képernyőre.
5: sajnos erre nem tudok okosat mondani, ennyire képes a BB-s Facebook app. Valamilyen szinten összekuszálja a kontaktokat. Sasa-nak volt egy leírása vagy ebben a topikban, vagy a Passport topikban, hogy hogy lehet elkerülni. Nálam sajnos valamilyen szinten mindig belepiszkált a kontaktokba, így okosabbat nem tudok, mint azt, hogy a FB-t nem állítom be a BB-n (bár ez nekem nulla érvágás, alig használom, hetente 1-2x).
-
kekkola
senior tag
válasz
andreas9109 #18105 üzenetére
http://www.szederbolt.hu/kapcsolat/
-
andreas9109
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy van valahol lehetőség megnézni élőben Magyarországon Berryket? Régóta foglalkoztat, hogy iPhoneról blekire váltsak, de nem adnék ki egy forintot sem úgy, hogy nem láttam előtte, amit megrendelek.
-
default.
őstag
Sziasztok!
Pénteken megvettem a Q10-et, és lenne néhány kérdésem felétek:
1) SIM-en tárolt kontaktokat hol lehet még tárolni? (gondolom a készüléken) és hogyan tudom áthelyezni őket?
2) Hogyan tudom számítógépen szerkeszteni a telefonkönyvbeli kontaktjaimat? (Letöltöttem a Blend-et és a Link-et is, de egyikkel sem tudok szerkeszteni)
3) Csengőhangból tényleg 2db van alapból a telóban?
4) Hozzáadtam egy email fiókot a telefonhoz, de nem szeretném, hogy a főképernyőn megjelenítse, hogy hány olvasatlan email-em van. Ezt be lehet valahogy állítani?
5) Hozzáadtam a facebook fiókomat is, és most a telefonkönyvem tele lett facebook ismerősökkel. Ezt szeretném eltüntetni valahogy. Nekem csak a sima kontaktjaim kellenek a telefonkönyvbe.
Köszönöm szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- Hálózati / IP kamera
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- EAFC 25
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest