- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi
senior tag
nem olvastam el a cikket mert borzasztóan hosszú lett, és mivel naponta forognak a kezemben ezek a gépek, megszavazva a bizalmat és az egyetértést, elhiszem hogy nem írtatok nagy marhaságokat, sok dolog meg úgy is szubjektív.
szerintem jó cikk lehet ez azoknak, akik a nulláról akarják indítani a notebook vásárlást, kicsit meg tudnak ismerkedni a gépekkel és a gyártókkal, különösen jó a végén a pro és kontra összesítés, azt még én is megnéztemtalán a meglévő cikkekből is néha össze-össze gyúrhatnátok egy összesítést pár újdonsággal, kevesebb munka nagyobb tartalom, jobb összehasonlíthatóság, úgy is ugyanolyan teszteknek vetitek alá a gépeket, mert egyszerre a nulláról mindent letesztelni nagyon hosszadalmas..
sok sikert
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Formula-1
- E-roller topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest