Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Személyeskedést kérjük befejezni!
-
bullseye
addikt
Vallási szempontból ez szerintem jó ötlet és ideje volt. Ultraortodoxoknak annyi apró francos szabályt kell betartaniuk, valszeg jobb, ha fel sem mentek eddig a netre. Most a saját érdeklődési körükön belül legalább használhatják a lehetőségeket. Aztán hátha neologizálódnak közben
-
v.tom
őstag
Koogle bazzeg.
Ez adja.
-
Psych0
őstag
nevetséges...
-
fordfairlane
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #15 üzenetére
Hát, részben, de nem is ez volt furcsa, hanem hogy a hozzászólás szövege meg komolynak tűnt, mintha komolyan gondolta volna. Disszonáns volt az a megjegyzés.
-
válasz
Sweet Lou 6 #15 üzenetére
Meg az egész kort. A prófétákat, Jézust, a követőiket (ezáltal már a keresztényeket is), meg mindenkit. Nem is nagyon tűrték volna meg, ha egyoldalú lenne.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
fordfairlane #13 üzenetére
A Brian élete című film a zsidókat figurázza ki
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
fordfairlane #13 üzenetére
Elírtam, vazze
-
fordfairlane
veterán
válasz
Csakénvagyok #7 üzenetére
Ez mégis hogy jön ide, és egyébként is, ki az a Brien?
-
Hunter2
addikt
Nem a kinaiaktól vették a licenszet, azok szeretnek mindent cenzúrázni?
-
Hiszen ez ez rendkívül jó ötlet. Az elmaradott fanatikus hívők is lehetőséget kapnak, hogy felfedezzék az új világ káprázatos lehetőségeit. Isten nem zárkózik el semmi elől, Isten nyitott mindenre amit az Ő báránykái kitalálnak.
-
Tomate
veterán
Lúzerek... A tv tiltott, de netezni lehet.
-
Csakénvagyok
őstag
Miért szeretnek az emberek úgy élni hogym ások megmondják hogy mit tegyenek? (Részlet: Brien Élete)
-
@rglaaf
veterán
aznapra ilyen mini siratófalat tesz a monitor elé mormolja az imát neki
-
opera11
tag
És akkor szombaton tök fekete az oldal, vagy mi? Vagy csak új tartalom nincs. Egyébként szombaton nem csak fizikai munkát nem lehet végazni, vagy az egér nyomogatás is annak számít? Nem értem. És különben is ha lezárják a webáruházukat, akkor mondjuk jól megszivathatják a más kontinensen élő híveiket, mert ott lehet, hogy más vasárnap van
Érdekes
-
törölt tag
oprendszer már van hozzá!
ahogy keresztény, muszlim is, vagy akár sátánista. -
Killing
addikt
Katolikusoknak nem lesz?
Habár én nem vagyok vallásos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Szombaton nem frissül a tartalom, és kizárólag a rabbik által engedett tartalom látható.
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6", Wi-Fi, Graphite, 128 GB - garanciális
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest