Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
Hát Én valóban most láttam először ilyet, de nagyon kellemesen csalódtam
A fizika az tényleg nincs sehol, de a grafika sokkal szebb élőben mozgás közben, mint a trélerekben volt. Megválasztottam a gyűjteményem örökös darabjának.
Ami megvan a játékban a korábbi posztomban említettekből:
- jó irányíthatóság (furcsa a kamera állások mindegyike, de a kocsik irányítása nagyon élvezetes)
- játékmenet, ami fenntartja az érdeklődést (14 óra játék után még egy gépet sem tudtam fullra tuningolni és csak 3 autóm van, viszont úgy tele van a térkép küldetésekkel, hogy soha nem fogok a végére érni)
- értelmesek az ellenfelek (más útvonalkat választanak, a játékoshoz és egymáshoz képest is, levágnak utakat ahol lehet, de minden áron, kihasználják a szélárnyékot, lökdösődnek, de szövegelnek, ha te meglökdösöd őket)
- tökéletesen villámgyors futás (néha kis röcögés, de jóval gyorsabb, mint a GTA4 és nagyobb is a látótávolság)
- olyan grafika, ami a mai kornak megfelel (nincs túlcicomázva, de pl. az autók nagyon korrektek)És ami nincs, de nem is hiányzik:
- kiváló fizika
- látványos törésmodell (valamennyi van, de nem túl látványos)
- élethű viselkedés
- egyen 60fps framerate -
CJ3
senior tag
Demo jön ki vagy csak a teljes játék?
-
bwoay
nagyúr
korábban is GTA-s volt az irányítás,
de nem is csoda, elvégre Rockstar, GTA motor,
szóval miért pont az irányítás lenne más...régen a fák felrobbantak, a km magas villanyoszlopok meg kidőltek,
ahogy az ember nekik hajtott, remélem ez maradt!a kocsi eddig is fel tudott borulni, és az utakat le lehetett vágni,
mert nincs kijelölt útvonal, csak érintendő checkpointok,
és az ellenfelek is eltérő útvonalakat használnak (néha). -
CJ3
senior tag
Hát a régi részek nem olyanok de ami most jön a pl a fák, a város részei akkor ez a belsö nézet a rendörök, ez mind hasonlo a Test Drive hoz viszont ahogy láttam fel lehet borulni a kocsival majd meg le lehet vágni az utakat, az irányitás nagyon GTA 4 nek tünik ahogy láttam egy 10 perces videot a játékbol
-
CJ3
senior tag
Nekem képek és videok alapján nagyon megtetszett ez a játék, inkább ilyen Test Drive Unlimited beütése van nem tom h miből merítették az ötletet
-
bwoay
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #6 üzenetére
nekem nem bukta, az előző rész megvan PSP-re, PS2-re, az újat meg kurvára várom.
-
ez_meg_emaz
őstag
Én most is foglalkozom elöször midnight-al
Eddig nem érdekelt semmi ami csak konzolra volt. Akkor ezekszerint bukta a dolog. Bár a burnoutnak is durván arcadeos az irányítása mert kb lehetetlen kicsuszni, de mégis vhogy jol összeáll az egész és ugy ahogy van pont jo.
Demot akarok, aztán eldöntöm(bár ahogy a GTA-t ismerem nem egy versenyautos játék alá valo motor az
).
-
bwoay
nagyúr
emberek, úgy csináltok, mint aki most lát ilyet,
és nem tudja, mire lehet számítani.Midnight Club = atomárkád, checkpointos
(tehát tetszőleges útvonalválasztós), tuningolós autóverseny,
az aktuális GTA motorjával. Ennyi, ez lesz.
Milyen fizika meg grafika? Felejtsd el! -
ez_meg_emaz
őstag
Hajaj. Ha emellé a tuning mellé jo irányités és élvezetes versenyek társulnak megvan az elsö autos játékom x360-ra. Eddig burnout:p. tetszett a legjobban.
Lesz demoja ennek a MC:LAnek? -
heihachi
addikt
Még kell jó irányíthatóság, kiváló fizika, látványos törésmodell és élethű viselkedés. Ezenkívül már csak olyan játékmenet kell, ami fenntartja az érdeklődést akár 150-200 órán át is (lásd ForzaMotorsport2 vagy a GranTurismo sorozat), és nagyon nem árt, ha értelmesek az ellenfelek. Aztán már csak tökéletesen villámgyors futás, egyen 60fps framerate olyan grafikával, ami a mai kornak megfelel. Mert az a graf, ami trélerben van... hát... Mondjuk gyenge közepes.
Én azt mondom várjuk meg a gémet, aztán majd meglátjuk. Mindenesetre a lehetőség benne van.
-
kokobe
őstag
Nem azé de baszni fog főleg az nfs-t(bár most az se lesz szar) lesz belső nézet belső tuning is mi kell még ennyi
-
GC-EvElyN-
senior tag
Nem azért de mi ez a semmi?
jaj első vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óvodások homokozója
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia