- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajtee
őstag
Tök jó lesz, minden családban vesznek, fele a nem fogja fizetni, fele a másfél éves gyerekének (xbox topik archivum
) és a 2/2-ede fog warezolni. KIRÁLY!!...
-
shaddam
aktív tag
Generáció elején lenne jó ilyen akció amikor drágább a vas.
-
M@trixfan
addikt
Remélem nem azt jelenti, hogy 2 évig nem jön nextgen Xbox.
-
dezz
nagyúr
Cikk: "A Microsoft persze nem győzi hangsúlyozni, hogy az Xbox 360 még mindig a legkelendőbb játékkonzol a piacon, és ezt az előkelő pozíciót az elmúlt 15 hónapban folyamatosan birtokolta."
Ehhez sürgősen hozzá kellene tenni, hogy az amerikai piacon, mivel sem a többi régióra, sem globálisan nem igaz.
-
fesii
aktív tag
Az induláshoz képest ingyen adják de még így is szép árat elkérnek egy normális xbox 360-ér.
Mint ahogy ti is én is számolgattam és kijött, hogy nem nagyon éri meg de hány olyan ismerősöm van aki azt mondta, hogy a vodafonál ingyen kapott egy telefont. Semmi sincs ingyen -
MZperX75
addikt
Talan inkabb egy BD lejatszot ,hegeszthettek volna bele.....
-
Peak
addikt
én 95ért vettem a csomagot kinecttel, +320gb hddvel... 6 teljes játék is volt hozzá... de nincs Live Gold tagságom...
Összességében majdnem ugyan ott lennék a 2 évvel is, csak a Gold a difi meg a 320gb HDD -
Még
kéthárom dolog, aztán leszállok róla:- a $78 amibe a "kamatmentes" hiteled kerül, az pontosan két tavalyi AAA játék ára, esetleg 4000 pont (hogy használni is tudd a lájvodat...) plusz apró
- egyben csak $333-at fizetsz, és ha letelik az egy év, még mindig akár eladhatod az egészet, válthatsz silverre, vagy folytathatod a goldot - feleakkora lekötöttség
- hagyd már a Kinectet, AZ A LINKELT CSOMAGBAN IS VAN.Nem bonyolult ez.
-
Nem értelek. Ebben a konstrukcióban összesen fizetsz 360-at (kamatmentes részletre!), a teljes áron meg 400-at (egyben előre!). Rosszul számoltál.
Akkor most melyik a jobb?
Ja, és kinectet is kapsz mellé ingyen, aminek az árát bele sem kalkuláltad.
(#18) Loveless: semmi csúsztatás nincs benne
-
wolruf
őstag
Továbbá nálunk (Magyarnépköztországia) még mindig nem mennek a plusz tartalmak. Vagy régen mentem Live Goldra? Sajna nem hiszem
-
törölt tag
akkora csúsztatás a cím, hogy egy pillanatra azt hittem, véletlenül az itcafé-ra keveredtem
ez kb olyan, mintha azt írnám, hogy 10.000 rongy az iphone a t-nél..."a legújabb felmérések szerint az Xbox 360 felhasználók többsége már nem is elsősorban játék konzolként, hanem szórakoztatóelektronikai, multimédiás központként használja azt"
ezt meg erősen kétlem, hogy így lenne
-
válasz
callmeakos #12 üzenetére
Régen néztem, nem tudom - telefonnál mennyire szokás engedményt adni a tarifacsomagra ha nem kérsz mellé készüléket? Szerintem ott nem annyira általános, hogy egyértelműen jobban megérje függetlenül venni a készüléket és úgy szolgáltatást venni, mint a szokásos szubszidiált megoldásban.
-
Dilikutya
félisten
Tulajdonképpen nem is olyan szép ez az egész
.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Az apróbetűs....
-
Jhonny06
veterán
Már így is gyakorlatilag fillérekért lehet XBOX-ot venni.. ha azt nézem, hogy régebben mennyibe került.
-
-
Angel1981
veterán
He-he-he! Ravasz húzás, de így igazából tárgytalan! Gyakorlatilag részletfizetési lehetőséget kínálnak!
-
cryman12
csendes tag
De már ma is lehet hasonló képpen venni ilyet a T-nél. 15 ezer a kezdőrészlet és 7 ezer per hó...
http://www.t-home.hu/lakossagi/extrak/digitalis_otthon/xbox -
kelzsoca
félisten
Meglepő egy konzolnál ilyen 2 éves hűségről olvasni
-
callmeakos
veterán
Túl szép volt hogy igaz legyen
De havi 15 dollár még szerintem kibírható.. -
MegalodonS
őstag
En is ilyet vettem es 290£ volt igaz abban 250GB-HDD van de 99 $
Varhato volt hogy ok is az elofizetesre fognak jatszani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A gyártó újabb lehetőségekkel kívánja fenntartani az érdeklődést korosodó konzolja iránt.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Battlefield 7
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- ÚJ ! AMD Ryzen 7 9800X3D 16x4.7GHz Gamer PC 2025-Ös RX 7800XT 16GB 32GB DDR5 1TB SSD 850W 2ÉV GAr!
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest