Új hozzászólás Aktív témák
-
fatallerror
addikt
na és? ez olyan mint a csávó aki beperelte james cameront h ellopta a terminator ötletét mert ő már kitalálta 76ban v mikor de james cameron csinált belőle nagy filmet :]
egyébként meg full mind1, mindenki másol mindenkit nem ez a lényeg hanem h szerintem ez a bill nem lesz vmi faszántos csak ha vki nema többség véleményén van azt már támadjátok meg az nem ember :]
nekem nem kell win8as tablet az fix, nekem asztali gépen lesz win8 mert tetszik : D -
fordfairlane
veterán
nem portolta, hanem olyannak írta, hogy jó legyen mindkettőn
Kicsoda a micsodát? Arról írtam, hogy az iPad rendszere nem egy asztali port, ellentétben a tabletPC-ével. Ebben hol az ellentmondás, hogy "olyannak írta"? Igen, olyannak írta, ebben sem stimmel az analógia a tabletPC-ével. Nem a Win8 sikertelenségéről írtam, meg sem jelent még. Az összes eddigi tabletes próbálkozás kvázi sikertelen üzletileg, az iPadet és talán a mostani Android tableteket leszámítva.
-
fordfairlane
veterán
Egyszer még vicces volt, mérsékelten, most már nem az. Egyébként pedig bármelyik PDA-t, akár a Newtont a billgéc-i tablettalálmány elé lehetne tenni, és akkor már nem is olyan hihihi. Jah, és az iPad nem asztali rendszert portolt tabletra, talán pont ezért is lett ilyen sikeres, ellentétben a Windows alapúakkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest