Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Everman

addikt

válasz erdoke #354 üzenetére

"Lassan rá fognak ébredni, hogy fel kell gyorsítani az új eszközök felvételét a céges állományba, mert a céges felhasználók is csak emberek, és szeretnének modern, általában kényelmesebb és gyorsabb gépeket használni."

A jelenlegi gazdasági helyzetben még a legnagyobb vállalatok is élnek a megszorításokkal, a legkevésbé érdekli őket hogy a felhasználók mit szeretnének, ha a feladatukat a jelenlegi eszközökkel is képesek maradéktalanul elvégezni. A fejlesztések mindenhol vissza vannak fogva a minimumra és eleve csak a már bejáratott és megbízhatónak talált szoftvereket építik be a rendszereikbe, ezért sem meglepő, hogy a legtöbb cég még csak most tart a Windows 7-re való átállásnál. Mire a Windows 8 egyáltalán szóba kerül, mint fejlesztési lehetőség, addigra rég kiderül, hogy a Surface Pro és a hasonló x86-os öszvérek hosszabb távon életképesek-e, vagy sem.

Fenntartom, hogy a Microsoft ezekkel a termékekkel inkább a konzumer-piacot célozza és vállalati szegmensben (egyelőre) nincs létjogosultsága. No meg szerintem az x86-os öszvér megoldás továbbra sem életképesebb, mit az ezelőtti hasonló próbálkozások.
    Lehet ezt vitatni, de ez akkor is az én véleményem, hogy tévedek, vagy sem, majd az idő eldönti, de 1 év múlva érdemes lenne majd ezt a topicot feléleszteni és ismét megvitatni.

Az én érveim a már piacot megjárt tabletPC platform ismeretén alapszik, míg a tietek reményeken és elképzeléseken, elméleti alapokon. Meglátjuk melyik megközelítés állja ki az idő szavát ;)

Én, a magam részéről lezártnak tekintem ezt a témát.

Új hozzászólás Aktív témák