Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
Asus T100TA-ra gondolsz?
Egyedül azt fontolgattam én is, de mivel előtte droidos TF101-em volt, egy életre kiábrándultam az ASUS-ból..
Másrészt - lehet, hogy át van mosva az agyam - de nekem 2013-ban nem kell olyan tablet, ami nem FullHD
Harmadrészt több, mint 1 kg nálam már nem fér bele a tablet fogalmába.
Negyedrészt ellene szólt az is, hogy nem lehet kapniCserébe kaptam volna egy "tablet"-et, ami egyetlen dologban több, mint pl egy surface 2, mennek rajta olyan szintű primitív desktop programok, amit ma már rég kiváltottak a tablet appok.
Mert komolyabb desktop alkalmazást azért még egy Bay Trail--en se akarj futtatni, PC- nem vált ki semmiképpen. -
rudi
nagyúr
Tényleg nem térdel le úgy mint az előző generációsok, amikor megnyitom egyszerre a Wordöt meg 2-3 böngésző tabot és elkezdek váltogatni köztük? Nekem rémálmaim vannak attól az Atom effektustól, hogy minden áll, csak a HDD teker mint az eszelős. Ami tesztet láttam, azok alapján úgy tűnik, ez a probláma a Bay Trail-T esetében sem tűnt el, de már nagyon várom, hogy (kb. jövő héten) az Asus T100 a kezeim közé kerüljön.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest