Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csokoládé13

tag

Hello
    Én már az első elérhető béta óta használom a MSE-t. A beállítások hiánya engem is zavar, de nem ez a szoftver legnagyobb baja, hanem hogy a detektált vírusokat előbb letörlöd egy shift+del-tel úgy, hogy ki is keresed TotalCommanderrel minthogy a program leszedje magától. Rettenetesen lassú!
    Viszont a detektálása sokkal jobb!!! Jó nem hasonlítható az Avira free verziójához de ennél biztos jobb. Azt hogy 69 vírust detektált elhiszem, viszont több fájl is ugyanazzal a vírussal fertőzött!!! A Pano által linkelt képen [link] ez jól látszik. Egy vírus több fájlt is megfertözőtt az MSE mégis egynek számolja!!! Szóval az a 69 szerintem több!!! Bár ha a többi vírusírtó is a vírusokat számolja és nem a fertőzött fájlokat akkor tényleg gond van!
    Továbbá a frissítések sem így vannak szerintem, valóban olyan kevés volt a frissítés amit a képen is látunk, de nézd csak meg a 'frissítés számát', ezekből a kisebb updatekből van hogy egy nap 50-et is leszed de azt egy alkalommal. A windows update ki is írja ennek méretét nem egyszer talált már 8 megás napi updatet.
    Légyszi javítsatok ha valami nem így van, nem akarok tévhitben élni:)

Új hozzászólás Aktív témák