Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az XL nem fog melegedni egyáltalán, mint a sima kistestvére.
Szerintetek érdemes még ilyen telót venni?
Lehet számítani még érdemi támogatásra a MS-tól?
Készülnek hozzá normális appok még?A többi kérdésedre pedig simán nem, nem készülnek és nincs és nem is lesz már támogatva.
Felesleges pénzkidobás, önszopatás már ilyenbe belenyúlni, akármilyen olcsó. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
gabor85 #2138 üzenetére
Először csinálj WDRT-t, nem vagyok biztos benne, hogy nem annyira bugos már, hogy ezek (is) behülyültek.
WDRT után, ami, kb 5 perc sincs, utána meég negyedóra amíg az Őskövület treshold2 rendszer feláll. Tehát semmi update és úgy próbáld, azzal használd, ha ott (azon sem) sem működik normálisan, akkor szerviz. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Zolimax. #2091 üzenetére
ÉS a WDRT telepítést úgy csináltad, ahogy le van írva?
Mert addig tulajdonképp a készülékhez sem érhetsz hozzá, amíg minden le nem frissült.
Lényegében a telepítés menete ez:
WDRT végig fut.
Az alapapplikációk telepítése majd feláll egy régi treshold 2 build.
Utána rögtön navigálni a telefonfrissítéshez és leszedni/telepíteni a legújabbat.
Ha ez is kész, belépni az áruházba és frissíteni az összes (40-50db) applikációt!
Újraindít, ellenőrizni újra a store-ban, hogy nem talál-e további frissítést, mert nem mindig tudja egyből az összeset frissíteni.
Ha ez is oké, csak utána csinálhatsz bármit (belakás) a készülékkel, mert ha közben babráltad bármilyen kis aprósággal is, bugosabb és rosszabb is lehet és lesz is, mint előtte volt.Ha így csináltad és így is rossz, akkor szerviz.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Tünci86 #2073 üzenetére
Akkor ezt kellene megcsinálni és jó lesz anyukád készüléke.
Frissítés előtt ments mindent a készülékről, utána a Windows Recovery Tool-t telepítsd fel a pc-re, ami a legjobb "gyári visszaállító" is egyben, tehát a telefon által felkínált (I)Hard Reset(/I) (HR) (I)alaphelyzetbe állítás(/I) helyett, feltétlen ezt a programot használd, sajnos ez manapság egyszerűen nem jó semmire, illetve csak további problémákat okoz(hat).
Windows Phone Recovery Tool program letöltése,
Utána kösd össze usb-n a pc-t és a készüléked.
Ha a WDRT felismerte a telefont ráböksz a megjelenő készülék képre.
A build számokkal ne törődj csak lépj tovább--tovább a telepítésre.Indítsd el a telepítést, eközben nem szakadhat meg a kapcsolat.
A visszaállítás kb 5-10 perc lesz, amit a WDRT program és a telefon is mutat Ha kész a telepítés, akkor újra fog indulni a készülék, ezután már bonthatod a kapcsolatot. A szokásos alap telepítés jön, ami még 10-15 perc lesz.
Ha felállt a kész rendszer, rögtön navigálj a beállítások-telefonfrissítéshez és töltsd/telepítsd az aktuális legfrissebb rendszert.
Ha ez is kész, lépj be az áruházba és minden applikációt frissíts.
Végeztél a telefont már csak be kell állítani és lakni és egy (jó) darabig nem lesz gond a készülékkel/rendszerrel.A fenti leírás ne ijesszen meg, nem bonyolult, sőt könnyű, mert a készülék szinte mindent elvégez...
Üdv
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
partytime25 #1937 üzenetére
Ha frissítésre hibát dob, két lehetőséget van. Factory reset, illetve WDRT.
Az elsőt nem ajánlom, mert egy nagy szar még most is és talán nem is oldja meg a hibát, ráadásul a WDRT az mindent legyalul és gyorsabban, amivel hosszabb lesz, amiatt van/lesz, hogy egy ősrégi treshold2 rendszert fog visszarakni, amit kell majd a mostanira frissíteni, tehát amikor kész feltelepült, ha jól emlékszem, akkor 317-es build-ot rakja vissza 950 XL-re, akkor rögtön navigálj a frissítésekhez és töltsd és telepítsd az utolsó 576-os restone build-ot.Amíg ezzel nem végzett, a telefont maximum nézheted
, ha kész, frissítsd az áruházi applikációkat, ez lesz vagy 40-50 db, ha ez is kész, akkor lesz egy windows-hoz képest frankó és stabil rendszered, az, hogy több minden direkt van elbaxarintva, vagy nem javítva, azzal mi sem tudunk mit kezdeni.
De legalább lesz az átlagnál egy tényleg gyors rendszered, egy 950 (XL)-en meg végképp ajánlott ezt megcsinálni...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Gabesz84 #1928 üzenetére
Sztem MS bétateszternek nézi a WM10 felhasználókat.
Szerintem meg hülyének! :-D
-------------------
(#1931) hito
Mint írtam a winfos topikban, igen már nálam is fos, ennyi kiszabott hülye fejlesztő nem ülhet ott egy rakáson, akik képtelenek a 647896-dik frissítés után is szart kiadni, vagy nem javítani.
Pl az US, ami az egyik legszembetűnőbb elbaxása, főleg a flagship készülékeknek, amiben még a mai napig is az egyik legkiválóbb kamera trónol. Ilyet a vak is észrevesz, hogy a kiváló képből egyszerűen egy okádé záptojás lesz és már hónapok óta ez van!
Ha ki jön egy update, csempék lehalnak, térkép nem dumál, valakinél már igen, de változó ez is. Valami frissül, utána nem jó, vagy kell egy restart jobb esetben...nonszensz az egész.
Én, azt gondolom, hogy ezek a tesztek, már régen egy-vagy több, majd nagyon drágán kapható SP készülékeken vannak kitesztelve és foltozgatva, emiatt nem működik jól szinte már semmi a mostani készülékeken, főleg ami alapból win 8.1-el jött ki, pl 640. De azokon meg egyre frankóbb lesz minden. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
hroberto #1873 üzenetére
Érdekes, hogy a PCW szinte készpénznek veszi, ellépve arra az oldalra, ahonnan meg csórták, konkrétan pletykának állítják be. De legyen igaz, ettől még nem változik semmi, hogy az MS leszarja a (jelenlegi) usere-it. A HP meg hülye, mégis mit vártak az X3-tól? Egyrészt drága, másrészt, aki nem teljesen agyament, látta, látja mi történik a drágán megvett flagship telefonjával, alig 1 év alatt...Fillérekért dobálják és továbbra is esik az áruk.
MS telefont újonnan megvenni egyszerűen idiótaság. Én kétszer voltam már idióta, többet biztos nem leszek, főleg amikor a 650-et megvettem 75-ért, jobban idegesít rágondolva, mint a 200 ezer a 950 (XL) telefonokért...
Ja és ott volt anno az omnia 7 is. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsamiatt #1867 üzenetére
Nem spekuláció, hanem ejakuláció!
Amíg azt látom, ami, és ezt nem csak úgy én vertem ki az előbb, hanem több cikk is ezt feszegeti és a jelek is erre utalnak, addig én ezt tényként kezelem, hogy a mostani w10-zes készülékeket is kukázni fogják, illetve csak úgy lesznek, ha már van, de ezekre fejlesztés? Vagy szerinted...mostanában láttál olyan fejlődést, amiért rátudnák vágni, hogy igen ez egy kib..ott flagship? Inkább minden xar, fb, pp, alapprogramok, mint olyan nem is léteznek, vagy megszűnnek, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, állandóan valamivel okoskodni, vagy hekkelni kell ezt a szart, illetve nem szar, mert a készülék maga kiváló, de ott a központban, vagy miben akkor totális hülyék ülnek.Edge beragadással és nem találkoztam.
Ezt is leírtam, a bug-ok nem mindenkinél jönnek elő, de ha ott van valószínűleg csak egy megoldás lesz, a wdrt. A ki a francnak van kedve 3 órát elcseszegetni az életéből emiatt...
----------------
(#1868) hroberto
Van erről valami linked?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zolee0307 #1865 üzenetére
Nem tudom, hogy minek Neked ilyen telefon, mikor látható a kérdéseidből, hogy szinte alig ismered.
Ezt nem rosszindulatból írtam, de ezeket az 1 év működése alatt 678 ezerszer kitárgyalták már, itt is és sztráda szerte, tehát pár perc gugli, itt a kereső alatt, vagy akár youtube--ról megszerezhetted volna ezeket az infókat rögtön FHD-ban nézve, de még a címadó teszt is közel 1 év után mindenre megválaszolt volna...Persze azóta jóval simábbra és jobbra gyúrták a rendszert, főleg a redstone frissítéssel. De azért vannak kicseszett idegesítő bughalmazok még mindig, amelyek nem mindenkinél jönnek elő.De akkor sorban a kérdéseidre...
Nincs
Még mindig a legjobb (I)(bár az utolsó simítások funkció, nem csak szerintem, de már a jövőre nézve is egy direkt elrontjuk a képet alkalmazás, emiatt dng-be kell fényképezni, mert a sima képet, annyira túlszínezi, hogy már-már a szar kategória megnevezés is túl jó rá és régóta nem javítják, mert nyilván nem is akarják) (/I)
A desktop pc-hez, látványra nem sok köze van, inkább a táblagéphez inkább, tehát van különbség, de oda-vissza jól működnek.
Nem.
Az edge, ha működik rendesen, akkor frankó, ha nem, akkor beragad és merül tőle a készülék, a legtöbb esetben ilyenkor csak a teljes gyári visszaállítás segít (WDRT).
Igen.
Van
Igen.
------------------------------------Egyébként telefonálásra, emailre, netezésre, navigálásra, tanulásra (pdf, ppt word doksik) néha fényképezésre, filmnézésre használnám.
Jah, kb a többség/mindenki erre használja és persze simán és jól használható is, ha fentebb említett bug-ok nem kavarnak be.
A jövője az lesz, hogy erre (semelyik mostani w10 készülékre) 2018-tól biztosan lófütyi fejlesztés nem lesz, ahhoz be kell ruházni majd egy extra drága SurfacePhone-ra, mint ahogy a jelenlegi 8.1-es készülékeket is ellehetetlenítik már.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Brutális #1861 üzenetére
Outlook-ot megnyitod...
3 pont jobb alul>>>
Beállítások>>>
Értesítések...
Minden legyen bepipálva...----------------------
#1862) zsamiatt
Konkrétan nem értem, hogy ez alapból egyáltalán mi a lóf...ért inaktív?
Pont fordítva kellene lennie, majd a user eldönti és kilövi, ha nem akar hangjelzést.
Bár MS...hülye kérdés volt. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Dokkolót valószínűleg ritkán használnám.
Akkor nem, az XL előnye valamennyire csak itt jön ki, de már az sem észrevehető, viszont a sima ilyenkor kazán lesz, az XL meg "csak" elég meleg. Rendszerhasználatban semmi különbség, mind a kettő gyors, mint a barom, talán a simának jobbat tett az évfordulós, mert néha pl az amazing weather hd, vagy wintools programokat azonnal megnyitja, az XL meg gondolkozik a nagyvilágba...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #1805 üzenetére
Azért kérdeztem, mert nem szeretném, ha a Telekom ráülne, ha esetleg ők is oda küldenék, mert akkor egyszerűbb, ha mindjárt oda viszem én.
--------
(#1806) jeni
Ezek szerint el, az enyémnél hangdekódolási probléma van, ezáltal hang az nincs, vagy szokolrádiós recsegős, illetve emiatt semmilyen videót nem játszik le sehol. Se YT, se perfect tube, se my tube semmi. Egy pillanatra bejön a kezdőkép, aztán hibával el is száll. Már kipróbáltam mindent, de ha esetleg van ötletetek...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Kérdés:
Megdöglött continuum dokkot care-be lehet leadni, vagy hova? Érvényes garanciával természetesen...
Telekomtól lett vásárolva tavaly, hát tőlem jó 200 km-re... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Brutális #1785 üzenetére
És mennyire ütötted meg?
Mert én egyszer rendesen neki b...tam az asztalsarkának egy rossz karlendítéssel, az üvegfólia azonnal meg is repedt, mert tényleg durva nagyot csattant, de egyébként semmi baja nem lett. Itt valószínűleg a minőségi tempered glass (nillkin) kivédte az egészet. Ettől függetlenül maga a kijelző is biztos megérezte az ütést, de mint írtam semmi baja nem lett.
Csak furcsállom, hogy repedés nélkül elszáll az egész. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Gabesz84 #1717 üzenetére
Ezt már írtam egyébként többször is, ha valamin pörög ez a rendszer, az a 650, vagyis a brutális hardvererő, amivel rendelkezik a 950 XL a 650-nel szemben, szinte elveszik, most átlagos használatról beszélek, napi szinten használva a készülékeket. Antutuban is röhögve 60 ezerrel többet dob a 950 XL. De, kb itt kis merül az egész, rendszer használat közben észre sem venni.
Nem pedig brutális erőforrás igényű játékokról. Ez nagyon idegesítő, néha olyan érzésem van, mintha 650 alá gyúrták volna az RS-t, viszont azon meg sokkal több bug van, szóval lassan már nem értek semmit, pedig én már sok mindent nem értettem (By...Nádas)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Gyufaaa #1709 üzenetére
Én is azt hittem, hogy még valamit dolgoznak rajta, de a kérdés, hogy mi a francra vártak eddig?
Mindegy, a fent leírtak alapján a recovery-ben bízom, vagyis egy tiszta telepítésben, aztán kiderül, ha utána is szar, akkor tényleg az én telefonomnak van valami hardveres hülyesége. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsamiatt #1706 üzenetére
Amikor a BT kapcsolat megszakad, tehát kiszállok az autóból és leállítom, az én autóm még hazaérkezésig pár rendszert, első és belső (alap) világítás, wifi, BT 10 másodpercig nem állítja le, de utána áramtalanítja az egész autót, vagyis áramtalanítás után, a telefon azonnal meghülyül. (Egyébként egy 2015 BMW 7- 740Ld xDrive-ről van szó) Amibe tulajdonképpen nem is kellene semmilyen telefon, mert ez az autó maga a seggkinyalás művészete, vagyis alapból van benne minden, de emiatt külön SIM kártyát már nem használok, így is van már sok készülék meg szám a családban. Tehát beszállok az éppen nálam lévő telefonnal, azzal kommunikál azonnal és ennyi a történet, csak mint írtam a leállításnál van ez a BT befagyás, de csak az autónál. Lehet a bömös a szar :-D
De ma recovery lesz (ha lesz időm rá) és feldobom az új update-t, addig nem akarom szapulni, mert lehet, hogy a sok ráfrissítéstől már teljesen meghülyült a készülék és nincs is baja.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Gabesz84 #1702 üzenetére
Igen, mikor a kapcsolat megszakad, de ez csak az autó rendszer társításnál van, mármint addig jó, amíg a hatótáv nem szakad meg. BT fejesnél nincs, ott akkor van, amit írtál te is, ha kikapcsolod magán a készüléken, akkor hülyül meg.
Droid és ios alatt természetesen nincs ilyen hiba. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Gabesz84 #1700 üzenetére
Én, nem kapcsolnám ki, de amikor pl kiszállok az autómból (ami nem éppen egy olcsó kategóriás) és ezáltal megszakad a kettő közötti kapcsolat, nekem már akkor meghülyül. Tehát emiatt muszáj újraindítanom.
Értem én, hogy másnál frankó a telefon, nyilván nem azokat a dolgokat és nem úgy használja, ahogy én, emiatt nem is jelentkezik nála a hiba, csak azt olvassa, hogy a köcsög hülye mflex már megint szapulja ezt a jó kis telefont.A telefonnal semmi gond, a trágya és egyben gagyi hátlapot kivéve minőségi cucc, a rendszer a gáz most, ennyi.
Többet nem is érdekel ez a téma, azért update előtt biztosan recovery lesz. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsamiatt #1693 üzenetére
Hogy mit? Olvass be a PREW topikba, leírtam.
Főleg stabilitást, az meg, hogy csináljak jobbat elég óvódás jellegű RE, ők csinálják meg végre, hogy egy zászlóshajó készülék profiként működjön, nem váltani akarok, mert tetszik a csempés dolog nagyon is, használhatóvá tegyék, ez a lényeg. Jelen esetben a BT egyszerűn kibaxott szar ezen a telefonon, annyira bugos, ha pl társítás után kiszeretném kapcsolni megdöglik az egész...Azt tudom, hogy nálad minden frankó, de ezt én nem ettem meg a múltkor sem.
Legyen elég annyi, hogy várok javulást, a többivel te ne törődj. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
blackmajesty #1652 üzenetére
Ez RS alatt van és nagyon durva bug kiadás előtt!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Gyufaaa #1647 üzenetére
Nálam minden alkalommal, ha BT kapcsolatot létesítek valamivel. pl fejhallgató, vagy épp az autóm rendszerével, szóval a lenyíló menüben, ha rányomok a BT-re kikapcsolás céljából, azonnal kifagy és elég sok idő, mire magához tér, ha egyáltalán magához tér.
Ilyenkor inkább letépem az aksit és volt pár újraindulásom is, csak úgy a semmiből.
Mondjuk észre sem vettem volna, ha nem azt látom, hogy kéri a belépési kódomat. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Gyufaaa #1641 üzenetére
Igen, alattad Hroberto megválaszolta, de emiatt vagy a frissítési tanácsadót (treshold 494), vagy a windows insider-t (redstone build) telepítened kell. Én már nem használom a "hivatalos" 494-et, mert a redstone jóval pörgősebb és stabil is.
Egyébként a 640-es topikban leírtam, hogy érdemes felrakni. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Mi az, hogy végre van, eddig is volt...májusi hsz...
Az Antutu-t meg meglehet cseszni, egyrészt nem olyan régen írtam, hogy a jóval gyengébb 650-re annyira rágyúrtak rendszerileg, hogy szinte elvész a 950 XL telefonom brutális hardverelőnye. Tehát átlagos napi használatról beszélünk, nem brutális igényű játékokról.Emiatt egyre jobban fontolgatom, hogy eladom a picsba ezt a telefont és csak marad a 650...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1493 üzenetére
Szerintem annyira nem kiemelkedő, a 950 XL szebb képeket csinál(t), de engem ez a része sosem érdekelt, már amikor a felségem lőtt vele, mert ha fényképezek, akkor csak is ezzel, amit anno nem tudtam eladni és egy tartozás fejében kaptam, azóta meg rendesen fel is turbóztam, szóval engem nem igazán érdekelnek a mobilos képek minősége...
Viszont minden porcikájában érezhető a prémium, ami ugye a 950 XL-ről meg aztán végképp nem mondható el, pedig az is flagship...de ennek ellenére a 950 XL-ben van valami, ami miatt még mindig többször ott lapul a zsebemben, mint bármi más...Remélem a Redstone-nal tényleg rendbe rakják, most jó úton haladnak...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Ágógreen #1491 üzenetére
Amíg olyan fosokat dobálnak ki, mint a toldozottfoltozott TH, addig ne várj mást.
Mármint, nem tudom dicsérni a telefont, mert gáz a treshold-dal! Nincs rá egyszerűen szinte annyi minden, mint ios-re, amiért érdemes lenne írni, nem azért, mert olyan kicseszett jó lenne és hibamentes...sajnos.
Az RS, na az viszont szakít tényleg ezen köcsög telefonon végre, de az áruház egy bug, nem is tenger, inkább oceán...Amit én soha nem szoktam írni, de most megteszem...Huawei P9 Plus-t vettem 2 hete, egyelőre 1 lefagyáson kívül nagyon szépen adja magát. Nem bírom letenni...mint villám, konkrétan...
Sokkal jobban bejön, mint a már lecserélt s7 edge...Szóval, a Huawei-nél nem hülyék ülnek, ezek nagyon elakarnak taposni mindenkit, aki az útjukba áll és ügy néz ki, hogy egyelőre sikerül is nekik... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Sajnos nem.
Ha megpróbálnád, recovery-vel állj vissza 107-re, az egész 3-5 perc, kb 15 mire feláll a rendszer. Előtte csinálj egy biztonsági mentést és, amikor újból felrakod a .318-cat, vagy nem tudom min vagy, akkor visszaállítod, az egész kb 1 óra ezzel hardverrel és egy új tiszta telepítéssel valószinűleg gyorsulni is fog a készüléked.Már ha van kedved, tehát a 107-est nézd meg, hogy működik, ha ráböksz, ott azonnal történni fog minden., ha esetleg bevállalod, mindent így csinálj... Most nem javítom át, de természetesen a 650 itt egyenlő 950 XL!
1. Recovery Tool-t feltelepíted a pc-re, majd frissíted a legújabb verzióra, ezt alapból kérni fogja indítás előtt. Utána összekötöd usb kábellel a pc-t és a 650 készüléket, az RT ezután felismeri a készüléket és ráböksz a 650 készülék képre. Recovery Tool letöltés
2. Ekkor kiírja az aktuális és azt az OS verziót, amivel vetted, ez a 156, vagy 107-es-os lesz
Indítsd az RT programot, de előtte természetesen mindent ments a belső tárhelyről.
3. A visszaállítás kb 5 perc lesz.
4. Ha felállt a kész rendszer, akkor ez, mint írtam egy tiszta 107, vagy 156-os verzió még, utána állítsd be a wifit. MINDEN MÁS LÉNYEGTELEN! Majd navigálj a gépház---frissítés és biztonság---telefonfrissítéshez és nyomj a keresésre, amikor már a végleges 318-at fogja letölteni és telepíteni. Mint írtam, minden más lényegtelen és tilos!
5. Amikor a 318-as rendszer feltelepült és megjelennek az alapbeállítások, akkor új telefonként - tehát a régi biztonsági mentéseket felejtsd el -, beállítod a készüléket.
6. Utána az első dolgod legyen, hogy az áruházban az összes frissítést telepíted, különben nem fognak rendesen működni az applikációk!
Belépsz az áruházba, majd bal oldalt fent a "3 csíkra" nyomsz és ott a letöltések és frissítések opcióra tapizol, ha egyből nem jelennének meg a frissítendő applikációk listája. Ami egy rakás applikáció frissítés lesz. Amíg nem végzett az összes app frissítéssel, semmi másba ne kezdj bele!
7. Ha kész minden, akkor restart! Újraindítás után, lépj be újra az áruházba és ellenőrizd, hogy nem talál-e még további frissítést!
8. Ha minden megvan, akkor most belaktatod a telefont és beállíthatsz rajta mindent! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsamiatt #1455 üzenetére
.318-cat használod, vagy melyiket?
Még mindig nem érted, hogy miről beszélek.
Vagy neked külön szoftvert gyártottak telefonnal együtt?
Mindenhol erre panaszkodnak...
Kb úgy képzeld el, hogy a 950 XL hardvere annyira erős, hogyha ráböksz pl a kapcsolatokra, vagy pl egy kitűzött személy képére a főképernyőn, akkor ott a másodperc tört része alatt, rögtön és szinte azonnal meg kell(ene) jelennie, de bárminek. Ilyen volt még 107-nél is...fogjuk rá. és...
Ilyenek voltak anno 2015-2016 telén az insider build(ok). Egy mezei 640-en. Ehhez képest a flagship 950 xl egy tetű lett a th2-vel...De felőlem, legyen nálad nagyon gyors, legfeljebb nem hiszem el. Vagy tényleg nem érzed át, hogy ennek mennyivel gyorsabbnak kellene lennie...
----------
Szerk:
Én nem szoktam védeni egy hardvert sem, ami a tulajdonomban van, ha szar, akkor szar, ha jó, akkor jó, mindegyiket leírom...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsamiatt #1449 üzenetére
TH2 az a .318!
Világosabban nem tudom leírni, ne legyél érthetetlen!
Insider fast a 650-en használom, hagyjuk!Most csereltem csak le.
Ettől vagy új 950-es tulaj, aki csak mostanában kezdett ide írni, a kérdésem főleg erre vonatkozott, gondolom ezért nem láttad eddig az írásaim...de mondom/írom hagyjuk, ne engem győzz meg, arról, ami szerinted jó, mert nem az.
A th meg egy kicseszett béta még mindig, de javulgat, viszont lassú az egész egy 100 előtti build-hoz képest, nagyon is tetű lassú.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Tillu70 #1441 üzenetére
Meg kellett volna várni a nyár közepét, ha az RS befuccsol, hirtelen akkorát fog zuhanni az ára, mint anno az OMNIA 7-nek. Ha meg frankó lesz a rendszer, emelkedni már úgysem fog.
Sajnos a WP telefonokon csak is bukta lehet minden szempontból. Lassan a használt piacon egyenértékű lesz egy 5s ájfonnal. Köszönhetően az elcseszett és bugos rendszerek, balfaszságok tömkelegének.
318-cal kellett volna kijönnie és legalább egy 107-es build sebességével, akkor a w10 tarolna, de sajnos döglassú még ezen durva vas alatt is.Nem beszélve róla, hogy ahhoz, hogy stabil legyen meg is kell szenvedni a felhasználók többségének, ritka, akinél minden frissítés után még nem jött elő valami brutális baromság, vagy lassulás, akkumerülés etc...
Ezért az RS lesz a döntőtényező, ha az is gáz lesz, a 950 XL tőlem megy a büdös francba...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #1422 üzenetére
Nyugodtan vehetsz tőlük telefont, az egyik legnormálisabb cég ebben az országban. Már több telefont is vettem náluk. Gyártói garancia és ha felhívod őket, akkor nem makognak a telefonba, mint az idióták, mert értenek is hozzá.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Eddig tűrhető, de ez sem sebességbajnok még, talán már nem is lesz az soha a TH2. A 164 mindenben jobb volt, nekem ez a véleményem és a legjobban idegesítő dolog még mindig a főképernyőre kitett és onnan indított "bármi" nem azonnali reagálása.
De a 218-nál az eddigiek alapján jobb az tény. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Mind két készülékem esetében jelentős javulást tapasztaltam (ahogy gondoltam is), ha legyalulja a tulaja recovery-vel, majd rögtön rátolja a 318-cat. Természetesen itt is a régi biztonsági mentések mehetnek a kukába, különben semmit nem ér.
Hihetetlen mennyire béna ez a cég, hogy egy tetves update-nél mindig el kell ezt játszani...
Az említett fáziskésés nagyon minimálisra szorul vissza, de még mindig nem olyan, mint a 107 alatt, ahol villámgyorsan, azonnal reagált mindenre.Szóval, ha valaminél ajánlott, akkor a 318-nál nagyon, hogy ne telepítsd rá a 218-ra!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Komolyan mondom, tegyetek egy próbát, már akinek van a kedve.
Az előbb recovery-vel visszaállítottam 107-re, egyrészt fáziskésés nincs )főképrnyőn bármelyik csempére tapizva, akár több, mint 1 másodperces késéssel indul,), azonnal működik minden és a látványosan gyorsabb az egész. Most rögtön rányomom a 318-cat, ha felment utána minden áruházi app update, aztán meglátom... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Gyufaaa #1351 üzenetére
Egy sima restart javított rajta valamennyit.
December, január környékén a pl .29-es verzió olyan volt mint eddig semmi gyorsaságban egy 640-es készüléken. Ehhez képest a 318 egy lajhár egy bivaly hardver alatt!
Tehát a restart-tot figyelembe véve, hogy gyorsult...
Megpróbálom Recovery-vel az egészet gyalulni, mert lehet, hogy látványos gyorsulást hozhat egy teljesen tiszta telepítés...A migráció egyszerűen gáz még mindig, ha igazam van. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Gyufaaa #1336 üzenetére
Mostantól lehet próbálkozni, általában 18:30 körül kiengedik az "ördögöt" a palackból, viszont annyian várják ezt a frissítést, hogy én számolok vele, hogy a szerverük összeomlik a francba az elején, megáll a letöltés és/vagy hibakóddal elszáll.
De várjuk ki a végét, hátha ezen is javítottak már.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Tehát igazából ezt abból szűrtem le, hogy a 164 alatt tökéletesen futott az OS a készüléken, aztán jött a 218 és a 950 XL-t és a 650-est is hazavágta egy pillanat alatt.
Ekkor a 650-ről töröltem az egészet és feldobtam rá a FAST ringes RS-t, ami ugyan elég bugos, de már stabilabban futott, mint a 218, ráadásul nem merült. Aztán letöröltem ezt is, feltettem az RP 242-es bulid-ot, ami konkrétan kiröhögi a 218-cast sebességben meg úgy mindenben. Pedig a kettő közt hardverben elég nagy szórás van.
Antutu v6-ban a 650 >>>31500, míg a 950 XL majdnem>>> 90 ezret hoz. Mégis a 242-vel (sokkal) gyorsabb a 650. (mintha erre szabták volna) Ebből remélem, hogy a (talán) holnapi, vagy eheti update végre helyreteszi a 950 XL-t is.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Annyi gondolatom lenne az xprotector-ra nézve és bár távol álljon tőlem, hogy a céget kritizáljam, de egy 640 és 650-es telefonra is tőlük rendeltem, ugyanígy 3500-ba került, mint ahogy a 950 XL-re is árulják, de az mint írtam Nillkin.
Viszont, egyáltalán nem úgy viselkedik a fóliájuk, ahogy a videóban reklámozzák!
Nem oszlik el úgy, hanem erővel kell belőle kinyomkodni a levegőt, tapintásra eléggé leromlik az élvezhetősége, már amit írtam, hogy a Nillkin-nél szinte öröm érezni, ahogy csúszik az ujjad rajta.Ami a legszembetűnőbb, hogy a 300-500-1000 forintos kínai ebay-es üvegfóliák leszedő rétegű matricája is pontosan ugyanilyenek (bár lehet, hogy ezt mindenki így gyártja a világon, a Nillkin-nél másképp nézett ki), sőt érzetre is még talán minőségibbek és pontosan milire ugyanilyen kivágásokkal méretre is egyezik.
A kérdés, milyen JAPÁN érdekeltségű az a cég, amelyre hivatkoznak ezeknél a minőségi üvegfóliáknál?
Hol van erről egy valós link forrás, hogy valóban egy olyan japán vállalat áll mögötte, amely miatt ez biztosan így is van. Mi a garancia arra, hogy nem nagy tételben vásárolják a filléres üvegfóliát, pl Kínából, ahol egy dobozt, matricát és törlőkendőt hozzáadva agymosás szinten átverik a vásárlókat?A cégtől "való" fóliát, anno még Bog-ék is tesztelték egy iPhone-non és valóban úgy is viselkedett, ahogy az ő reklámvideójukban be van mutatva. De ezek köszönő viszonyban sincsenek, amit ott láttam. És megint csak a Nillkin-t hoznám fel, amit amikor a 950 XL-re rátettem, középről kiindulva a széléig, kb 10 sec alatt szinte kipréselte magából a levegőt, ami látványos is volt egyben és ezzel kész is volt a levegőmentes felrakás, nem volt olyan, hogy itt meg ott nem tapadt rá etc...
Tehát nem állítok semmit, csak kérdezek, van aki tud erre adni valós linket, hogy valóban azt árulják, amit hirdetnek?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
martinkeet #1310 üzenetére
A sarok az nagyon necces, de ettől függetlenül szerintem el kellett volna nyelnie az üvegfóliának az esést.
A másik, hogy egy GG4 így is törik, az nonszensz, mert a GG3 az egy rakás gané, ha ráfütyülsz már törik, de tudtommal ezen GG4 van, vagy mégsem... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Gyufaaa #1308 üzenetére
Szerintem meg pont az lehet, hogy ott áll meg a levegő, ilyennel én is találkoztam, de aztán a körmömmel csak pont azt a részt kinyomkodtam erősen. És el is tűnt, ugye a köröm, egy ilyen minőségi üvegnek semmi, de még a szikével elvágott papírlapnak sem szabad látszania mikrokarc formájában sem, ha meglátszik, akár le is szedheted róla, mert az nem minőségi üveg és feleslegesen van rajta, ergo egy leejtésnél törik a kijelző (is).
Vagyis annak semmilyen körülmények közt nem szabad eltörnie, (csak nagyon magas esés /4-5 méter pofára, vagy élére/ követően) ha valóban minőségi és edzett a rajta lévő üvegfólia, ellenben ha törik a kijelző, akkor átcsesztek, de keményen. Rengeteg a xar minőségű hamisítvány.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Gyufaaa #1303 üzenetére
Persze, szerintem itt szinte mindenki lecserélte már.
Érdekes ez az üvegfólia.
Még sosem találkoztam olyannal, hogy hiányos a ragasztó, főleg hihetetlen, hogy négynél is ilyen, ráadásul xprotector.
Szerintem, egyszerűen nincs alóla kipréselve a levegő, amit úgy egyébként pár nap alatt magától kirúgná.Nekem, Nillkin H+PRO 950 XL tempered glass van fent, amin szinte siklik az ujj, pedig gyárilag is szuper bevonat van a 950 XL üvegen, de ez még jobb, még finomabb érzésre, tapizásra...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Brutális #1287 üzenetére
Nem akkor, addig míg el nem indítod, de akkor aztán rendesen fut minden a háttérben, ezeket mind-mind egytől-egyig ki kell lőni!
Ez a leírás egy 650-es készülékhez készült, de a 650 helyére , most átírtam 950 XL -rel. És nem tudom, hogy gyárilag neked mire állítja vissza a 950 XL-t, de nekem a 107-re állította vissza.
A telepítés lényege tehát, hogy a pontokat kövesd és semmi mást ne csinálj addig, amíg a 218-as fel nem ment, csak utána frissítsd le az áruházban az összes applikációt, amíg az kész nincs a készüléked bugos lehet.
Recovery Tool visszaállítás menete...
1. Recovery Tool-t feltelepíted a pc-re, majd frissíted a legújabb verzióra, ezt alapból kérni fogja indítás előtt. Utána összekötöd usb kábellel a pc-t és a 950 készüléket, az RT ezután felismeri a készüléket és ráböksz a 650 készülék képre. Recovery Tool letöltés
2. Ekkor kiírja az aktuális és azt az OS verziót, amivel vetted, ez a 156-os lesz (650 készüléknél, a tied más verziószámú lesz), indítsd az RT programot, de előtte mindent ments a belső tárhelyről, ha van ott valami, ami fontos számodra!
3. A visszaállítás kb 5-10 perc lesz.
4. Ha felállt a kész rendszer, akkor ez, mint írtam egy tiszta 156-os verzió még, utána állítsd be a wifit. MINDEN MÁS LÉNYEGTELEN! Majd navigálj a gépház---frissítés és biztonság---telefonfrissítéshez és nyomj a keresésre, amikor már a végleges 218-at fogja letölteni és telepíteni. Mint írtam, minden más lényegtelen és tilos!
5. Amikor a 218-as rendszer feltelepült és megjelennek az alapbeállítások, akkor új telefonként - tehát a régi biztonsági mentéseket felejtsd el -, beállítod a készüléket.
6. Utána az első dolgod legyen, hogy az áruházban az összes frissítést telepíted, különben nem fognak rendesen működni az applikációk!
Belépsz az áruházba, majd bal oldalt fent a "3 csíkra" nyomsz és ott a letöltések és frissítések opcióra tapizol, ha egyből nem jelennének meg a frissítendő applikációk listája. Ami egy rakás applikáció frissítés lesz. Amíg nem végzett az összes app frissítéssel, semmi másba ne kezdj bele!
7. Ha kész minden, akkor restart! Újraindítás után, lépj be újra az áruházba és ellenőrizd, hogy nem talál-e még további frissítést!
8. Most már belaktatod a telefont és beállíthatsz rajta véglegesen mindent. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Brutális #1285 üzenetére
A telepítés, pontosan, hogy zajlott?
Mert, ha a háttérben, szinte minden futott (frissült az áruházban), akkor emiatt totál elbaxodótt az egész, vagy valami teljesen mást csináltál közben. Sajnos a w10-zet, nevezzük így zavartalanul kell frissíteni és akkor lesz egy frankó rendszered. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Egyébként a 950 XL, 212 alatt megint összeomlott nálam, mármint a szinkronizáció része, szinte semmit nem jelez.
Restart után, ugyan lekérte az addig elmaradt e-mail üzeneteket, meg face baromságokat, de utána ugyanúgy "befagyott" az egész.A 252 megváltásként várom, hogy csesszék meg.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1259 üzenetére
Ilyen lesz a windows, még ezsetuttad?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1257 üzenetére
Az biztos, hogy berak neki, sőt (állítólag) jön az ALCATEL is egy csúcs készülékkel.
Szóval, jönnek az ellenfelek. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Ágógreen #1253 üzenetére
Folyamatábrát nem tudok hozzárajzolni, mert elég egyértelmű, de a továbbiakban pü-ben szívesen válaszolok...
Mégis mit gondoltál, ilyen durva hw-val a te két szép szemedért olcsón adják majd. Valahol írták a nyitóárat ami 900 dollár körül lesz...persze ez nincs kőbe vésve addig, míg meg nem jelenik.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Ágógreen #1251 üzenetére
Csak is gratulálni lehet, ehhez a magas szintű revanshoz, az egész íráshoz és a megfogalmazáshoz.
Ha neked a múltkor sikerült volna olcsóbban leakasztani egy 950 XL-t, akkor nagy valószinűséggel az egekbe magasztaltad volna. Most, hogy belépett a HP ami kb 250 ezer, vagy drágábban nyit, a 950 XL számodra fos.Nekem régóta shure 535-ös fülesem van, nem sok mobil tudja kihasználni, de a legtermészetesebben ez tud szólni és valóban, ahhoz, hogy leteszteljek egy mobilt, több olyan zenének kell elhangoznia, ami miatt le lehet szűrni, hogy adott esetben, mennyire tudja megszólaltatni a tartományokat. Elhiszem, hogy te 5 perc alatt letesztelted minden szempontból, ami sz@rt se ér, meg úgy az egész idehányt irományod, ettől függetlenül az XL flagship létére hangban valóban a béka segge alatt van és nem a yt videóból szűrtem le, hogy melyik jobb, ugyanis ez a HP telefon több hónapos hírértékű már, de normálisan leírtam, hogy a faszi legalább 5 másodpercre nem mutatja a kamerába, se külön és főleg nem egyszerre a két mobilt, de így is látszik azért (videó alapján), hogy a 950 kijelzője élénkebb és teltebb, de csak a videó alapján. A fekete meg nálam legyen fekete, ne világítós szürke.
Majd akkor tudok jobbat, ha a kezembe fogtam a hp-t és mielőtt kioktatsz, hogy mi a különbség füles és hangszórós audio közt...öööö inkább hagyjuk.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Ágógreen #1249 üzenetére
Nem, te egyáltalán nem értetted.
Én, huzamosabb ideig teszteltem a 950 XL hangminőségét, mármint mobilhangminőségét, mert a hangminőség nálam máshol kezdődik, nem egy mobilnál.
A Microsoft készülékek, viszont ebben nagyon alul teljesítenek, mert egy 640 is ugyanígy szól, ez meg egy flagship, vagy mi lenne. A 650, viszont már sokkal szebben szól, viszont az is elmarad bármelyik Samsung wolfson dac féle hangzástól, de még a wolfson-t is kiröhögi a Sony saját fejlesztésű chip-je, na az odavág mind felett. Érezhető a különbség rendesen, hogy most egy Sony szól.
Tudom, mert nem az első ilyen samu készüléken teszteltem, amit lecseréltem, pl (note 4, note 5, s6, és most az s7). S7 meg egy trágya, amióta megvan csak a szopás van vele, de ez nem ide tartozik.Szóval, a lényeg, teljesen mindegy, hogy ott B&O, vagy JBL, Wolfson etc...hangchip lesz, ha a szoftver a háttérbe ebbe beleszól durván.
Azért írtam, hogy a parasztvakítópropaganda nálad is működik, mert meglátod a B&O feliratot és elkönyvelted magadban, ha majd hazaviszed, akkor 9.3-ban elképesztő hangminőségben "leszakítja a háztetőt", ami lehet, hogy még ennél is szarabbul fog szólni, előre senki nem tud semmit, hiába virít ott egy nagynevű cég akármije, ami egy filléres megoldás is lehet...akár.És igen, a kijelző színei, feketéje az egész, ahogy megmutatja magát, nagyon sokat tud dobni a felhasználói élményben, és ebben a 950 XL manapság nagyon az élen van, mert az egyik legjobb kijelzőt dobta bele.
Ez HP mellett, még azon az elbaxott videón is látszik.
A forma meg szubjektív, nekem a kockásabb formák az első, emelett a HP egy HTC utánzatú szappantartó, ettől függetlenül, ha megjelenik és bejön, akár még be is gyűjthetek egyet, de előre valamit fényezni, amit csak képről láttál, nem életszerű! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Ágógreen #1247 üzenetére
Milyen hangzásról beszélsz? A 950XL még a mobilok közt is enyhén szólva gané, totális kudarc a zene (hang)minősége, de amíg nem láttam ez az egyébként ronda HP-t, vagy nem fogtam a kezemben, addig a világ legszebb kijelzője az 950 xl-ben van.
Nyugi, én nem fogok védeni egy mobilt sem, amit birtoklok, leírom, amiben xar, de azt is leírom, amiben nagyon jó.
Remélem a Bang&Olufsen is odapörköl
A parasztvakítóreklámpropaganda meg működik...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Ágógreen #1243 üzenetére
Az az angol buznyák agyvelőgyulladás képtelen arra, hogy legalább 5-10 másodpercig a kamerába mutassa a kijelzőt még külön-külön sem, nemhogy egyszerre anélkül, hogy ne fordítaná meg, cserélné meg a készülékeket, mindegy csak baxtassa valahogy az ökre, de talán még így is megfigyelhető, hogy a 950xl színei, feketéje mélyebbek és szebbek...
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én meg azt vettem észre, hogy most a főképernyőn lévő csempére tapizva, egy nagyon minimális "fáziskésése" lett, amit talán fél sec sincs, vagy inkább negyed, de mégis tapasztalható.
De, mint írtam, csak a főképernyőn való indításkor. Hogy ez most gyárilag csinálták ilyenre, nem tudom, de engem azért zavar egy kicsit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest