- Milyen RAM-ot vegyek?
- Használt VGA / videókártya ajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mistvan68
tag
válasz
Francia91 #7128 üzenetére
Szia!
Én áprilisban vettem bele az eBay-ről az akkut.Ugyanolyan mint az eredeti volt,made in Vietnam felirat,egyéb azonosítók is.A régi,ami januárban volt 2 éves, tökéletesen működött,de tartaléknak gondoltam veszek egyet,pláne 3.000ft-ért.Nekem bejött.Az üzemidő ugyanolyan mindkettővel.1 napot bőven kibír az én használati módommal.Nincs wifi,bluetooth,gps csak ha kell,fértzkönyv,mesenger.Viszont net és telefonálás igen.Így kb 35-40 óra után lesz 15-20%-on.
Nekem a töltés is hasonló.15-20%-ról kb.1,5 óra alatt tölt fel 1A-es töltőfejjel.Vezetéknélküli töltőn ez lassabb.
A túlzott melegedés töltés közben az akku csatlakozói miatt lehet,amiről egy fórumtárs korábban már írt.Ő javította ezeket egy Nokia care-ben.Az akku csatlakozóinak pici csavarjain kell húzni fél, esetleg picivel nagyobb fordulatot és ez megoldódik.
Valószínűleg az újabb akkuknál ezt már megoldották gyártás során,mert nekem az újnál is szorosak voltak a csavarok,mint az eredetin.
Egyébként 2.900mAh szerintem nagyon kevés ehhez a telefonhoz.3.500mAh lenne az ideális.
Jelenleg amire én használom megfelel.A kamerája nagyon jó,mind fénykép,mind videó terén,a kijelző nagyon szép.Üdv.István
-
p0lip
tag
válasz
Francia91 #7128 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy olyan lesz, mint az enyém? Nekem a régivel teljes lemerültségből, 100%-ra tölteni 1 óra 10 perc volt. Az újjal 2 óra 10 perc, gyakorlatilag a duplája, viszont nem melegszik, töltés közben sem és egyébként is jóval kevesebb esetben.
A kamerás gond megoldódott?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új oprendszer, új funkciók, új lehetőségek, új csúcsmodell. De az új ablak mellett még bemásznak a bogarak, bőven kell dolgozni a szigetelésen. Az viszont már látszik, hogy ha összeáll, akkor nem lesz rossz.
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 9 45mm LTE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest