- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez semmit sem jelent, egyszerűen az ismerősi köröd nem engedheti meg magának. Az egyetemen pl. rengeteg embernél látok, és én is biztos, hogy venni fogok egyet. Szerintem tartalom-fogyasztásra a legkiválóbb eszköz. Haverom nyert egy Ipadet, azóta is állandóan azt nyomogatja, és a notebookját már alig használja.
El kell fogadni, hogy a trendek megváltoztak. A Web2 korában az emberek nagy része nem előállító (a szó klasszikus értelmében), hanem fogyasztó. Másrészt sokkal szélesebb társadalmi réteghez jut el az internet, mint akár 5-10 évvel ezelőtt. A PH összetétele is más volt még régen.
A PC természetesen nem fog kihalni, de a helyére kerül. Én sem tudnék több ezernyi programkódot bepötyögni Ipaden, tehát nyilván megtartom a PC-met is. Viszont valójában kevés embernek van szüksége azokra a funkciókra, amelyeket csak egy PC-n lehet kényelmesen elérni. Talán 1%.
Olvasgatni, facebookozni, chatelni nem kell PC.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideapad E31 laptop (12,5/i5-G6/8GB/256SSD/Win11) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128gb - Kis sérülés, akár beszámítással
- Lenovo Mini PC - M720q / M920q - Core i5 8500T vagy 8400T - több db - ÁFA-s számla is - WIFI-s is!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest