Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
De tudtam már a cím elolvasásakor, hogy ThinkPad szerepelni fog benne
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
fi:zi'k
nagyúr
A forrás...
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
ROBOTER
addikt
Ezért szokták őket lelőni, mert ennyi cuccal nem lehet menekülni.
-
MZperX75
addikt
És hol van a szifon?
-
hibavissza
veterán
azért egy afganisztáni fotós szafarit nem neveznék "haditudósításnak". egy harctéren kidugná a kobakját azzal az slr-el és már kapná is a fejest...
-
mghltm
addikt
válasz hibavissza #11 üzenetére
azert ez nem a cs:source
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
fi:zi'k
nagyúr
Tapasztalat?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
noisia
aktív tag
1. jártál mostanság ott, hogy tudod mi a helyzet?
2. nem értem az összefüggést -> mia f@xért kapna fejest! Nyílván azért van rajta akkora obi, hogy relatív biztonságos távolból tudjon fotózni!" ..a p3'n1szem benne volt a Rekordok könyvében..aztán a könyvtáros mondta, hogy azonnal vegyem ki.."
-
hibavissza
veterán
tudod mi az egyik előnye az ak-nak az m16-al szemben?
az 4 centi amivel lejjebb van a homlokod célzás közben...ha Afganisztánban reguláris hadsereg ellen folyna a harc nem nagyon készülnének fotók vagy rengeteg fotós hullana...volt rá nem is oly rég példa.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hibavissza #15 üzenetére
Szép cókmók amit cipel... lehet jelentkezem fotósnak, jobb erőnlétet kíván mint egy "gyalogos"-nak, rám fér a fogyás
-
atike
nagyúr
Ez nem pont ott van, de hasonló lehet a helyzet arrafelé is...
Amúgy arra kíváncsi lennék mi értéket képviselhet az a kis pakk...
Szerk:
#11... Sniper "ellen" biztonságos távolságból? háááát...[ Szerkesztve ]
-
kiskaktusz
addikt
durva pakk elfogadnám
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Day 'n' Nite
tag
Azt mondja, nem vihet magával nagy objektívet.. ezeknél mit jelent a nagy?
Mondjuk nem irigylem, ennyi cuccal mászkálni, ráadásul háborúban, ja és persze közben még fotókat is kell csinálni.“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
-
DemonDani
addikt
nem értem... tényleg hol az iPhone4 ez nem is hadi tudosító, ez csak vmi állatkerti Géza lehet, mert iPhone nélkül már senki nem megy fotózni a mai világban
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Polemius
senior tag
"tudod mi az egyik előnye az ak-nak az m16-al szemben?
az 4 centi amivel lejjebb van a homlokod célzás közben... "Próbáltál már mellényben, felcuccolva és sisakban lőni? Mert garantálom, hogy a gyári irányzékra (ha nincs felhajtva), gyári tussal nem fogod tudni ráhajtani a fejed.
-
Sza_Sa
senior tag
Bebiztosította magát rendesen, mindenből van tartalék, de van egy-két cucc ahol még a tartaléknak is van tartaléka
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
mrhitoshi
veterán
És hol marad a fegyver ? Nekem első gondolatom egy kisebb pisztoly lenne. (lehet gonosz vagyok ?)
PS4
-
Sza_Sa
senior tag
Attól függ melyik, a klasszikus ak-47, avagy a magyar ak-63d deszant változatára gondoltok. Az ak-47 fa tusa precízebb, stabilabb fogást adott de nehezebb volt ráhajolni, ellenben a deszant válltámasza ebben jobb volt és azért azzal is lehetett pontosan célozni. Nekem az ak-63d jobban tetszett, nagyon kompakt kis fegyver megfelelő tűzerővel.
Szerk: szerintem a klasszikus ak-val sokan nem lövöldöznek manapság a MH-ben.
[ Szerkesztve ]
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Marseille199
senior tag
Maximális riszpekt Gárdi Balázsnak. Számomra valahogy még mindig ő a haditudósító.
Nem az ilyen 40 kilós felszereléssel, biztonságos helyeken, lövedékálló mellényben lavírozó emberek....
70-200-as obival meg telekonverterrel, az igen, úgy lehet drámai és igazi tudósításokat leadni
És a 11-es hsz-el is egyet értek bizonyos mértékben.
[ Szerkesztve ]
"Amikor a kép életlen, a gondolat éles, és amikor a kép éles, a gondolat eltávolodik a fókuszponttól." - Hiroshi Sugimoto
-
macilaci78
nagyúr
Az a sanda gyanúm, hogy az Afganisztánban szolgálatot teljesítő katonáknak nem a magyar löválló mellényt adják. Egy IBA pedig elég kényelmes viselet, szabadon lehet benne mozogni. Az ellennek pedig teljesen freestyle az öltözéke.
Én a pakkból az ivóvizet hiányolom.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Z0mbi
senior tag
Semmi tripod semmi makro sin. Durva. anelkul nem mennek sehova. mivan ha latok egy ritka rovart aludni az ut kozepen es epp egy focus stacking re tamad kedvem a harcmezon...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz DemonDani #20 üzenetére
No offense, de a PH!-s cikk az iPhone-os haditudósításról pont a lényeget nem tartalmazta! Pár hónapja készítettem interjút Gárdi Balázzsal (pont a viták hatására) és ő is megerősítette azt, hogy az iPhone csak egy projekt kelléke volt. Ezt ugyan már az eredeti (jól emlékszem, hogy Guardian ?) cikk is leírta, de idehaza valahogy ezt már nem sikerült megjelentetni... csak azt, hogy az iPhone mekkora kúl dolog Balázs szerint és ez faszább, mint bármilyen más fotós felszerelés.
Itt az interjú ha érdekel: http://indepvisual.blog.hu/2011/09/21/interju_gardi_balazs_fotoriporterrel
Érdemes megnézni a Basetrack weboldalát is. Látszik, hogy mi volt a lényeg. Gyakorlatilag egy Instagram vagy Picplz szerű fotóblog vagy fotóstream átültetve háborús környezetre.
-
Marseille199
senior tag
válasz Stauffenberg #28 üzenetére
Olvastam anno, jó kis interjú!
"Amikor a kép életlen, a gondolat éles, és amikor a kép éles, a gondolat eltávolodik a fókuszponttól." - Hiroshi Sugimoto
-
bambano
titán
látszik, hogy pasi, nincs tartalék nejlonharisnya a táskájában
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
banhammer
veterán
Azért valami tartalék kaját is vihetett volna magával...
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
PRO-peller
senior tag
A Canon kizárólagos a fotós szakmában. Ez miért van?
-
CrusherW
tag
válasz PRO-peller #33 üzenetére
De csúnya flame : D
-
jerry311
nagyúr
Dehogy kizarolagos. Jellemzoen Canon es Nikon van jelen a szakmaban, marmint az ujsagirokeban.
CrusherW
A flamewar jo. (egyebkent Canon-om van)ixtom
Szerintem az egy Dell noti. Kozepso fenyes logo a monitor alatt + a bekapcs gomb helye, formaja es szine alapjan.[ Szerkesztve ]
-
Z0mbi
senior tag
No ez azert mokas mert en jomagam az ellenkezoet latom (pedig canon taborba tartozom)
Akar milyen hir, nasa, US army, eskuvoi fotosok, divat fotosok...mind kezebe nikon van (nem tudjak mi a jo ) -
Psych0
őstag
Azt hittem, csak egy ifone lessz benne.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
hibavissza
veterán
-
Solten
őstag
Huhh, nincs a pakkban ajfon?
Saor Alba
-
törölt tag
És kb ez semmit sem jelent egyébként. Az AK-val ugyanis a jóval hosszabb tár miatt kb pont ennyivel fentebb kell másznod, hogy tudj lőni.
Furcsa, hogy évtizedeken keresztül nem vette ezt észre egyetlen haditudósító sem, hogy egy kicsit megemelkedett és egyből fejbe lőtték. Még Khe San ostroma alatt is nyugodtan fényképezgettek, ahogy a Ia Drang völgyben is. Ráadásul utóbbi helyen nem is lövészárokból, és mégsem kapta egyből a fejest, sőt, túlélte simán a csatát (és nem csak azért, mert később a We Were Soldiers című filmben így volt).
[ Szerkesztve ]
-
Wyll
őstag
Itt van a komplett Reuters cikk a találgatóknak, itt mutatják a védőmellényt meg a sisakot is a többi cuccal együtt, meg a laptopos kép is nagyobb.
Mellesleg én a külső vinyót hiányolom, adatmentés tekintetébe'. De háborús környezetbe erre lehet hogy egy 256 GB-os pendrive megfelelőbb
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Day 'n' Nite
tag
Voltam egy Canon marketinges előadáson, a tag szerint kb 80%-ban használnak Canont, mármint a profi fotósok. Persze ezen rajta van biztos egy kis túlzás is (marketing, ott mindig van ), de ettől még elég durva a piaci fölényük.
Egyébként én meg pont fordítva látom ezt (amit írtál), pl sportsemények, redezvények, sajtótájékoztató, stb, próbálom vadászni, hogy van-e Nikon, nagyritkán látok egyet-kettőt...
(Ja, és én meg pont Nikonos vagyok)[ Szerkesztve ]
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
-
bmollszeptim
aktív tag
érdekes cikk volt.köszi.
üdv.
-
janos1988
addikt
Körülvéve amerikai katonákkal nem lehet igazán nehéz dolga. A sok cucc is erről árulkodik. "Kényelmes" haditudósító.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Kassadin
addikt
Robert Capánál kezdődik a haditudosító.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest