Hirdetés
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
deakjt
csendes tag
válasz
tomcat78 #122 üzenetére
Ja, egy kicsit túltolhatta (a jelzáloghitel veszélyes lehet, ha nem stabil a befolyó bevétel). De a 3080-asok elég jól termelnek, olyan szűk 2000 Ft/nap. Szóval az a 6 db elég jó havi bevételt csinál, az áramszámla meg kb. a bevétel 10 %-a. Az elmélet jó, ha elkezdte, bele kell állni.
-
deakjt
csendes tag
válasz
tomcat78 #117 üzenetére
Hát, ez így elég furi, amit írsz az ismerősről. Belerak egy rakás pénzt és nem, hogy szakértelme nincs menedzselni, hanem segítséget sem tud kérni hozzá? Fura. Értelmezni tudom amit írsz, csak nagyon butuska ismerősöd van, és ezt furcsálltam a magam erőteljes stílusában.
-
deakjt
csendes tag
válasz
tomcat78 #111 üzenetére
Tomcat, szerintem te is a Cseh2-t nézed.
A napelem nagyon szuper dolog, de jelenleg nem ez határozza meg a jövedelmezőséget és az árfolyam sem igazán releváns - így is rendben van a jövedelmezőség bármilyen befektetéshez képest (ha ezzel tisztában vagy miért csúsztatsz?).
Te is dehonesztálsz ("sír a szája, zabálni, szemét bank", stb.), visszahúzol. Kérdezem, miért?
A kommenter kolléga humorestre nevezhetne, talán még sikere is lenne, mert amúgy humoros volt az írása.
De engem például irritál. Nem tetszik neki? Elmondja. De erre küldetést építeni? Ok. Akkor viszont van ellenvélemény.
Egyébként béke van. Elmondtátok. Elmondtam. De ne sulykoljuk. Az már propaganda. -
deakjt
csendes tag
Mindenkinek más az élethelyzete. Ez az élet minden területére kivetül. Ide nem vetülhet ki szerinted? Akinek van rá pénze (bármiből - fizetés, örökség, ilyen-olyan hitel, stb.) és lát benne fantáziát, ért is hozzá valamilyen szinten, megcsinálja a bányászgépét. Egyéni élethelyzetek vannak, aki megteheti erre is költheti. Akinek meg nem telik ilyesmire, vagy nem kockáztat, az irigykedhet is. Miért kellene mindenkinek egyenlőnek lenni, a világ nem ilyen. De szerintem ezt te is tudod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Anime filmek és sorozatok
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vallás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest