- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gamepad
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
deakjt
csendes tag
válasz
tomcat78 #122 üzenetére
Ja, egy kicsit túltolhatta (a jelzáloghitel veszélyes lehet, ha nem stabil a befolyó bevétel). De a 3080-asok elég jól termelnek, olyan szűk 2000 Ft/nap. Szóval az a 6 db elég jó havi bevételt csinál, az áramszámla meg kb. a bevétel 10 %-a. Az elmélet jó, ha elkezdte, bele kell állni.
-
deakjt
csendes tag
válasz
tomcat78 #117 üzenetére
Hát, ez így elég furi, amit írsz az ismerősről. Belerak egy rakás pénzt és nem, hogy szakértelme nincs menedzselni, hanem segítséget sem tud kérni hozzá? Fura. Értelmezni tudom amit írsz, csak nagyon butuska ismerősöd van, és ezt furcsálltam a magam erőteljes stílusában.
-
deakjt
csendes tag
válasz
tomcat78 #111 üzenetére
Tomcat, szerintem te is a Cseh2-t nézed.
A napelem nagyon szuper dolog, de jelenleg nem ez határozza meg a jövedelmezőséget és az árfolyam sem igazán releváns - így is rendben van a jövedelmezőség bármilyen befektetéshez képest (ha ezzel tisztában vagy miért csúsztatsz?).
Te is dehonesztálsz ("sír a szája, zabálni, szemét bank", stb.), visszahúzol. Kérdezem, miért?
A kommenter kolléga humorestre nevezhetne, talán még sikere is lenne, mert amúgy humoros volt az írása.
De engem például irritál. Nem tetszik neki? Elmondja. De erre küldetést építeni? Ok. Akkor viszont van ellenvélemény.
Egyébként béke van. Elmondtátok. Elmondtam. De ne sulykoljuk. Az már propaganda. -
deakjt
csendes tag
Mindenkinek más az élethelyzete. Ez az élet minden területére kivetül. Ide nem vetülhet ki szerinted? Akinek van rá pénze (bármiből - fizetés, örökség, ilyen-olyan hitel, stb.) és lát benne fantáziát, ért is hozzá valamilyen szinten, megcsinálja a bányászgépét. Egyéni élethelyzetek vannak, aki megteheti erre is költheti. Akinek meg nem telik ilyesmire, vagy nem kockáztat, az irigykedhet is. Miért kellene mindenkinek egyenlőnek lenni, a világ nem ilyen. De szerintem ezt te is tudod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Motoros topic
- Posta, csomagküldés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Robogó, kismotor
- Nintendo Switch 2
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged