Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz Reggie0 #116 üzenetére

nem tudom, miért tennék ilyet?
    Az igaz, hogy vendéglátásban dolgoztam sok éven keresztül (egy ciprusi étterem head waiter -jeként), amikor megérkezett a covid, ami nekem azt jelentette, hogy munkát és országot kellett konkrétan váltsak, tehát befolyásolt a dolog, és nem örültem neki.

ENNEK ELLENÉRE : Szerintem pont nem kéne ezen a nyáron mindenkinek utazgatni... De hát ugye mi van? Útnak indulnak rengetegen, mert "neki ez jár" és nem fog otthon maradni, mikor jujj végre lehet menni. Aztán majd szeptemberben meg mikor megint jön mindenféle lezárás meg egyéb, akkor majd megy a sírás, hogy jujj megint mekkora a baj, de legalább facebookon lehet mutogatni a többieknek, hogy itt meg ott voltunk, mert nekünk ez jár ugye.
    Sajnos a kormányok (értem én a gazdasági érdekeket is) szerintem mindig túl hamar nyitnak. 2-3 hetet rá lehetett volna húzni az összes nagy bezárásra/lezárásra. írom ezt úgy, hogy én egy nagyon bulizós, ide-oda menős ember vagyok.
    (Mégsem mentem tavaly Horvát országba, és idén sem fogok, pedig nagyon vártam, mert kockázatos, meg ennél felelősségteljesebb vagyok).

De amúgy hogy jött a turizmus kérdése most ide?

Új hozzászólás Aktív témák