Új hozzászólás Aktív témák
-
HawerKing
őstag
válasz
janeszgol #4595 üzenetére
biztos
Eleinte tartottam a mediatektől féltem hogy gagyi lesz. De szerintem ember legyen aki megmondaná normál használat közben hogy nem snapdragonnem akad nem lagol amiket játszom minden szépen fut, s ami még talán le is pipálja a snapdragonost az az uogy alig melegszik
-
Bzs77
tag
Sziasztok. Az új frissítés visszahozta az ébresztőóra ikont?
-
frenk1
aktív tag
szívesen
-
HawerKing
őstag
3éves a kis 11T telóm napra pontosan, de le a kalappal a Xiaomi előtt milyen jól összerakta ezt a telót. S mind a mai napig tökéletesen müködik, nagyon elégedett vagyok vele. Szuper a szoftver támogatás is ami sok más gyártóval ellentétben abszolut nem lassitja direkt a telót ahogy öregszik.
-
frenk1
aktív tag
ukweuxm 1.0.5.0 frissítés jött ma
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #4581 üzenetére
Bocsi nem néztem.
-
-
törölt tag
Várható még frissítés a 11t-re, vagy ennyi volt és nincs tovább HyperOs 1.0.2.0?
-
fogselyem
senior tag
válasz
Krystal_s #4576 üzenetére
No letedre tulporgeted ezt a dolgot.Altalaban azok kapaloznak akiknek gondjuk van, akinek nincs az nem kialt farkast.
Nekem kellett a HyperOS frissites utan, kozben, alatt egy komplett telefon torlest csinalnom, ne kerdezd, hogy miert, en sem orultem neki.
Ha nincsen lerugva az aksi akkor tovabbra is jo lesz az uzemido, de ez amugy is hasznalat fuggo, olyan, mint az auto fogyasztasa, teljes tamadasban kozlekedsz vele, vagy ugy, mintha himes tojas lenne a gazpedal alatt.
A selfie kamera frissites utan is jo, a szepito opciok megmaradtak
-
floratm
senior tag
válasz
Krystal_s #4576 üzenetére
Már évek óta senki nem használja azt a verziót amit te, mégis honnan tudnánk összehasonlítani a mostani Os-t az akkorival?
Ha fontos az akku idő használj sötét vagy fekete hátteret, az keveset esetleg semmit nem fogyaszt- a hófehérrel ellentétben.
Amugy meg nem tudsz rosszul dönteni mert mindkét esetet meg fogod bánni, bármit is teszel.
Jó hir hogy az aggodásra tovabbra is végtelen szamu opció marad nyitva. -
Krystal_s
addikt
Most ezt találtam. HyperOS-en van akinél nőtt a fényerő. Ebben lehet valami igazság?
Nem ez a fő mobilom, leginkább a kamera miatt vettem és böngészéshez. Ezért a legfontosabb a kamera, aminek a jelenlegi 13 miui szoftvere megfelel a beállítások miatt. Ismerősöm 13 pro-ján legújabb rendszeren kevesebb az első kamera beállítás (amiket pár napja kérdeztem), ezért kizártam azt a mobilt, de akkor még nem tudtam, hogy ez lehet akár a rendszer miatt is.
A másik nagyon fontos a kijelző fényereje, ami kicsit csalódás nekem ezen. A Sony mobilomhoz képest hiába magasabb a nits értéke 800 -1000, mégsem érzem olyan élesnek maxra állítva sem (ami 800, mert 1000-re nem lehet állítani), mint a másik mobilomon. Azt hittem ez az Amoled jobb lesz a szememnek. Szép, csak a fehér háttér nem olyan egyenletesen hófehér, mint amit megszoktam. Ezért, ha tényleg kicsit javulna HyperOS-en, akkor az jól jönne.
Az akkuidő is lehetne jobb. Ezen is, ha kicsit javítana az új rendszer, akkor már tenném is fel, de ha kicsit is rosszabb lehet, akkor nem.
Tudom egyik mobil sem hibátlan és mindegyiknél kompromisszumot kell kötnöm az "egyedi" elvárásaim miatt, de ha lehet, akkor próbálom mindenből kihozni a legjobbat. -
-
HawerKing
őstag
válasz
Krystal_s #4572 üzenetére
Szia. Én a megjelenése óta használom a 11T met. Mindig minden hivatalos frissitést a megjelenésekor feltelepítettem rá (ahogy jelezte a telò a frissitést). Voltak olyanok amik kevésbé jól sikerültek pl gyengébb lett az aksi vagy hamarabb bezárt háttér appokat stb de olyan sosem volt hogy az egész telót elrontsa.
Jelenleg és szerintem mostmár végleg (nemigen fog már frissítést kapni) a HyperOS 1.0.3.0UKWEUXM van rajta, android 14 alapon és hivatalos frissités. Kimerem jelenteni hogy a sok eddigi frissités közzül messze ez a legjobb!!! Kiemelkedően bírja az aksija már már mondhatom (tudom hihetetlen) jobban mint újkorában!!! Semmi fagyás vagy lagg vagy szokatlan app bezárás. Tökéletes a telefon s még ha mar nem is jön több frissités nálam még 1-2 évig megmarad a teló. -
samu2062
senior tag
válasz
Krystal_s #4572 üzenetére
Nem kell ennyire rágörcsölni.
Eledtak több tízezer ilyen telefont. Abból pár tíz tulaj beszámol ilyen-olyan hibákról. Ebből még lejön a "júzer error".
Az esetek többségében, ha elő is jön valami frissítés után, egy hard reset megoldja. Ezt amúgy is szokták ajánlani, minden nagyobb frissítés után, de van tippem, az emberek hány százaléka teszi meg.
Szóval két dolgot tehetsz: Minimális kockázattal frissítesz. Vagy ha félsz tőle, nem frissítesz. De ez utóbbi előbb-utóbb biztonsági kockázatokat vethet fel.Kivenni nem vettek ki semmit szerintem.
Apróságok vannak, mint például felül az ikonok. Ha van beállítva ébresztő, nem mutatja alapból a kis óra ikont, csak ha lehúzod felül. Alapvetően bal oldalt mutatja az értesítési ikonokat, jobb oldalt a többit, csak nyilván nem fér minden oda ki. -
Krystal_s
addikt
válasz
janeszgol #4571 üzenetére
Köszönöm neked is.
-----------------------
Napok óta olvasgatom a véleményeket a frissítés(ek)ről is és szinte már hihetetlen, hogy mennyire más tapasztalatok vannak mindenkinél.
Nagy káosz. Vannak, akiknek 12-ről 13-ra frissítve romlott sokat az akku üzemidő. Másoknál 13-ról 14-re frissítés után. Olyat is olvastam, akinél jobb lett. Nem beszélve a HyperOs-ről.
Bootloop hibát okozhat, "Frissítettem én is HyperOS-re..... A frissítés óta nem működik a főkamera fókusza! Nem tudok fotózni csak homályos valamik készülnek..." és hasonló kedvességek.Nem tudom hogy írták meg a rendszert, de ugyanolyan típusú eszköznél nem lehetnének ilyen különbségek.
Sajnos nincs olyan lehetőség (vagy elég bonyolult), hogy az egész rendszert lementeni és ha nem sikerül a frissítés, akkor pár kattintással visszaállítana mindent.Most már azt kérdezném, melyik OS-el a legstabilabb, leg jobb ez a 11T?
HyperOS-ből vettek ki korábbi funkciókat? -
Krystal_s
addikt
Sziasztok! Van itt olyan, akinek még van 11T-je? Én még mindig nem mertem frissíteni miui 14-re, mert olyan sok rosszat olvastam. Nem adtak ki azóta semmi javítást azokra a hibákra? pl akku gyors merülés (bár ezt a 13 alatt is csinálja), kijelző fényerő gyengébb, fagyások, kamera problémák... ezekről hallottam.
A kamera beállításaiban történt bármilyen változás a 13-hoz képest? Olyat is olvastam, hogy a Selfie kamera szépítő (csillag menü) beállításaiból is kivettek és a 7-ból (simítás, szem, száj, orr stb) csak 3 maradt.
Ezt az utóbbit meg tudná nekem nézni valaki?
Tudom itt mindenki fiú és ezzel nem foglalkozik és a tesztek sem.... de ha mégis megnézné valaki előre is köszönöm. -
cynric
tag
Sziasztok, random hibát írt ki a készülék ezért újraindítottuk. Bootloopol a teló, bal alsó sarokba annyit ír ki, hogy se blow: success
Fastboot lefagy
Recovery mode-ban wipe failel 1%-ig se jut el és a MiAssistant se megy.
Ötlet? -
-
tatabike
őstag
válasz
Viktor0610 #4547 üzenetére
Nincs ilyen opció, hogy VoLTE ki/be...
Rémlik, hogy régebben volt, de valami frissítéssel eltűnt...
-
-
törölt tag
A Xiaomi sz@rik a két éves telefonok frissítésére, vagy ez csak rom függő, ha igen akkor miért adtak ki ennyi fajta romot amit nem tudnak egy időben frissíteni.
-
tatabike
őstag
-
tatabike
őstag
válasz
Viktor0610 #4547 üzenetére
Nem hinném, csak velem vannak ilyan problémái, másokkal nem. Valami Iphone-ja van. Megnézem ezt, amit írtál.
fogselyem, lehet, bár mikor üvöltözik, telefon nélkül is hallani...
-
-
tatabike
őstag
-
Bagoly01
senior tag
Másik topik úgy tűnik halott, így itt is megkérdezném.
Van olyan akiknek behalt az ujjlenyomat olvasó?
Ha igen, mi okozta a hibát? -
tatabike
őstag
válasz
fogselyem #4542 üzenetére
Lehet. Nekem is eszembe jutott, mert nem éppen ideális környezetben használom, és volt már, hogy leesett, kicsúszott a zsebemből, igaz soha nem sérült meg, de ettől még biztos nem tett jót neki. Ha esetleg mikrofon csere szükséges, mire számítsak? Nem vagyok egy szervizbe járós arc, ha valami elromlik és nem tudom megjavítani, általában kuka, és veszek másikat. Telókat meg le szoktam cserélni 2-3 évente, eddig még megúsztam meghibásodás nélkül. De rájöttem a rossz mikrofon előnyére, nem tudnak lehallgatni a kínaiak
-
tatabike
őstag
válasz
fogselyem #4539 üzenetére
Minden reggel indítom a telót, mivel éjszakára ki van kapcsolva, sőt, ha mindenki itthon van hétvégén, akkor péntek estétől hétfő reggelig is ki van kapcsolva, a munkám miatt a fél város ismeri a számomat kb.
Amúgy igen, újraindítottam a teszt előtt is. Közben a feleségem elutazott messze vidékre, és megint nem tudtunk beszélni, csak kihangosítva. Próbálok összefüggést találni a hívások között, hogy mi lehet a közös nevező, ami miatt nem megy a mikrofon, de annyira random az egész, hogy esélytelen. Még ugyanazon hívott/hívó számnál is változik, hol jó, hol nem...
Nem nagyon használok komolyabb appokat, egy internetes rádiót streamelek napközben egy BT cuccra kihangosítva, néha a neten megnézek valamit, internetbank, fotózok nagy ritkán és nagyjából ennyi. Közösségi oldalakon nem vagyok, szóval azok kliense sincs rajta.
Viktor0610, azt nem szeretném...
-
-
tatabike
őstag
válasz
fogselyem #4537 üzenetére
Köszi.
A Main MIC nem reagált, nem mozdult ki a mutató, a másik kettő igen. De viszont ma reggel a feleségemmel beszéltünk, és hallott engem, úgy is, ha én hívtam, és úgy is, ha Ő hívott. Kihangosítás nélkül. Mintha nem állandó lenne a hiba.Viktor0610, gondolom akkor szoftveresen nem megoldható.
-
-
tatabike
őstag
Sziasztok, van egy ilyen telóm, 11T, két éves, a vodától vettem.
Mostanában elkezdte azt csinálni, hogy ha felhívnak, vagy én hívok valakit, a másik fél csak akkor hallja amit mondok, ha kihangosítom a telót. Amúgy hiába hallózok bele, nem hallják a másik oldalon. Előszőr csak a főnökömmel folytatott beszélgetéseknél volt ez, vele beszélek a legtöbbet, napi 15-20 hívás, aztán más hívásoknál is, ma már a feleségem is mikor felhívott, nem hallott engem, csak ha rányomtam a hangszóróra. Most már gyakorlatilag minden hívásnál automatikusan benyomom a hangszórót, hogy tudjak beszélni a másik féllel. Erre is tök véletlenül jöttem rá, hogy így lehet csak beszélni, sokáig napokig csak óbégattam a telóba... Valakinek esetleg ötlete, tapasztalata, vagy dobjam ki?
-
fogselyem
senior tag
Vodafone ROMos telefon, amit a hivatalos Mi Shopban vettem a Lurdyban.
Ne tolem kerdezzetek, hogy ez hogyan jott ossze. -
törölt tag
Nálam még mindig 1.0.2.0. UKWEUXM van pedig ez is 11T. Nem jelez semilyen frissítést.
-
fogselyem
senior tag
Uj frissitest dobott fel nekem a rendszer (11T).
-
floratm
senior tag
válasz
Viktor0610 #4526 üzenetére
pl Chatgpt apban. El akarnám menteni a hosszabb szöveget de nem megy, igy 3-4 mentésben sikerül csak.
Tudok élni nélküle de jo volt mig ment. -
-
floratm
senior tag
A képernyőmentésnél nálam már egy ideje nem megy a görgetés funkció. Nyugtassatok meg hogy nektek se...
-
-
HawerKing
őstag
Sziasztok, szükségem lenne a beépített képernyő rögzitöre amivel egy videót akarok felvenni a telefon használatáról de sajnos hyperos alatt nem találom . Miuin még a főmenüben volt. Tudna valaki segíteni hol van???
-
Bzs77
tag
Nekem még MIUI van a telómon HS-t nem mertem ráengedni. Kiszoktam várni míg rendbejönnek a bugok. Egyik ismerősöm 11t-je is fagyott tőle. HR-t szoktam időnként is csinálni ha sok szemét van már a "gépházban". Az iphone-omon szinte minden verzió frissítés után kellett,de valszeg én vagyok balfasz,mert a "ZÁJÓESZ" baromi "stabil".😊
-
samu2062
senior tag
-
D1L1ZS
őstag
Nekem már február óta HyperOS 1.0.2.0 van, azóta már HyperOS 1.0.3.0. frissült.
Január elején volt gyári visszaállítása először, amióta megvan a teló, de akkor még MIUI 14 (android 13) volt rajta.
Majd februárban ráengedtem a HyperOS - t (android 14), de nem csináltam megint FR-t. Ha esetleg tapasztalsz valami anomáliát akkor érdemes lenne egy FR-t csinálni.Én nem csináltam, de eddig minden rendben!
-
Bzs77
tag
Sziasztok! Ezzel a verzióval,hogy működik a masinéria? Vannak fagyások, akadások?
Nem vagyok frissítés párti de jó ideje csesztet már,és egy idő után be szoktam adni a derekam. Xiaomi 11t.
Bocsesz nem tölti fel a fotót.
1.0.3.0.UKWEUXM -
válasz
floratm #4513 üzenetére
Még friss az élmény (pár napos a 13T), de már volt "other error" hiba a letöltött frissítés betallózásakor -anno emiatt váltottam el a 11T-ről-, erre ma pikk-pakk felajánlotta a következő szoftververziót.
De amúgy eddig tetszik, gyors, a kijelző szép, az akku egyelőre jól bírja -még nem laktam be teljesen-, szóval ezek alapján marad.
Ja, ami még tetszik, hogya Nillkin tokkal együtt is könnyű, vékony. -
floratm
senior tag
válasz
Viktor0610 #4512 üzenetére
Mi?
És milyen életérzés a 13T az előzöekhez viszonyitva? -
D1L1ZS
őstag
Tegnap egy felugró ablak jelent meg nálam 11T Android 14 HyperOS 1.0.3.0 UKWEUXM
"this device is enrolled to android 15 beta program...."
Sajnos nem tudtam print screenelni...
Rákerestem interneten, de nem igazán találtam érdemleges infót erről.
Lehet kapunk android 15-öt is?
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Tokot kellene vennem a 11T - mre, mert a gyári sajnos már besárgult...
Ezt [link] 3MK ALL-SAFE AC XIAOMI 11T/11T PRO ARMOR ÁTLÁTSZÓ TOK
Néztem ki, de nem tudom mi most a legjobb. És lehetőség szerint ne Kínából kelljen rendelni...
Kérek tippeket!
-
polman
tag
11 T pro ra sosem jön már a frissítés? Vagy mi lesz?
-
HawerKing
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest