- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egzee
őstag
válasz
DeathAdder #7 üzenetére
DeathAdder: Nekem is Xtreme-em van, de biztos nem cserélném le egy ilyenre, mert ez sztem inkább a freezer 7-nek a leváltása, az Xtreme azért a maga kis 13cm-es ventijével sztem jobban hűthet mint ez... Egyébként sztem ne cseréld az Xtreme-et, mert én pl azért vettem ezt, mert 7 ezerért ez a legjobb sztem és ami tényleg jobb (kemény max 5 fokkal) az meg ilyen 15 rongy körül mehet...
Egyébként csoda, hogy az AC egyáltalán mutat életjelet a hűtők piacán (annyit még javítanék a cikken, hogy biztosra veszem hogy PWM-es és akkor inkább azt írnám, hogy szabályozódik, vagy XYRPM közt változik), a Thermal hűtő meg nem mutat túl sokat magából :S
Sephi: "Aki 20k körül vesz egy léghűtést, az véleményem szerint már nem normális."
Jogos...Ha már olyan őrült valaki, hogy 20-at adjon egy hűtőért az sztem legyen annyira is őrült, hogy egy vizet vegyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest