- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
makkmarce
őstag
nekem 32" 1440p-s AOC-om van, de az olcsó IPS verzió, nem hiányzik a 4k, és a win-ben csak végig kell lépkedni a font beállításon, és nem lesz semmi baja a fontok "tisztaságával", ez pusztán beállítás kérdése (mármint win-en, többi oprendszerben passz).
Még mindig szerintem az egyik legjobb vétel ez( AOC Q3279VWFD8 ) a monitor 75k-ért, és soha semmi bajom nem volt vele.
Miért akarna bárki fullhd-n használni egy 1440p-s monitort? A filmnézésen kívül mi értelme?okoskodom, tehát vagyok
-
siposz
aktív tag
"Bármihez, amennyiben "Full HD" tartalom megjelenítéséről van szó."
Ez nekem elég szűk halmaznak tűnik a "minden egyébb"-hez képest. Így hirtelen nem sok minden jut eszembe a fullHd filmek teljes képernyős nézésén kívül. Szerkeszteni már lehet a monitor egy fullHds részén.
-
Piftuka
veterán
-
JóképűIdegen
tag
Szerintem meg epphogy ez az idealis felbonas ekkora meretre ugyanaz mint FullHd @ 24". 4k-hoz mar kell az upscaling aminek a minoseget inkabb hagyjuk. A hajlitas megszokasa valoban par napot igenyel utan mar nem veszi eszre az ember, (szamomra kenyelmes) es ekkora meretben is inkabb hajlitottat vennek efolott meg mar mindenkepp.
-
Piftuka
veterán
A VA panel miatt jól jöhet az.
Én inkább - Találtgyerek fórumtársunkhoz hasonlóan - a felbontást találom elégtelennek.
Persze, aki csak és kizárólag játszik a gépével, az nagyon örül a 2K felbontásnak is, de minden egyéb felhasználási területre fontos volna a 16:9-es kijelzőn, hogy a "Full HD" felett, annak 1:1 arányú többszörösét legyen képes megjeleníteni.
Tényleg jó volna, ha minél több 32 colos, 16:9-es, 4K, VA paneles monitor lenne a piacon, ehhez hasonló paraméterekkel!
Mert amúgy a VA panel alkalmazásáért nagy piros pont jár.
"Aquila non captat muscas."
-
Yeffy
veterán
jo lenne szamomra... hajlitas nelkul.
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Találtgyerek
veterán
32' -hoz kicsit nagyobb felbontást is jöhetett volna. Viszont a 16:9 pozitívum.
[ Szerkesztve ]
06-3o/9759I39
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- OLED TV topic
- Path of Exile 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Dell S3422DWG Ívelt Ultrawide Gamer Monitor! 34"/3440x1440/VA/144hz/1ms/Freesync Premium-G-sync
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung F24T370FWR - FHD / IPS / 75Hz / FreeSync 2 / Gaming & Üzleti Monitor - Ár alatt! - 2db van
- Acer Nitro VG270bmiix Gamer Monitor!27/IPS/75HZ/Freesync/1ms/ZEroframe
- Samsung Odyssey G7 4k - 3840x2160, 144Hz, AMD FreeSync Premium Pro, Nvidia G-Sync monitor eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest