Méretes AOC monitor 155 Hz-es képfrissítéssel

Az 1440p-s, ívelt VA paneles újdonságot gazdagon felszerelték csatlakozókkal és extrákkal.

Az AOC is beújított egy újabb, nagy képátlójú, játékosokat célzó monitort, a 31,5 hüvelykes, 2560x1440-es felbontású VA panellel szerelt AGON AG323QCX2-t. Az 1 ezredmásodperces MPRT válaszidővel dolgozó, 1500R ívű kijelző érdekessége, hogy a szokásos képfrissítési ráták (vagy azok megszokott, túlhúzott variánsai) helyett 155 Hz-cel hirdetik, szóval ha mással nem, már ezzel felhívja magára a figyelmet. A statikus kontrasztarány a paneltípusnál általános 3000:1, amihez 400 cd/m² maximális fénysűrűség, jelzésértékű DisplayHDR 400 plecsni és AMD FreeSync támogatás jár. Az sRGB, DCI-P3 és NTSC színterek lefedettsége 99, 91, valamint 86 százalékos, és a periféria Delta E<2 gyári kalibrációval érkezik.

Az I/O részleg tartalma megér egy visszafogott tapsot, ugyanis 2.0-s HDMI bemenetből, illetőleg 1.4-es DisplayPortból egyaránt kettő-kettő található itt, és ezt megtoldották még négy USB 3.2 Gen1 aljzattal (amelyek közül az egyik képes gyorstöltésre), illetve két 3,5 mm-es jackkel is. A minden irányban állítható talpat 75x75 mm-es VESA furatok, 5 wattos sztereó hangszórók, fejhallgató számára odakészített fülecskék, jópofa funkciókkal megtűzdelt OSD menü (képkockaszámláló, képfrissítési ráta mutatása valós időben, stb.), valamint némi hátulra kihelyezett, 13 effektet tudó RGB világítás egészítik ki.

[+]

A hivatalosan még kérdéses árú termék egyelőre csak a gyártó kínai weboldalán tűnt fel, így nem tudni, hogy lesz-e európai megjelenés a későbbiekben vagy sem, és ha igen, mikor (bár a specifikációk között egyértelműen szerepelnek európai nyelvek a menü vonatkozásában), viszont a shopbit.com-on már láttuk 446 dollárért listázva a drágát.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AOC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés