- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
na igen... megfordult a fejemben nekem is, hogy szórakozni kellene és párezerrel megnyomni a szavazatokat, de nem tettem és ezt írtam az optikmednek még a játék ideje alatt:
"Tisztelt OptikMed! Egy kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban:
Név szerint rögzítik-e, hogy ki melyik javaslatra szavazott? (észrevettem, hogy ugyanazzal a profillal belépve, de más IP-címről lehet új voksokat küldeni és ez igazságtalan lenne, ha valaki így hatalmas előnyre tenne szert kis "ügyeskedéssel")"...aztán úgy néz ki, hogy hiába adtak rá "megnyugtató" választ, mégis bunda volt
mindegy: egy napszemüveg összejött és kész... amúgy hiába tehetném meg az ehhez hasonló játékokban, hogy csaljak: mégsem teszem... holott tudom, hogy úgyis sokan csalnak és nagyobb az esélyük is... itt sincs semmi másik regisztrált nickem, pedig nekem sem tartana semmiből, hogy különböző gépekről/ip-kről regisztrálok a nyereményjátékok miatt, sőt a fél családnak is körbeküldjem mindig a megoldásokat... egyszerűen nem vagyok ilyen görény
ui: viszont olyan kellemes flémhangulat alakul ki minden egyes bejegyzésben a fb-n, hogy öröm nézni
(szerintem nem épp úgy sült el ez a "reklám", ahogy szerették volna)
-
mephi666
nagyúr
válasz
baluka26 #110 üzenetére
hát spórolás lesz akkor: szerencsére van egészségpénztári számlám és ha arról fizetném ki, akkor a saját befizetésem bizonyos %-át visszakapom következő adóbevalláskor
de így pár évig húzódik még...
szerintem azért nem támogatja, mert ezt általában magánklinikák végzik komoly összegekért és műtét nélkül is teljes értékű életet lehet élni lencsével/szemüveggel
-
mephi666
nagyúr
válasz
samfishR #108 üzenetére
meg páran még védik is őket
1 szót nem szólnék, ha az elsőnek lett volna 2000, másodiknak 1500, harmadiknak 1000, a többinek meg jóval kevesebb... ekkora különbség még reális is lett volna, de amikor megnyeri egy gdf-es hülyegyerek 7500 szavazattal, amikor 30-nál kevesebb ismerőse van fb-n, az a durva... Ágimnak van ismerőse (akit személyesen is ismer) fb-n, akinek majdnem 5000 ismerőse van... ő is rengeteget segített... ti is rengeteget segítettetek (amit mégegyszer köszönünk) és még jópár helyen próbálkoztam én is... így lett, amennyi lett... akkor az a 7500 elég durva... főleg, hogy mondták hogy a listás szavazatnál ugorhatott meg a szavazatok száma... na, ebben is kételkedek: voltak ott jó ötletek... sokkal egyenletesebbnek kellett volna lenni az eloszlásnak
na, nem aggasztjuk magunkat: a napszemüvegnek örülünk... pár hét múlva úgyis szabin leszünk és szerintem felugrunk érte (rég voltam pesten, nem is szeretem, de most kedvet kaptam)
sétálunk egyet a margit szigeten és a bécsi út <-> nyugati környékét is körbejárjuk a fényképezővel... beülünk valahova kajálni, jól eltöltjük a napot
-
samfishR
senior tag
"há műszaki ember, ért hozzá!!!444" D
am tuti csalás, sajnálom.. tényleg fura h az a valéria durrog a legjobban a 4k+ szavazatával
-
Alexios
veterán
válasz
mephi666 #106 üzenetére
mondjuk az is vicces ha a második helyezett duzzog, mert ott is nagyon durva a ~4k szavazatkülönbség a 3. helyezettel szemben.
A legviccesebb mondjuk az, hogy ha az első 12 helyezett szavazatait összeadjuk akkor az összesen 14874, viszont az optikmed oldalát csak 11154-en lájkolták
-
mephi666
nagyúr
beindul itt az élet
más nem fogta vissza úgy magát, mint én... (éreztem egyébként, hogy nem lesz tiszta a játék...)
-
Thome
veterán
Kuvannyát a csaló férgeknek.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #102 üzenetére
jah, gerinctelen f@sz, aki ilyen módszerekhez folyamodik... írtam is az optikmed oldalára:
"Köszönjük szépen a lehetőséget és a napszemüveget! Viszont olyan kérdésem lenne most (ami a tegnapihoz kapcsolódik), hogyan lehetséges hogy az oldalt kevesebben lájk-olták, mint mondjuk a győztes és a 2. helyezett szavazatainak a száma? Én úgy számoltam, hogy a szavazáshoz először like-olni kell az oldalt, majd csak utána lehet szavazni és mivel 1 ember csak 1-szer szavazhat elvileg (kivéve, ha más-más ip-címről is megteszi), ezért az oldal like-jainak száma elvileg több, mint az összes szavazat száma."
#103: igen, de ha már lájkoltad, akkor utána más ip-ről belépve is felkínálja a szavazás lehetőségét
nyomogathattam volna én is, meg bundázhattam volna, de nem vagyok ilyen féreg
-
danih
veterán
válasz
Mr.Csizmás #102 üzenetére
Umm, én nem szoktam FB-zni, de hogy lehet ott az IP-vel csalni? Gondolom lájkolni kellett, egy dolgot meg azt hisszem egy account-tal csak egyszer tudsz lájkolni...
-
mephi666
nagyúr
köszönjük mégegyszer mindenkinek a segítséget! a végeredmény pedig:
1. Villámolvasó 7 503
2. Lásd végre tökéletesen a világot a saját szemeiddel 4 549
3. Kortalanság lézeres látásjavítás 454
4. Bagolyszemkezelés 426
5. hyperszem 399
6. smile 322
7. nOptik (no+optik) 286
8. ZOOM 267
9. Láthatás 264
10. lesen(zer) 205
11. el a "pápaszemet" 199...szerintem az első 2-nél játszottak az ip-címekkel, mert nem hiszem el, hogy ekkora különbség jött ki
...de azért a napszemüvegnek is örülünk
-
fi:zi'k
nagyúr
Ment 1.
-
mephi666
nagyúr
jajj, hülye vagyok: eredményhirdetés holnap... csak olvasnom kellett volna
már majdnem rákérdeztem az optikmed üzenőfalán... viszont az ip-s dolgot megkérdeztem
-
mephi666
nagyúr
na épp ezt nem tudom, hogy mennyire ellenőrzik... mindjárt írok nekik, hogy ügyeljenek erre, mert akár én is megcsinálhatnám, hogy bontogatom a netkapcsolatot, mivel a szolgáltató dinamikusan osztja nekem az ip-t... de soha nem csalok... most sem lenne pofám... akik csalnak, úgyis megkapják előbb-utóbb az élettől
-
mephi666
nagyúr
nincs még sajnos... elvileg éjfélig lehet szavazni... nem hinném, hogy akkor eredményt is hirdetnek, de szerintem közölni fogják még ma, mi lesz az egész menete...
ui: egyébként azon gondolkozok, hogy vajon hányan játszották meg, hogy más-más ip-ről szavaztak magukra?
vagy ezt a szervezők figyelik-e? mert elég igazságtalan lenne, ha így nyerné meg valaki...
#94: köszönjük... szerintem csak ip-t csekkolnak... de így akkor az oldalt lájkoló kb. 11ezer ember fals adat... pedig ebből akartam kiindulni, hogy 11ezer ember=max. 11ezer szavazat... de így lehet, hogy 100ezren szavaztak és van, akinek több tízezer jutott, mivel 1 ember rengeteg ip-ről is is küldhet szavazatot
-
koshmar
veterán
Fogalmam nincs, hogy miért, de megint tudtam szavazni.
A saját profilommal kétszer...hmm.Szóval ment a like!!
-
lucky07
aktív tag
Tőlem is ment egy Like szorítok nektek!
-
Mr.Csizmás
titán
elvileg leokézva
-
mephi666
nagyúr
válasz
Neil Watts #88 üzenetére
+#86-87: köszönjük az újabb szavazatokat
tegnapi állás szerint az első 40-ben ott voltunk... az aggaszt, hogy nem tudom, milyen különbségek lehetnek: ha az oldal lájkolóinak száma tükrözi a szavazatok számát és egyenletes az eloszlás, akkor 2-300 szavazata lehet 1-1 embernek... így nem lehetnek rossz esélyeink, viszont ha 1-2 ember elhúzott több ezerrel, vagy ez a szám nem a valóságot tükrözi, akkor bármi lehet
...holnap kiderül
-
Ment tőlem is egy szavazat!
Sok szerencsét! -
gamek!ller
őstag
Ment a szavazat! Kívánom tiszta szívből, hogy ő nyerjen!
-
mephi666
nagyúr
köszönjük!
itt van a lista:
Kedves Játékosok!
Ahogy ígértük, közzé tesszük a pillanatnyilag legjobb javaslatok listáját! A javaslatokra természetesen a mellettük látható feliratra kattintva tudtok szavazni, akár többre is. Erre szükség is van, hiszen alig egy hét van hátra a játékból, és már nagyon közel van a győztes kihirdetése, aki 268.000 Ft-tal lesz gazdagabb!
Tehát az eddigi legjobb javaslatok:
1 in 2
A közel már nem is távol!
Bagolyszem kezelés
Bye'my'glasses
CLOSER THAN EVER - Közelebb mint valaha...
Deja vu
El a "pápaszemet"
Éles látás közel s távol
Ez nem vicc! Jól láttja
FaceLook
Golden Eye
Gyöngyszem
Ha rövid a kezed
Hyperszem
Jó látás az olvasásért
Kelj fel és láss
Kereten túl - glasses too
Kortalanság lézeres látásjavítás
Közel s távol a legjobb
Közel sem lehetetlen
Lásd végre tökéletesen a világot a saját szemeiddel
Láss csodát
Láthatás
Látszótér
Lesen(zer)
Mert a lényeg mindig az apró betűkben van
Mert a világot látni kell
Miniatűr
NOKULÁRÉ
Nonocular
nOptik (no+optik)
OpticZoom
PáááPápaszem
Smile
Super-makro szemkezelés
Szemfény
Újra látótávolságban a világ!
Veni Vedi Vici
Villámolvasó
ZOOMszerencsére már a legjobbak között vagyunk, de ez nem tudom, mit takar... múltkori állásnál még sehol nem voltunk, azóta viszont nagyon rágyúrtunk és "kampányolunk" ezerrel
mégegyszer nagyon köszönjük mindenkinek a segítséget és aki megtenné, hogy tovább küldi mondjuk ennek a bejegyzésnek a címét, nagyon megköszönjük!
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
sajnos pontosan nem tudom
elvileg 10ezer lájk fölött írnak megint részeredményt: hétvégén megvolt a 10.000, tehát akármikor jöhet a pillanat... viszont 2nap van csak hátra... nem valami sok
ui: kampányoltunk ezerrel: tényleg megpróbáltuk lehetőségeinkhez mérten a legtöbb emberhez eljuttatni az "üzenetet"
-
cellpeti
nagyúr
+1 szavazat ment
-
niti
aktív tag
Szavaztam, szorítok!
-
samfishR
senior tag
ment tőlem is egy
-
DJ WOKKY
addikt
Megtörtént. Én is adtam +1-et !
Továbbá, ha nagyon érdekel a dolog barátnőm szokott játszani itt és van még +55 like, ha érdekel. Írj pü-t. Hétvégén lehet nem érek rá, mert elutazunk, de jövőhéten szívesen segítek !!!
9678-nál járunk !!DJ WOKKY
-
mephi666
nagyúr
UP!
annyi fejlemény történt, hogy az első helyezett megkapja a műtétet, az első 10 legjobb javaslat viszont kap egy uv-szűrős napszemüveget
ja, és 10.000 lájknál újabb állást hirdetnek (9650-nél áll most a számlálót)
próbálok újabb photoblog-os bejegyzéseket csinálni még a hétvégén... szerintetek érthető, ahogy leírtam?
-
mephi666
nagyúr
UP!
köszönjük az újabb szavazatokat! befrissítettem egy újabb linket a bejegyzésbe
-
sto1911
veterán
Hajra!
-
BITBOYS
addikt
Szavaztam, sok sikert!
-
mephi666
nagyúr
emellett érveltem én is... neten csak az időnket áldozzuk az egészre és ez elviselhetőbb, mintha pénzt is ölnénk bele és ennek ellenére nem sikerül
meg mellesleg tényleg készen elküldjük mindenkinek a kérésünket és rajta múlik, hogy most kattint párat, vagy sem... ha pedig szórólapok lennének kirakva/osztogatva, kb hányan segítenének? 1000-ből 10 ember?
plusz körülményesebb is: bepötyögéssel hányan szórakoznának, amikor sokan 1 linkre sem kattintanak?
-
koshmar
veterán
válasz
molnarpeter #65 üzenetére
Szerintem sem.
Az interneten sokkal olcsóbb, egyszerűbb, gyorsabb szinte minden.
-
malac012ko
csendes tag
+1
-
mephi666
nagyúr
véleményt szeretnék kérni a következő dologról:
Áginak mondta az ismerőse, hogy szórólapokat kellene készíteni, osztogatni, stb... ez az ötlet nekem nem tetszik, mert szerintem a nyomtatott "reklám" már rég halott... költséges is lenne és nem is jutna el sok emberig az üzenet (gyakorlatból tudom, hogy az emberek nagy része az ilyet azonnal kidobja...) mellesleg sokkal egyszerűbb is neten továbbítani az üzenetet: aki akar segíteni, az pár kattintással megteheti, aki pedig nem, az akkor sem fog, ha szórólapot kap (amivel azért pénz+idő is elmenne)szerintem túl nagy befektetés, túl kevés szavazatért... szerintetek?
-
mephi666
nagyúr
köszönjük az újabb szavazatokat
sajnos egyelőre nem vagyunk ott a legjobbak között, de igazából csak most lendültünk bele, hogy a lehető legtöbb helyre eljuttassuk az "üzenetünket"
Ági ma beszél egyik ismerősével, aki egy komolyabb helyi szervezetnél tevékenykedik és napi szinten sok emberrel találkozik (segít a "kampányunkban")
nem akarjuk álomba ringatni magunkat, de jó lenne megnyerni a kezelést... és sajnos biztosra tudom, hogy mások is aktívan gyűjtik a szavazatokat, tehát nem olyan nagy az esélyünk
-
done
-
Воланд
titán
+1
-
moha21
veterán
Innen is ment +1
-
tildy
nagyúr
En ugy tudom , naponta csak egyszer lehet.
http://apps.facebook.com/optikszavazas/?ref=bookmarks , ide kell beírni , hogy Balis Ágnes.
-
tildy
nagyúr
Az eddigi legjobbak:
Bye'my'glasses
closer perfect
Csak,hogy jobban lássalak...
Deja vu
Éles látás közel s távol
Élesség közels s távol
FaceLook
foculus
Focus Pókusz
Free reading kezelés
Golden Eye
Gyöngyszem
Ha rövid a kezed
Hogy olvasáshoz csak újságra legyen szükséged!
Jobb szem, többet lát!
without frame/keret nélkül
Közel s távol a legjobb
Közel sem lehetetlen
CLOSER THAN EVER - Közelebb mint valaha...
Láss csodát
Láthatás
látszótér
Mert a lényeg mindig az apró betűkben van
Mert a világot látni kell
Miniatűr
More than the eye can see
Nem Öreg-Szem
NOKULÁRÉ
nOptik (no+optik)
Olvasni keretek nélkül
OpticZoom
OptiStar
PáááPápaszem
Super-makro szemkezelés
Tiszta sor
Veni Vedi Vici
Világot látni
Zoom
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Húzzunk bele, hajra hajra mephieknek -
Tálydi
senior tag
Up, megy, hogy visszatalajak, este megy egy tetszik, meg +3 szólok többieknek is!
-
Mr.Csizmás
titán
uram, este piszkálgass meg, hogy levezényeljem ezt
-
RexpecT
addikt
+1
-
mephi666
nagyúr
-
pumukli23
senior tag
up
-
mdraco
őstag
Ment
-
Stafni
aktív tag
+1
-
szumoo
senior tag
Tőlem is ment +1!
-
beefjeez
senior tag
szavazás megvolt, sok sikert
-
Szavazás megtörtént, remélem sikerül!
-
Sandrew
őstag
ment
-
kenwood3
addikt
Up, hogy lássák
-
nike_
addikt
megtettem.
-
Ice!?
őstag
pluszegy. : )
-
koshmar
veterán
Még szép, hogy segítek!
Ment a tetszik!!De jó lenne nekem is egy műtét.
Bár nekem csak 3 dioptria van, neki nagyobb szükséges van rá.
Talán majd később... -
myteve
tag
Nekem kettőt is kiadott, mindkettő kapott egy-egy tetszikelést.
-
föccer
nagyúr
Én ugyan távol tartom magamat az arcos könyvtől, mint macska a forró kásától, de szólok asszonyságnak, hogy toljon egy szeretem-et.
üdv, föccer
-
Móci
addikt
Ment a szavazat, remélem összejön a műtét!
-
ferensz
senior tag
Tőlem is ment plusz egy, és riadóztatom a barátnőmet, és az öcsémet is
-
mephi666
nagyúr
-
Zolás
addikt
Szavaztam én is, remélem összejön.
-
kmisi99
addikt
Soha életemben nem szavaztam még az ilyenekre de most kivételt tettem ment a szavazat.
-
atom87
aktív tag
Megtörtént.
-
+1
-
^Clown
addikt
Ment egy szavazat
-
.bableWes
őstag
segiteni jo!
-
Kész
-
EczkE
veterán
A City Ville kollégának természetesen ment a LIKE!
-
Thome
veterán
Done!
-
darál0w
Jómunkásember
ment a like
-
Chaser
legenda
Sok sikert! Nem vagyok regelve fb-n -se-, de majd szólok a zasszonynak'.
-
Snowy_owl
őstag
Megtörtént! A látásunk szent, remélem sor kerül a műtétére!
-
sz4blya
tag
szavaztam 2szer is
-
kenwood3
addikt
Nem vagyok regizve de a tesóm igen és szóltam neki , hogy lájkolja
-
mephi666
nagyúr
UP!
ha tehetitek és regisztrálva vagytok fb-n, kérlek segítsetek!
mindenkinek nagyon köszönjük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest