Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Napelem
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 (GA102)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
Hozzászólok Aktív témák
-
pengwin
addikt
azt mondták neki, hogy természetes úton kizárt, hogy sikerüljön
Nekem is volt olyan ismerősöm, akinek anatómiai okoból ugyanezt jósolták.
Ezek után nyilván teherbe esett egyetem alatt az első óvatlan egyélyszakás kalandtól.Ebben a témában alapvetően csak valószinüségekről, százalékokról lenne értelme beszélni, de azzal nincs kisegítve az egyszeri ember, aki nem több 10.000-es mintavétellel gondolkozik ilyen téren.
Az orvosok ezt tudják is, de nem mondhatja azt, hogy "0,5% az esélye, hogy teherbe esik, kedves asszonyom", mert lenne, aki a 200. próbálkozás után dörömbölne az ajtaján, hogy há' de doktorúr maga hazudott.
Én is csak azt tudom javasolni, hogy kevesebbet görcsöljetek rajta, mert megöli a kapcsolatot, tönkreteszi az intimitást, amit kisgyerek mellett egyébként is nehéz fenntartani.
Örüljetek a fiatoknak, élvezzétek a mindennapokat és éljetek mértékkel, egészségesen. Szerintem ez többet fog segíteni a termékenységen, mint bármilyen orvos.
Ismeretségi körben is volt olyan lány, akinek pl. annyira stresszes volt a munkahely+egyetem, hogy teljesen rendszertelen lett a menstruációja és abszolút nulla volt az állóképessége. Nyilván az sem segített, hogy a stresszt alkohollal és cigarettával igyekezte enyhíteni, de az eredendő oka midennek a munkahely volt.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Diablo 3
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Napelem
- [Re:] Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- [Re:] Eladó Zalman ZM T3 ház
- [Re:] Asus P8H77-M LE
- További aktív témák...
- Dell Precision 7540 workstation*15,6" 100% sRGB/i9 9980HK/32GB/1TB NVMe/Quadro T2000/vil.MAGYAR bill
- HP Omen 15,6" UHD 3840x2160 G-Sync*i9 9880H/32GB/1TB+512GB NVMe SSD/RTX 2080/HP gari2022.03.18-ig
- Új Dobozos Lenovo Yoga C940-14 Érintős Ultrabook Tab x360 14” -35% i7-1065G7 16GB 1TB SSD UHD 4K IPS
- Asus ROG RGB, 6/12 mag,Gtx 1650 super,SSD,HDD
- Eladó Garmin Fenix 6
Állásajánlatok
Cég: Andrews IT Engineering Kft.
Város: Budapest
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy