Hirdetés
- Hobby elektronika
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fűtőtestnek sem lehet utolsó a legújabb ROG termék
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XMLTV EPG letöltő progi
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
azt mondták neki, hogy természetes úton kizárt, hogy sikerüljön
Nekem is volt olyan ismerősöm, akinek anatómiai okoból ugyanezt jósolták.
Ezek után nyilván teherbe esett egyetem alatt az első óvatlan egyélyszakás kalandtól.Ebben a témában alapvetően csak valószinüségekről, százalékokról lenne értelme beszélni, de azzal nincs kisegítve az egyszeri ember, aki nem több 10.000-es mintavétellel gondolkozik ilyen téren.
Az orvosok ezt tudják is, de nem mondhatja azt, hogy "0,5% az esélye, hogy teherbe esik, kedves asszonyom", mert lenne, aki a 200. próbálkozás után dörömbölne az ajtaján, hogy há' de doktorúr maga hazudott.
Én is csak azt tudom javasolni, hogy kevesebbet görcsöljetek rajta, mert megöli a kapcsolatot, tönkreteszi az intimitást, amit kisgyerek mellett egyébként is nehéz fenntartani.
Örüljetek a fiatoknak, élvezzétek a mindennapokat és éljetek mértékkel, egészségesen. Szerintem ez többet fog segíteni a termékenységen, mint bármilyen orvos.
Ismeretségi körben is volt olyan lány, akinek pl. annyira stresszes volt a munkahely+egyetem, hogy teljesen rendszertelen lett a menstruációja és abszolút nulla volt az állóképessége. Nyilván az sem segített, hogy a stresszt alkohollal és cigarettával igyekezte enyhíteni, de az eredendő oka midennek a munkahely volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest