Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
válasz
Kronos3000 #179 üzenetére
Elkezdődött...
-
Sinisi
senior tag
válasz
Kronos3000 #179 üzenetére
Hát hajrá!
-
Kronos3000
senior tag
-
zseko
veterán
válasz
Depression #173 üzenetére
Ja, hogy te teljesen másra gondoltál
A PH logó esetében természetesen teljesen igazat adok neked
-
Dilikutya
félisten
válasz
Depression #173 üzenetére
Olyan pólót szerintem szokott nyereményjátékra osztogatni a Prohardver.
-
zseko
veterán
válasz
Depression #169 üzenetére
Látom óvodás szint az most megy, gondolkodás az nem, pedig amennyire emlékszem, értelmeseket szoktál írni. Azzal sem vagy tisztában az miről szól amit belinkeltél.
Akkor a PH máris elkezdheti perelni pl. őket vagy őket is (vagy akár a 9gag-ot, de be lehet próbálkozni akár az oroszoknál is, arabokról nem is szólva), mivel ott is megjelent. Bár ők gondolom előtte engedélyt kértek a PH-tól, hogy megjelenhet, így nincs probléma -
Sinisi
senior tag
válasz
Depression #169 üzenetére
Értem én, hogy gőzgép de mi hajta?
Bár ettől még oltalom alá eshet a szóban forgó kép.
-
zseko
veterán
válasz
Depression #163 üzenetére
Akkor még egyszer megkérdem, mert úgy látom nem ment át: a lapcsalád rajzolta ezt?
-
arn
félisten
Intel Core i7-6950X ($1599 US) - $300 Price Cut Intel Core i7-6900K ($999 US) - $200 Price Cut Intel Core i7-6850K ($549 US) - $150 Price Cut Intel Core i7-6800K ($359 US) - $140 Price Cut Intel Core i7-5820K ($319 US) - $100 Price Cut Intel Core i7-7700K ($299 US) - $80 Price Cut Intel Core i7-6700K ($259 US) - $140 Price Cut Intel Core i7-4790K ($279 US) - $90 Price Cut Intel Core i7-7700 ($289 US) - $50 Price Cut Intel Core i7-6700 (259 US) - $90 Price Cut Intel Core i5-7600K ($199 US) - $70 Price Cut Intel Core i5-6600K ($179 US) - $$90 Price Cut Intel Core i5-4690K ($189 US) - $70 Price Cut Intel Core i5-7500 ($189 US) - $30 Price Cut Intel Core i5-6500 ($179 US) - $50 Price Cut Intel Core i5-4590 ($159 US) - $60 Price Cut Intel Core i3-7350K ($159 US) - $20 Price Cut Intel Core i3-7100 ($114 US) - $15 Price Cut Intel Core i3-6100 ($109 US) - $20 Price Cut Intel G4400 ($49.99 US) - $20 Price Cut Intel G3258 ($49.99 US) - $27 Price Cut
Read more: http://www.tweaktown.com/news/56440/intel-rocked-core-over-ryzen-price-drops-begin/index.html
-
VinoRosso
veterán
5.1 Ghz az nem valami nagy szán LN2-vel.
Sinisi : Én sem értem. PH copyright lenne azon a képen ?
-
Sinisi
senior tag
válasz
Depression #163 üzenetére
Lehet, hogy csak nekem nem világos, de csak a kíváncsiság kedvéért kérdve: ebből melyik rész az ami a vonakozó esetre utal?
-
zseko
veterán
válasz
Depression #158 üzenetére
Miért, a lapcsalád rajzolta ezt?
-
jedis
senior tag
válasz
Természetesen nem úgy gondoltam, hogy "leprintszkrínelem" a képet, és maszekba rányomtattatom egy 500Ft-os kínai tömegpólóra, hanem ha csinálnak netán hivatalosan belőle !
-
Sinisi
senior tag
válasz
És az orrára koppintottak, hogy szerzői jogogkat sértett?
-
jedis
senior tag
válasz
Kronos3000 #147 üzenetére
Kéne csináltatni ilyen pólót !
-
Sinisi
senior tag
Örülünk ám, főleg ha az árak el kezeden esni!
-
Kronos3000
senior tag
Nana mi lesz még....
-
Yutani
nagyúr
válasz
Scholes9 #139 üzenetére
Nekem csak utólagos hw gyűjtés során jutott birtokomba, de anno'95-ben volt CX486 DX2/66 cuccom használtan, amikor még valamennyire kurrens termék volt. Én Socket 7-et AMD K5 PR75 procival kezdtem, aztán jott egy P166 Classic, majd rövid időre SS7 és AMD K6-2/333. Miután ez fos lassú volt (de utólag nagyon szeretem), cseréltem a nagy klasszikus Abit BH6+Celeron300A@450 kombóra. Az volt a királyság!
De mindez nem ide tartozik, a rosszul sikerült K6 után itt a fenomenális RYZEN!
-
Tomcat
őstag
Több helyen is olvasható hogy lesz idővel R7 1900X kiadás is. Lehet ennek valóságtartalma? Ha igen akkor valószínűleg nem szándékszik az AMD elsőre ellőni az összes puskaport hogy maradjon későbbre is muníció.
-
KACSX
csendes tag
UserBenchmark AMD Ryzen 7 1700X
-
Yutani
nagyúr
-
Addel
senior tag
AMD jobb mint egy rezsó.
-
-
Meridian
senior tag
Szivárognak a teszteredmények? Vagy ez mind feltünési mániában szenvedő izgága firkászok fake-tesztjei?
Vagy gyári - nem véglges - tesztpéldányok kicsúszott teszteredményei...?
[link] -
Yutani
nagyúr
-
Tin
veterán
igen, korábban hasonlót írtam, én is pontosan így gondolom. szerintem most lesz egy leárazás, a következő generációra magnövelés, hogy pariban legyen az amd-vel, aztán pedig előveszik a titkos fegyvert, ha van nekik. azon sem lepődnék meg, ha beleintegrálnának valami fontos dolgot a prociba, ami nincs az amd-nek, és mondjuk licenszköteles dolog.
persze mindez attól függ, mekkorát durran az amd, és mi lesz az első pár hónap tapasztalata
-
Ragnar_
addikt
Szerintem az Intel gyorsba annyit tud csinálni, hogy a Ryzenhez illeszti a magszámokat. i5 4c/8t i7 6c/12t i3 4c/4t, talán 200MHz órajelnövelés.. Majd a következő gyártástechnológiai váltáskor fog tudni jelentősebb + teljesítményt szerintem, nem sok maradt a tick-tockban.. Persze nem kizárt az sem, hogy az Intel előbbre hozza a generációváltást, de attól a Ryzen még egy jó proci marad. (ha igazak az eddig kiszivárgott eredmények, de hamarosan úgyis lesznek tesztek)
-
Achill3uS
nagyúr
egyszer biztosan
ha a kiderülnek a részletek és a körülmények erről a Cinebench világrekordról szerintem választ kapunk arra is, hogy milyen az AMD pasztázás és alkalmas e komolyabb tuningra, de szinte biztosan mondom neked, hogy a világcsúcsokhoz szükség lesz a pasztacserére, mert gyárilag egy cég sem használ olyat ami a -190 fokon is megfelelő hőátadást biztosít (mint pl a Thermal Grizzly Kryonaut) csak az extrém tuningosok kedvéért. ezeket ugyanis jóval drágább előállítani, mint egy közönséges szilikonzsírt.
-
Góliát
őstag
A ryzen is kupaktalanítható?
-
Tin
veterán
amúgy kicsit olyanok vagyunk, mint a hülyegyerekek, szóval az amd-nek valahol bejött ez a hype keltés. sose volt amd procim, mert amikor jók voltak, intelem volt, később meg nem merült fel. videokariból meg mindig radeon volt, amikor volt.
de k.rvára remélem, hogy tényleg lesz valami ebből a szarból, mert ha most megint kijön egy pukkanás, ami szétoszlik jövőre az intel miatt, annak nem nagyon örülnék. -
Tin
veterán
de ezekre még rendesen rá se lehet verni...
-
zzola
titán
Na hol van már az az unboxing video???
-
Iphone256
csendes tag
Sziasztok! Általában milyen Bios Bugok szoktak lenni egy friss platform megjelenésénél?
-
tothja
csendes tag
"Új terméket vezetnek be, ami szerencsére nagyon jó lett."
Erről A diktátor c. film jut eszembe: "Nem lett csodálatos, csak kevésbé szar."
Viccet félretéve, majd a tesztek után okoskodhat mindkét tábor.
-
Kabala
csendes tag
Senkinek nem tűnt fel, hogy kicsit hibás a kép itt-ott? 16 cores, 16 threads, a cinebench-en 3,83Ghz az 5,2Ghz helyett? Mondjuk nekem is csak azért mert már tegnap olvastam máshol hogy kamu.
-
Depression
veterán
-
Tomcat
őstag
Sok év után jó újra ilyen híreket is olvasni, bár tény hogy a gyakorlati haszna elég kevés. Igazán nem is kellett erre az eredményre túl sokat várni. Biztosan lesznek majd idővel olyan válogatott példányok amelyek ezt az eredményt is felülmúlják.
-
Sanya
nagyúr
Új terméket vezetnek be, ami szerencsére nagyon jó lett. Ennek viszont kell a jó reklám. Persze, ez az eszetlen Vér Istvánoknak nem jó:
- A másik Vér István II.-nek jobb gépe lehet olcsóbban, és ez őt bosszantja, ilyenkor jönnek az ilyen írások, hogy sokat fogyaszt, megazintelben jobb a akármiyen tesztbe, meg a zintelben csak 4 mag van hyperthreadinggel és az sokkal jobb, ebben meg nyóc, és így csalás, meg ilyen baromságok, de egy jó AMD-s processzorcsaládnak nagyon-nagyon örül a piac:Eddig az Intel kb 2008 óta kizárólag ugyanazt a core2duo processzort adta el 2 és 4 magosan, mint akkor, max egy kicsit reszelt a nagyonótvar gpu-ján, mindezt nagyon drágán.
Emellett ugyanolyan botrányos vga drivereket írt, aminek volt, hogy 3 év után dobta a támogatását, újabb operációs rendszerhez már nem is írt drivereket (lásd core i3-i5 első széria win8 támogatás).
Most jön majd egy kis árverseny, ami majd lenyomja az árakat (és itt jön majd Vér Istvánnak megint egy érvágás, hogy nem tudja majd eladni drágán a zintel processzorát). -
tothja
csendes tag
Ez egy teljesen szokványos tuning hír lenne, ha az AMD az elmúlt 5 évben adott volna ki új CPU-kat az Intel mellett, szóval csak ilyen körülmények között tűnik szenzációnak.
-
Egon
nagyúr
Nem is tudom, miért jut eszembe néhány fórumtárs megnyilvánulásai kapcsán az alábbi (kicsit átköltött) nyuszikás vicc:
Megy a
Medvesimple AMD-fan az erdőben, és látja, hogy egy bokor alján Nyuszika kegyetlenül veri a farkát.
- Mit csinálsz, te Nyuszika?
- Verem a farkam.
- És azt hogy kell?
- Valami kellemesre gondolsz, és közben húzogatod fel-le.
Másnap megy Nyuszika az erdőben, és hallja hogy nagy recsegés-ropogás hallatszik a málnásból. Közelebb ér, hát látjaMedve komaa simple AMD-fan kegyetlenül veri a farkát, és mondogatja:
-Mál-na, mál-naRááj-zen, rááj-zen... -
Góliát
őstag
-
Legyes
tag
Ha nem érkezett meg időre, akkor tuti a Posta szállította. Szegény AMD-sek nem tudhatták milyen a vadkeleten postára adni valamit
Nekem egy 651k-m van, vén mint az országút, de életem legjobb választása volt. Sok év után is stabil, és csak újkori értékének felét vesztette el. Ellenben a vele egykorú i7-ek kb. azonos árban mennek a használt piacon. A Chieftec és FSP (túlhypeolt vackok) általi anomáliák nem az alaplapgyártók gondjai.
-
rudi
nagyúr
Az AMD-nek az a nagy baja, hogy a gyártók nem nagyon ismerik. Az Intel processzor alá, ami az eladások nagyobb részét képezi sokkal kiforrottabb alaplapot, notebookot, oprendszert, drivert, szoftvert tesznek, mint az AMD alá. Ezért az AMD alaktrészek beépítésének számával nő a határozatlansági tényező. Notebook tesztelésnél ez csodálatosan kijött, amikor kb. ugyanazt a modellt megkaptam Intellel és AMD-vel. Az előbbinél szinte semmihez nem kellett nyúlni, az utóbbit meg derékig a registryban túrva kellett rendes működésre bírni. És nem egyszer, hanem rendszeresen szívtam többet AMD laptopokkal.
Az otthoni Phenomos gépemen is akkor jött rendbe a készenlétből felébresztés, amikor a Radeon 7750-et GTX 950-re cseréltem. Tuti, hogy nem az AMD sara volt, sőt még az is lehet, hogy az AMD megoldás volt a szabványos, de a hardverek/szoftverek a nagyobb penetráció miatt az NV akár nem szabványos megoldásához igazodtak. Ilyet is láttunk már, pl. tápok kapcsán rémlik Intel féle nem szabványos viselkedésre reakció.
-
kisbalázs
tag
válasz
Dilikutya #50 üzenetére
Ez tuti az nekem a 8350 5 éve megy (leginkább v-ray számolásra napokig) a 7850k meg lassan 3 éve, előtte az athlon x4 is számolt az x2 4200 is az athlon 2500+ a duron 1200 csak számolt. Az x4 még a mai napig megy egy 3850 nel karöltve egy havernál, a többiről nem tudok semmit már. Plusz amíg a számtechboltban gépösszerakósat játszottam a legsűrűbb hiba ami miatt visszajött a gép hogy a hálózatból túllőtte a feszkót és durrant a gép nagy része a szünetmentes segített sokat, ha volt csak az durrant el.
-
rudi
nagyúr
Igazából a piac számít, ami potenciálisan az olvasók mögött áll. Fórum számokban simán bit-tech, techreport, anad és hasonlók szintjén vagyunk, viszont a vásárlóerő... Évekkel ezelőtt egy Computexen volt olyan, hogy nekem csak megnéznem szabadott egy meg nem nevezett, nagy márka vadiúj házát. Aztán jött egy emberke izgatottan, hogy itt vannak. Engem a low-end tükörreflexes fényképezőgépemmel udvariasan kitessékeltek és bejött a bit-tech stábja 4 emberrel, HD kamerával, stúdió mikrofonnal, és elkezdte felállítani a filmes setupot a tilos fotózni, titkos ház köré.
-
Yutani
nagyúr
Nahát, az AMD is működik.
2013 végén egy FX-8350 gépet építettem magamnak, és sokat szívtam vele, míg kiderült, hogy egyrészt a Chieftec táp volt hibás és tett tönkre egy vadi új 990FX lapot, valamint a Sapphire HD 7870 volt cserés, mert gyárilag black screen death-es volt és a Pegatron küldött helyette egy hibátlan darabot. És melyik volt az AMD hibája? Ahogy mondod, egyik sem, mivel a VGA is azért volt hibás, mert a Sapphire nem tartotta be az AMD alkatrész előírásait.
Szóval az indokod bukott, de semmi baj azzal, hogy a drága Intelt választod. Tettek azért, hogy ott legyenek, ahol vannak, jók a termékeik, konkurencia hiányában az árat is fel tudták tornászni, hiszen ez is csak egy kapitalista cég, mint bármelyik másik, ezért nem lehet hibáztatni őket. Te is ezt tennéd, én is ezt tenném.
-
rudi
nagyúr
Hát, csak nem olyan jó még a Google translate, hogy kihoz valamit a magyar nyelvből...!
Régi szép idők, amikor még az NV PR kénytelen volt elhinni, hogy azt írtuk meg a cikkben, amit a fordításban elküldtem nekik... Mondjuk az az éra is vicces volt, mert csak azért hordtak egyedüli magyarként egyes eventekre, mert nyelvileg be tudtam tagozódni a szlovákok és csekeh közé. Ahogy mondod, a megfelelő emberrel kell megfelelő kapcsolat.
-
Fred23
nagyúr
válasz
Daywalker #41 üzenetére
& DraXoN:
Fel lehet adni valamit úgy is, hogy gyorsan meg is érkezzen; más tészta, hogy többet kell érte fizetni.Mondjuk igaz, inkább fejlesztésekre költsenek, mint futárokra, de akkor is ciki az ilyesmi, és rengeteg emberrel b@sznak ki itt Magyarországon nem is olyan sok anyagi megtakarítás miatt!
rudi: Nem vagytok kicsik!
Ennyi olvasóval szerintem már számol egy értelmes vállalat.
-
rudi
nagyúr
Nem kell bántani az AMD-t emiatt. Most már az Intel kelet-európai (sőt európai) marketing tevékenysége sem sokkal job - lényegében nincs is. Az asztali Kaby Lake-hez 0 bitnyi infót adtak, a tesztpéldány biztosítását pedig nemes egyszerűséggel az alaplapos márkákra hárítják át. Sürgősen kellene keríteni még vagy százmillió potenciális magyar olvasót, akkor lenne esélyünk ezeknél a cégeknél.
-
Eclips21
őstag
mind a 8 mag ment? ez így elég fasza de azért én inkább 1600x-t hypolnám a helyükben
-
Raymond
titán
Mert a GDC-s event-el lett egybegyurva. A 28.2. v. 2.3. ha visszanezel mindig ugy volt hogy "nem tudjuk melyik az igazi", de volt aki ugy irta hogy a tesztek eloszor es a cuccok utanna. Ennek viszont nem lenne ertelme uzletileg, igy annak aki meggondolta magat lenne 2 napja visszamondani az elorendelest. Ha a tesztek es a szallitas egy napon van akkor nem es psychologiailag sokkal nehezebb egy visszamondast meglepni amikor ott a kezedben a doboz
-
Raymond
titán
válasz
Daywalker #41 üzenetére
Fene tudja, sok a fejetlenseg ilyen cegeknel. Kisebb meretben az van hogy kaosz mert lazasag van, nagyobbaknal meg kaosz mert tul sokan vannak belekeveredve egy projektbe. A megfelelo kulcsember kell mindkettonel hogy siman menjenek a dolgok es ez ritka. Emlekszem amikor egy meg nem nevezett cegnel volt hogy a teszt mernok fiokjabol ment az RMA a $3000 kaliberu termekre. Joovanazugy...
-
Malachi
addikt
pf, pedig az első topicban mindenki tényként, kezelte a 28-át, de akkor miért. én meg reggel óta frissítem az oldalt, mint egy hülye.
-
-
-FLY->
őstag
Királyság, hajrá AMD! 2800 bartonom a mai napig olyan erős mint amikor kiadták, amd-vel lehet csak hosszú távra tervezni igazán!
-
Don77
tag
Évekig amd párti voltam, pár éve összeraktam, teljesen új egymáshoz vállogatott hardverekből egy erős közepes gépet. Vér spriccelt a szememből annyi minden bajom volt, hol a proci pörgött fel random 6000%ra, hol a video kari csinalt olyanokat hogy megbundultam. Már videót készítettem a boltnak, mert nem hittek nekem, meg külön-külön minden ok volt. Kb fél év hercehurca után váltottam intel-nvidia párosra, nos azóta is kb 2 tisztítás és újrapasztázás után 5 éve tökéletesen megy. Tudom hogy egy alkalom nem mérvadó, de részemről nem váltanék vissza amdre akármilyen jó is lesz az új széria.
-
Bounti
aktív tag
válasz
Daywalker #32 üzenetére
Meg tudom érteni!
Igaz, hogy kicsi ország kevés vásárlóval, de azért ez egy kicsit nagyon blama az AMD-nek a nagy felhajtás közepette...
Mondjuk az is biztos, hogy (én, és sokan mások is) azért járunk ide, mert olvasmányos és érthető tartalmat raktok az asztalra. Ez nem a ti hibátok, hogy nem lesz miről írni, szóval ne húzd fel magad!
-
Raymond
titán
"Nemrégiben tartották a Ryzen sajtóbemutatóját, amire sajnos minket nem hívott meg az AMD – talán nem írunk elég jókat a termékeikről."
-
Daywalker
addikt
Omg, ne kavarjatok már
Ryzen tech day volt, amire meghívtak pár sajtóorgánumot. MO. kis piac, hivatalosan AMD processzor sincs, kb. nem is létezünk a térképen, ezért nem hívtak, nem azért mert Abu így, Abu úgy (de lesz Abu, csak beteg volt, ha már ennyire hiányoljátok). Mellesleg rég rossz, ha valakit csak azért hívnak, mert állandóan csak jókat ír az adott cégről, ez még idehaza sem szokás. A VGA részleg más egy picit, mivel ott partnergyártók vannak, így oda több országot hívnak meg.
A tech day sajtóesemény, persze vannak meghívottak, mint a tuningosok. A megjelenés előtt viszont minden gyártónál (Igen, Intelnél, NVIDIA-nál is!) alá kell írni egy NDA-t, ami arra vonatkozik, hogy nem adhatunk közre bizonyos dolgokat bizonyos idő előtt. Ilyen például a teljesítmény. Az, hogy valakik ezt megtörik, nos ez már legyen az ő bajuk.
Nem, nem lesz Ryzen cikk se ma, se holnap, mivel 2-án jár le a NDA, tévhit, hogy 28-a lenne. De tekintettel arra, hogy nem érkezett meg a processzor a beígért időpontra (múlt hét csütörtök) és azóta sem kaptuk meg, nem lesz cikk határidőre, ezt most megmondom.
-
hemaka
nagyúr
Hype-train shushuu
-
Vitamincsiga
tag
Egyet értek veled!!
A "tuning mesterekkel" közmunkából - a napi megélhetés mellett - kapartatnám össze a zsét'-t egy ilyen klassz procira, majd utána nézném meg, hogy mit mernek bűvészkedni - ha szétvágtad, kapsz egy P4-et az elkövetkező évekre kispajti
Nekünk örülnünk kéne végre, hogy JELENTŐSEN csökken az ára prociknak és nem kell az inteles űber drága deszkákat venni, mert a megfizethetőből még az USB2-őt is kispórolnák...
-
beef
őstag
Napi 7/24-ben dolgozik rajta, most két lehetőség van vagy letörve sír a sarokban vagy világuralomra törő gonosz kacajától visszhangzik a környék (utóbbiról felvétel is van)
-
troviko
senior tag
Ma már kint lesz a teljes Ryzen teszt cikk, ugyeeeeeee??
-
Bounti
aktív tag
Az, hogy volt február elején egy kis kavarc azzal, hogy megfelelően használható lesz-e a Ryzen Windows 7 alatt vagy sem, és ha jól emlékszem az utolsó szó amit az AMD mondott az volt, hogy nem.
De vegyük azt, hogy csak nem tesztelik Win 7-re, akkor is fura, hogy ha ők is a Win 10-et ajánlják, akkor hogyan fordulhat elő az, hogy Win 7 alatt tesztelik. Nekem ez fura.
-
Formaster
addikt
Sosem volt AMD gépen, leszámítva a laptopomat. Ha végre sikerült egy értelmes procit összehozniuk, akkor lehet h váltok. Mondjuk azért az durva, hogy 5.2Ghz-hez 1.8V-ot kér.
Vagy 8 mag esetén ez normálisnak mondható?
-
MeszesKPT
őstag
válasz
Felhőtakaró #5 üzenetére
fun
-
stratova
veterán
válasz
Felhőtakaró #5 üzenetére
-
EVL2
aktív tag
"Az mondjuk jó kérdés, hogy miért Steponz ötödik legjobb, 2410 pontos eredményét írták ki alá korábbi rekordnak, amikor van 2445 pontos is."
Vajon miért?Hajrá Ryzen, hátha lenyomod az intel árakat elfogadhatóra!
-
Apollyon
Korrektor
Hype. Ezer éve nem jött ki AMD cpu termék, aztán most megküldik neki rendesen jól. Kellene már az összehasonlító teszt, mert amíg nem ismerjük a valós teljesítményt addig ez mind-mind semmitmondó.
Egyébként az intelnek is van titoktartási elvárása egy-egy új arch. megjelenésekor?
-
Felhőtakaró
tag
AMD </FUN/> Vagyok ugyhogy: hipp-hipp hurrá
-
Tin
veterán
tanulság: cinebench-re ryzent. minden másra... na ez meg majd kiderül.
-
Bounti
aktív tag
Azért kicsit érdekes az az OS-ről szóló rész a Chinebenchen...
-
...sajnos minket nem hívott meg az AMD – talán nem írunk elég jókat a termékeikről. De komolyra fordítva a szót...
Biztos az a baj, hogy már nem Abu írja a cikkeket -
Ezeknek most mi az értelme? Tök jó, hogy nem lehet még kapni, de máris folyékony nitrogén alatt mennyire lehet tuningolni?
Most komolyan, inkább lássuk a boltok polcain, meg az asztalunk mellett a gépházban, de erre mi a fészkes fenéért van szükség?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Hivatalos kép ugyan nincs róla, de az extrém tuningosokat rögzítő videó sokatmondó.
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest