- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- 10 Gbps-os, övre akasztható SSD-vel adott magáról hírt a Patriot
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akciókamerák
- SSD kibeszélő
- Hobby elektronika
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Én nem írtam sehol Lifebook-ot , igaz az előttem írok azt írták, én a hulladék Amilokra gondoltam.
Bocs, ha félreértetted.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
hallador
addikt
A LIFEBOOK soha nem volt szar gépek a magyar nem ismerte, de nem voltak szarok.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Dhampir
félisten
Az Amilo Pro V2055-öm egész masszív volt, de legjobban a Fujitsu LifeBook A530-at kedveltem meg, főleg a billentyűzete miatt.
-
Máté94
addikt
No 2 mm keytravel or longer, no purchase.
-
MrSealRD
veterán
Úgy tűnik a Lifebook lesz a következő Thinkpad.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Dhampir
félisten
Hangzásban történt valami javulás? A régebbi szériák nagyon gyengécskén szóltak. No meg a hűtés hangja, ami érdekes lehet a csendkedvelőknek.
-
Balrog
tag
Már nagyon vártam az A557-et, de csalódott is vagyok, hogy egy nyamvadt m.2-es foglalatot nem tudtak belerakni.
Ennek ellenére valószínűleg ez lesz a következő notebookom.Sometimes you want orange, but life gives you lemon-lime.
-
Graphics
Jómunkásember
Csak Fujitsu vennék
Ma ők gyártanak vállalható céges minőséget.
Itt van egy A555 Lifebook mellettem, ez laptop, minőségi műanyagből, masszívan összerakva, szerelhető is.
Fentebb pedig csak jobbakat találni még ennél is. m.2 foglattal viszont nyújthatnának egy kis extrát. habár mi gyárilag SSD-vel vettük, és hát még i3-assal is eszméletlen sebességre képes.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Nagyon tetszenek a Fuji Lifebookjai, az E5 és az E7 széria is még olyan notebook formájú, semmi csicsa, sallang.
A céges Latitude 3470 helyett is nagyon örültem volna egy E546-nak is akár, csak hát nem volt beleszólásom. De hátha következő beszerzésnél már a Fuji is képbe kerül... eddig már van HP, Lenovo, és most már Dell noti is a cégnél...Üdv, pengwin
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szólánc.
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AliExpress tapasztalatok
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X13 Gen2i 27% 13.3" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P1 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H T1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo ThinkPad T14- i5-10210U/16GB/256GB SSD/W14"/W10 Pro/HUN 27% ÁFÁ-s Á++
- HP EliteBook 840 G7 i5-10310U/16GB/256SSD/14 " FHD Bang&Olufsen hang garanciával
- HP Pavilion laptop 15-eg0208ur - 11th Gen Intel Core i5-1135G7 2.40GHz, 16GB ram, 512GB NVMe
- Lenovo Thinkpad T490 i5-8365u/16GB/256GB SSD/14"FullHD touch magyar bill. Garanciás laptop eladó
- Dell XPS 15 7590
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest