Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
SunMount3r #4 üzenetére
"Megbízható márka ez az ESC?"
Ők nagyon régi szereplők a számítástechnika világába; ott is a távol-keleti gyártók soraiban.
Főként alaplapokat, arra épülő PC-ket, és bővítőkártyákat készítettek mindig, és a '90-es évek végén, 2000-es évek eleje-közepén, amikor még a MOBO gyártók száma közelebb volt a 100-hoz, mint a jelenlegi egyhez különösen népszerűek voltak az olcsó, de alapvetően megbízható termékeik miatt.
Aki "tuningmester" volt, esetleg a maximális teljesítményre vágyott az nyilván nem ECS lapot vett. Ám akinek fontosabb volt a megbízható működés, olcsón az talált néhány jól sikerült példányt mindegyik akkori CPU platformhoz.
A magam részéről nagyon sajnálom, hogy azok az idők már véget értek!
-
válasz
SunMount3r #4 üzenetére
Utolsó mohikánok egyike, régóta a pályán van; korábban is főleg alaplapjairól volt ismert.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
SunMount3r #4 üzenetére
Olyan hosszan szemezgettem annó az ECS K7S5A-val, mert annyira nem volt pénzem, aztán mire összegyűlt, el is avult
Vettem is egy Asrock lapot.
Vonzó volt, hogy nem kellett volna kidobni a nagy nehezen gyűjtögetett SDRAM-jaimat. -
Fr3eWar
őstag
válasz
SunMount3r #4 üzenetére
Nem ESC hanem ECS, nekem nem volt bajom a termékeikkel, sőt a Socket-A-s nforce chipsetes lila lapjukat imádtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Megújult az ECS néma mini-PC-je
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest