- Egérpad topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
Még(a szerkesztési keretből kifutva) annyit tennék hozzá, hogy jelen cikkből az nem derül ki egyértelműen, hogy a régi FX-4130 is 125W-ban versenyzett: "Az AMD a felújított FX-4130-as processzort a 125 wattos TDP osztályba sorolja" - hangsúly kérdése, de nekem egy kicsit azt sugallja, hogy "a régivel ellentétben".
Ezek szerint csak nekem...
-
Kansas
addikt
-
Kansas
addikt
Addig OK, de azt mondd meg, hogy ezek a lapkák alapesetben is heréltek-e - erről sajnos hiányosak az ismereteim...
Egyébként semmi bajom a selejtszórással, csak nevezzük nevén a gyereket, aztán ki tudja, hány best buy lesz ezek közt, feloldható 3./4. modullal... a buherátorok legnagyobb örömére -
Kansas
addikt
Ez valami FX-8xxx-es selejtmentés lehet, különben nem értem, hogy az FX-4300 hogy tudja ugyanazokat az órajeleket 30W-tal kevesebből hozni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Milyen routert?
- BMW topik
- A harcokra fókuszál a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 új előzetese
- Linux kezdőknek
- Egérpad topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Milyen notebookot vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest