Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teréz Atya
senior tag
No, gyakorlatilag az általad felsoroltakból játékban semmi, még egyszer mondom, semmi sem észrevehető az advanced lightningon kívül.
Global illumination jelenleg nincs.
Hdao - előbb próbáltam, de amikor kb egy-két tized másodperc különbség van a között hogy a gumifal még csak egy centi a képernyőn és a között hogy belerongyoltál, hát nincs időd még azt se mondani, hogy occlusion.
CSH - az eredeti posztban fél percig néztem hogy miaf@szt kéne észrevennem a két kis kép között. A szöveget elolvasva derült ki, hogy az egyiken elmosták az árnyékot. Lehet velem van a baj, de egy donut, de még drift közben sem néztem az árnyékok elmosódásának mértékét. Mással voltam elfoglalva
Ilyen parasztvakítások helyett az ketch-up rendszert kalapálhatnák helyre, mert a játék végén iszonyatosan csal. Meg az is vicces hogy egy körön belül 2X tudok első és utolsó is lenni.
Meg persze azt se mondták, hogy van olyan pálya, hogy napszemüvegben kéne a monitor előtt ülnöm mert egy kanyarjában szó szerint f@szt se látni.Viszont az egész végén leszögezném, hogy maga a játék kegyetlenül jó! Ha az apróbb hülyeségeit kijavítanák, közel lenne a tökéleteshez.
-
Dagidög
senior tag
Köszönöm, hogy kigyűjtötted.
Az advanced lighting "effekt" nekem úgy tűnik, hogy az autók (esetleg más fényforrások) fényszóróját kapcsolja ki-be. A global illuminationt eddig is szerettem, tényleg jól néz ki. Valamelyik AO meg manapság szerintem alap, viszont általában a HBAO és a HDAO között nem nagyon van különbség. Persze a DirectX 11 alatti gyorsítása jót tesz a futás sebességének. A CHS valóban realisztikusabb, bár ahhoz, hogy rendesen kamatoztatható legyen, a többi effektnek is fel kell nőnie hozzá, mert önmagában nem dob sokat.Látom nagyon kötözködősre sikeredett...

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Linux kezdőknek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- ROG Strix GeForce RTX 3090 OC Edition 24GB GDDR6X
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI GeForce GT 710 2GD3H 2GB GDDR3 64bit
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest