Új hozzászólás Aktív témák
-
csabsz13
aktív tag
a never settle forever oldal alapján magyarországon három nagykerből jöhet ilyen kuponos kártya:
CHS
Expert
Ramirisamúgy nagyon igazságtalannak tartom, hogy nem adnak minden kártyához valamit (product number alapján)...mert így tényleg könnyedén kivehetik belőle, ha akarják.
-
jedis
senior tag
Én az egyik Budapesti nagykerben vettem anno ( Ramiris ) egy ASUS 7870-est , és ahhoz kaptam a Bioshock Infinite-t, és a Tomb Raider kupont ! Nagyon örültem neki, hisz mind a kettő nagy kedvencem, és úgy is megvettem volna őket
! Ott pihent a kupon a monitor alatt napokig ! Gondoltam majd felrakom őket, mikor végig nyomom a Krájzisz 3-at ! Csak arra nem számítottam, hogy az asszony kéthetente nagy takarítást csinál !
-15000Ft !!!!!
Azt hitte valami hülye reklám anyag, amit a postaládába szoktak bedobni !!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RTX 3060Ti Gaming X Trio
- Megvigyázott ASUS TUF RTX 3070 OC, dobozzal, garival
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gainward RTX 4070 SUPER GHOST 12GB (18 hónap garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

! Ott pihent a kupon a monitor alatt napokig ! Gondoltam majd felrakom őket, mikor végig nyomom a Krájzisz 3-at ! Csak arra nem számítottam, hogy az asszony kéthetente nagy takarítást csinál !
-15000Ft !!!!!
Azt hitte valami hülye reklám anyag, amit a postaládába szoktak bedobni !!!!!