- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
Nálam ssd-n van a rendszer és 2.5" noti merevlemezek háttértárnak.
A minap kerestem egy játékot egy 3.5" merevlemezem és amikor meglett elfelejtettem kihúzni az áram kanócát.
2 napig gondolkodtam , hogy miért olyan nagy a hangja a gépnek. Mire rájöttem , hogy az 5400rpm-es merevlemeznek hallom a hangját.
.: Egyszer ha nagyon unatkozol csinálhatnál ezekről a hűtőkről egy tesztet. Kíváncsi lennék,hisz ezek egy tesztben nem nagyon voltak még azonos processzoron. -
Silentfrog
veterán
Nem, mert 12 ezer forint van a két megoldás között!
Amit passzív hűtésre használnak az jóval nagyobb méretűek és sokkal nehezebbek is.
Van itthon Scythe ninja 3 és az ezzel csak ne hasonlítsuk már össze.
Egy 95 wattos TDP-s procira az sem való passzív hűtésre mert az sem bír el egy ilyen fogyasztási értékű processzorral.
Persze ha van házhűtő akkor más a helyzet,de ha van házhűtő akkor miért használná valaki passzívba a cpu hűtőt?
400-500 rpm fordulaton nincs hangja egy jobb 12 centis légkavarónak. -
Silentfrog
veterán
"ugyanis egyes rendszerek esetében (max. 95W CPU TDP) passzív módban is képes ellátni a feladatát."
Amire ez elég passzív hűtésre egy 95 wattos TDP-s processzorra oda elég a gyári hűtés is alacsony ventifordulaton,kár rá költeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)