Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique

titán

Szerintem jóformán felesleges is a start menü, bal klikkes start gomb alatt sokkal több minden elérhető (kikapcsolás is), fontosabb program ikonokat meg eleve asztalra, tálcára rögzíti az ember. Kezdőképernyőn szerintem átláthatóbb és gyorsabb rájuk keresni, indítani őket, csoportokba lehet rendezni stb. És csak arra a pár másodpercre kell kimenni, aztán vissza, nehogy attól már csempeundora legyen vkinek.
    Ha meg annyira hiányzik a klasszikus start menü, van vagy 10 féle ingyenes alternatíva [link], szal aki akarja, tudja orvosolni a "problémát"...

Itt eleve az a baj, nemcsak a start menü mizériával, de az egész Win8 körüli negatív kampánnyal, h egyrészt mivel nagymértékben home usereknek (is) készül, azoknak villantani kell időre-időre vmi újat, h el tudják adni a rendszert.
    Márpedig mivel lehet megfogni a mezei (hozzá nem értő) átlag usert leginkább??? Új látványos felülettel, nagyobb sebességgel--->pl. gyorsabb boot.
    Ha kiadtak volna egy 7 klónt, akkor meg azon menne az elégedetlenkedés, h nincs benne semmi újdonság és minek váltson... :D Harmadjára ellőni uazt az Aero Glass felületet, elég olcsó dolog lett volna, de ha a yotube-os "concept" videókhoz hasonló agyament desktopot kreáltak volna, szerintem arra is ment volna a hurrogás.
    Még mindig jobb a 8 megoldása ebből a szempontból, h meghagyták 1-1-be a hagyományos desktopot és van külön Modern Ui, amit nem kötelező használni, Update 1 óta eléggé asztalosítva van az egész rendszer.

(#19) vm93hun: +1

(#22) atti_2010: +1

(#69) crgriseus7: így van, teljes mértékben :C

Új hozzászólás Aktív témák