Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique

titán

válasz tatararpad #122 üzenetére

- nincs nemhogy start gomb, start menü se
    - alapban modern ui-ra bootol, asztal csempére kattintani 1-et meghaladja képességeket
    - megnyitja modern appot és nem tudja bezárni, mert épp Alt+F4-et nem ismeri, charms bart nem használja stb.

Ebből született az a kép (mendemonda), h totál használhatatlan és ezért sokan később már élből elutasították, mint akár a Linuxot... holott azért közel sincs így, egyik gépen direkt meghagytam a simát, OK, h 8.1-nél vannak desktop kényelmi funkciók, de 8.0 is használható, csak kicsit szokni kell. Win8 topikban is vannak sokan, akiknek pont ez a sok felesleges desktop fícsör nem jön be, túlzásnak tartják és inkább sima 8-cat használnak.

Az, h puritán, v sem, egyéni ízlés kérdése, szubjektív dolog, ennyi erővel összes mobil OS az.... Nem tudom W9 milyen lesz, de elehet ott is csak azt játsszák el, amit Vista--->W7 esetében, h kicsit ráncfelvarrva kiadják új név alatt, túlzottan sokat nem változtatva rajta.

(#123) azopi74: "azt" szerintem se lenne feláldozni, mert azért mégiscsak jó néhanapján vmire, h ott van a második felület is, aki unja már a hagyományos desktopot, majd W9-ben kiderül, v lehet 8.1 U2, esetleg U3-ban, ki tudja... :)

Új hozzászólás Aktív témák