Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Átlépte a 80 milliós álomhatárt a PlayStation 5
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Apple MacBook
- Steam Deck
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Én is sokat gondolkodtam már, hogy mivel lehetne hatékonyabbá tenni a Windows felületét. Hogy jól kivehető és kis helyet foglaló ikonok helyett öklömnyi, homogenizált, random az asztalra hányt, egyszínű feliratos téglalapokra van szükség a boldogsághoz, hogy azokat megérintve teljes képernyőt betöltő faék egyszerűségű tapikompatibilis "appok" induljanak, na erre nem gondoltam volna.
Továbbra sem lenne semmi baj a Win8-al, ha az MS-t nem páros lábbal vágták volna ki a mobil piac ajtaján, és most nem az asztali Windows felhasználók hulláin át akarna visszamászni az ablakon.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell 15 XPS 9510 UHD 4K+ HDR Touch Nano i7-11800H 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest