- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- 10 Gbps-os, övre akasztható SSD-vel adott magáról hírt a Patriot
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- RAM topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hasznos élettartamra terveznek igen, de azután sem kell tönkremennie. Nem is szoktak ezek tönkremenni, illetve többnyire csak akkor, amikor elértéktelenedve hulladékként végzik.
A PS4 Próval amúgy sem ez a bajom, hanem hogy a hasznos élettartamán belül is egy lassú, de legalább hangos gép, (Csak erre adtak/adnak ki olyan játékokat, amelyek miatt konzolt vettem.)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Scarletiel #95 üzenetére
A nagyvárosokban kezd tejedni a gigabit, de azért az egy extra sebesség jelenleg. Nyilván kényelmes a gyorsabb net, de 100 Mbps mellett is lejön 20 GB fél óra alatt. És elég kiválasztani a játékot a menüben, aztán ha végzett a telepítő, játszani.
Illetve PS Store alatt napközben, távolról is kiadhat egy letöltést az ember. Mire hazaér, lassabb neten is simán lecsorghat a játék.
Sok helyen viszont olyan az infrastruktúra, hogy mindennel együtt is egyszerűen nyűg a digitális.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Scarletiel #91 üzenetére
Elenyésző a gigabites előfizetések aránya, meg az elérhetőségük is. Speedtest index alapján a vezető Szingapúrban is picit 200 Mbps alatti az átlagos letöltési sebesség. Más oldalakon pedig ennél csak alacsonyabb sebességeket írnak.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Cyberboy42 #86 üzenetére
Gyakran viszont tízgigányi patchek jönnek szinte a megjelenés után is, amelyeket érdemes letölteni. Ahogy olvasom, kötelező patchek is előfordulnak, amelyek nélkül nem indul adott játék.
Hiába gyenge valahol a net, hosszabb távon nem biztos, hogy akár csak a telepítés miatt beljebb lesz a lemezzel az ember. (Kiteheti a polcra. )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Igen, én is így gondolkodom. Szeretem, ha többnyire egységes az eszközeim megjelenése. Egy darab "hátezmegmicsodát" hagytam látható helyen poénból, az pedig az ennél sokkal kisebb Shield TV (állványban).
Mondjuk én azt is tökre megértem, ha másnak meg tetszik a PS5, nem jelent az semmit.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nekem is túl sok ez a forma/színösszeállítás, nem tetszik. De majd elteszem az oldalról és hátulról szellőző kabinetbe, aztán kész.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ukrajnai háború
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- KERESEM: Insta360 X4
- Roccat Kone Pro vezetékes ergonomikus gamer egér RGB változtatható világítással
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black fekete Gyárilag független
- AKCIÓ!!! IPHONE SZERVÍZ legjobb áron BP-n 13 kerület
- Eladó/csere JBL Boombox3 2027-ig garanciás hibátlan állapotban!Szállításban tudok segíteni
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest