Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• stewe2

aktív tag

Látom többen nem vagytok tisztában a helyzettel. Az argép nem egy üzlet, hanem egy oldal, ami segít boltot keresni. Az már ne az ő problémájuk legyen, hogy a boltok nem egyformán megbízhatóak. Aki neten rendel, az általában olvas teszteket, fórumozik, van valamiféle rálátása a dologra.

Az apró: az árak tényleg el vannak szállva. Miért vegyek használt cuccot az eredeti ár 80%-áért, ha nincs gari, és még a postát is én fizessem. Legutóbb prochűtőt kerestem, a cucc új volt, személyes átvétel is játszott, mégis csak otthon derült ki, hogy a gyári csavarkészlettel nem lehet feltolni a bordát am3-ra (alpenföhn zugspitze). Némi barkács után tökéletesen működik, de azért bosszantó.

Amúgy többnyire a helyi üzletben vásárolok, pár év után már jobban válogathatok, több cuccot is kibontanak, félreraknak (telefonra is!), pedig nem egy vásárlóbarát üzletről van szó! Amúgy a legutóbb elszállt alaplapomat 1 mukkanás nélkül kicserélték!

Árak: most kellene gépet építenem és meglepve láttam, hogy a hd4670 6-7k-val drágább, mint a gt240! Ati fan vagyok, de ez már arcátlanság! :W

Nincs igazság... Csak erőviszonyok... Lehet, nicket kellene váltanom: stewe71...

Új hozzászólás Aktív témák