- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- UHD filmek lejátszása
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Gaming notebook topik
- Forrmell.enn
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
azért az szerintem furcsa, hogy amikor megnéztem az OldReader-t, akkor ugye engedélyezni kell, hogy hozzáférjen a Google account bizonyos részeihez, namost kért hozzáférést nálam a kontaktokhoz meg még 1-2 dologhoz, de pont a Readerhez nem. a Feedly meg a többiek viszont csak a Readerhez kértek hozzáférést.
-
várj még egy pár napot. nagyon durván túl vannak terhelve. nekem vagy 5 nap volt mire sorra kerültem, de közben a "hányan vannak előttem" szám össze-vissza ugrált. viszont 2 nap után a feedjeim fele megjelent. úgy veszem ki, hogy idővel helyrerázza magát, de tényleg türelmesnek kell lenni.
-
M_AND_Ms
veterán
-
M_AND_Ms
veterán
Kipróbáltam az Old Reader-t. Importáltam a feedjeimet..... tegnap. Azóta itt tarunk:
"Import
Thank you for uploading your OPML file. We will soon start importing your subscriptions, which might take up to several hours depending on the amount of feeds you have.
There are 33133 users in the import queue ahead of you."Tegnap kb. 45 ezernél állt a számláló. Hétvégére meg is lesz!
-
Penge_4
veterán
"pont ezért érthetetlen, hogy miért nem olvasztották bele az rss olvasást a google+-ba előbb és csak utána dobták volna ki a reader-t"
Miért lett volna jó? Ne kényszerítsen senki, hogy hülye közösségi oldalakra regisztráljak azért, hogy használni tudjak valamit, amit eddig anélkül is tudtam. A YouTube fiókom is ment a levesbe, mikor rá akartak kényszeríteni, hogy vagy lesz publikus channel vagy még a playlist funkciót sem használhatom. Elmennek a...
-
janos1988
addikt
Csak nehogy a Google visszatáncoljon, mert akkor pisloghatnak ezek a cégek, mint a vett malac.
-
Wolverine
félisten
Voltak hirdetések a feedekbe ágyazva, de ezt a Google tavaly év végén lelőtte. Sőt, azóta a TechCrunch híre szerint a Chrome-hoz fejlesztett hivatalos RSS-plugint is kinyírták csendben.
-
M_AND_Ms
veterán
Azt nem értem, ha nem kell a Google-nak a GReader, akkor miért nem adja el az egész kócerájt. Van, aki biztosan boldogan vinné tovább.
-
ElEvEn11
senior tag
Amennyire nézegettem, használgattam az elmúlt hónapokban a Netvibes szimpi és használható, bár valóban vannak „érdekes” különbségek a GReader-hez képest. A Feedly-t is használom és az sem tűnik ördögtől valónak. Igaz számomra egy-két funkció bőven elég volt az RSS-ek olvasásához. Amúgy meg a Netvibes-t tartom a leginkább alkalmasnak az iGoogle + GReader együttes kiváltására. Persze ez nyilván szubjektív.
-
M_AND_Ms
veterán
A Netvibes, majdnem jó. Kicsit ki kell ismerni, de pár óra alatt belakható.
Pros:
-tud importálni OPML-ből
-megtartja a GReader folder struktúráját, amit tovább lehet alakítani a Netvibes-ban
-billentyűkombinációkkal hasonló módon kezelhető, mint a GReader
-hasonló módon lehet az egyes feedeket, postokat megjeleníteni, kezelniCons
-nem lehet a feedek és azok tartalmában keresni, csak a fizetős csomagban, ami viszont sok egyéb statisztika marhasággal van megtöltve és hihetetlen drága
-csak egyesével körülményesen lehet az egyes feedeket törölni
-néha belassul
-nincs mobil kliens (valami volt, de megszűnt) -
tdk.112
aktív tag
Az a szánalmas, hogy több ember használta nap mint nap a GReadert, mint ahány aktív felhasználója a G+-nak van.
-
-
ntomka
nagyúr
Addig is, a Reader alternatíváját keresők tehetnek egy próbát...
Tettem, nincs alternatíva, mindegyik más.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest