Hirdetés
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Kompakt vízhűtés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eGPU tapasztalatok
- Egérpad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
Az egyetlen kérdés, hogy ennek mekkora az esélye. Főleg ha megnézzük, hogy mekkora az esélye, hogy ilyen olyan okkal (pl. a szervíz nem ismeri el hibásnak a cuccot, ami egyébként instabil) a teljesen törvényesen működő üzletnél sem tudod beváltani. (Ja meg azok is bezárhatnak... nem tudom, ott mennyiben vagyok jobb helyzetben.)
-
ddekany
nagyúr
Ez sajnos csak a mesében ilyen egyszerű... ha így lenne, én sem próbálnák meg soha sem ügyeskedni. De valójában annak, amit bedobsz a "közös kalapba", annak csak töredék részét kapod vissza, ill. kapják vissza a hasonló cipőben embertársaid, mivel a közös kalap körül mindig és mindenhol felszaporodnak a paraziták. Tehát adóddal meg a többi hasonló befizetéssel részben azokat hízlalod, ezért lehet, hogy az a helyes, ha a pénzedet igyekszel olyan utakon mozgatni, ami nem vezet át a közös kalapon. Mert abszurd módon lehet, hogy akkor jut több összeségében azoknak, akik átlagemberek. Persze nem tudom a vámcsalásnál pontosan hogy jön ki a mérleg (és te sem), nehéz lenne kiszámolni... de a fentiek miatt egyáltalán ne vagyok benne biztos, hogy a társadalomnak kárt okoz a vámcsalás.
-
ddekany
nagyúr
"IGENIS érdekel a nagyker forrása ezeknek a cuccoknak, pláne most a VPOP-s razzia után."
Most mi is van ezekkel a vámcsalásokkal? Mert szerintem mindenki, aki vásárláskor odafigyel, ott vesz, ahol a legolcsóbb (ill. ahol adott termék egyáltalán kapható), feltéve, hogy garanciával vélhetően nem lesz gond... Tehát, elsősorban az az ár számít. A vámcsalással a vevő ilyen esetben csak jól járt, nem de?
-
ddekany
nagyúr
Lenne egy építőjellegű javaslatom... Ha megválasztatok a világ urának, megígérem, hogy az ilyen kislányfejes meg koponyás sandisk pendrájvokat betiltom, aki meg ilyet vett, az sterilizáltatom. Na?

Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- iPhone topik
- Hardcore café
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Kompakt vízhűtés
- Fotók, videók mobillal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest